- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво Ви дразни половинката Ви? А с какво Вие я дразните?
Здравейте.
Има ли нещо, с което Вашата половинка Ви дразни? Кое е то? Каква е реакцията Ви?
А има ли нещо, с което Вие дразните половинката си? Дразните ли приятелят/приятелката си умишлено?
Хм, почти не.
Аз вероятно .. не, че той се дразни, но предполагам, че неорганизираността ми и поемането на рискове не са му любими, а пък аз си имам такива моменти от време на време.
Но иначе не се дразним, и ако нещо случайно ме озадачи се опитвам да си замълча ( защото той никога не би направил нищо, което да знае, че ще ме разстрои) , ако много ме тормози нещо - споделям го и обикновено е през сълзи, защото знам, че съм по-виновна да се оплача, от колкото човека, който си го прави нещото без да му мисли, и само го задържам и да :Д Но се е случвало 4-5 пъти максимум за 9 месеца :д
Просто това, което ме дразни у хората, си е чисто мой проблем, означава, че не съм достатъчно широко скроена да приема нещо и да го разбера или че пряко ми пречи.
Той не ми пречи, той е прекрасна душичка :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не ме дразни, прекрасен е, мога да го мачкам, прегръщам и целувам денонощно. От време на време за някоя пълна дреболия, ама като ме погледне веднъж с един от неговите невинни погледи, съм дотам. Днес, например, ми заяви (на база на това, че давах на кучето саламче без да го е "заслужило") как съм щяла да съм ужасна майка и децата ми щели да са дебели и разглезени. Не му говорих 2 минути, той ми се подмаза и извини и ми мина :д
Той ми се дразни като съм пасивно-агресивна или като изпуша без разбираема за него причина.
Има нещо което много ме дразни в нея...и това е, че е въображаема...
>>DjBelev<<