Аз съм момиче на 15 години и от известно време всичко, за което си мисля е как ще тръгна с колело, влак и или каквото и да е там превозно средство и ще обикалям страната. Наскоро с една приятелка си мислехме един ден просто да се качим на влака и да тръгнем. Без да знаем къде отиваме. Няма значение в кой град ще спрем. Да останем там за 1 вечер и на следващия ден да се качим отново и да отидем другаде. С две думи си търсим приключения. Но неприятното в този случай е, че нашите никога няма да ме пуснат сама. Винаги съм споделяла с тях простотиите, които ми изникват в главата поради простата причина, че те в повечето случаи ми казват, че идеята е добра, но когато се стигне до осъществяване те казват " Ама ти сериозно ли го мислеше. Не можеш да отидеш сама." И дотам. Бих искала да ви помоля да ми дадете идея как да замина за 1 или 2 дена без нашите разберат къде съм. Много пъти съм си казвала изчакай до 18 и ще имаш цялата свобода на света, но не мога да чакам. Искам го сега и единственото нещо, което ме спира са родителите ми.