.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на Rafa7a

Post Пише ми се книга

Здравейте колеги! За начало да кажа, че обожавам да чета, макар, че тези година нямам много време, поради подготовката за изпити. Смятам да я напиша с цел да се забавлявам. Не смятам, че ще мога да напиша световен бестселър.
    Смятам да пиша на лист, поради простата причина, че мога да пиша винаги, когато ми дойде вдъхновението.
    Какво смятате? Ще съм благодарен, ако чуя мнението ви!

Супер фен Аватара на Юлиян
    Ами имаш талант давай. има вероятност да не я прочета но ще се гордея с теб , ама ся покрай тези изпити за какво ще остане време

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Напиши история за потребителите на този форум, с главен герой FemaleEyes.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Ами мен що ме пропусна. Тои ще напише книга за боксовата ми кариера

Страхотно е, че ти се пише книга! Не вижда защо въобще ти е необходимо чуждо мнение. Ако имаш идеи и самият процес на писане ти доставя удоволствие- защо не! В Сащ например е адски разпространено хоби. Ако се разтърсиш, ще откриеш, че има много хора, които пишат било разкази, романи или стихове в България. Възможно е много от съучениците и приятелите ти да погледна с недоумение на това ти желание, но това е само защото те не се интересуват и това не е чак толкова разпространено хоби! Пиши когато и където ти харесва- на хартия на компютър също си е твой избор. Успех!

Цитирай Първоначално написано от Onixx Виж мнението
    Страхотно е, че ти се пише книга! Не вижда защо въобще ти е необходимо чуждо мнение. Ако имаш идеи и самият процес на писане ти доставя удоволствие- защо не! В Сащ например е адски разпространено хоби. Ако се разтърсиш, ще откриеш, че има много хора, които пишат било разкази, романи или стихове в България. Възможно е много от съучениците и приятелите ти да погледна с недоумение на това ти желание, но това е само защото те не се интересуват и това не е чак толкова разпространено хоби! Пиши когато и където ти харесва- на хартия на компютър също си е твой избор. Успех!
    Благодаря!
    Това не смея да казвам пред приятелите си, защото не се обичат да четат много и смятам, че ще ми се присмеят. Смятам, само да я напиша, без да я публикувам, ще я направя в електронен вариант, ще я разпространя, но няма да я публикувам. Смятам от началото на лято 2016 да започна, че да имам време да прочета достатъчно книги, които ще обогатят речника ми и ще улеснят целия процес на писане.

Понякога дори с най- близките ни хора е така. Не е необходимо да споделяш, ако знаеш, че няма да е полезно. Един ден може да дойде и този момент. Страхотно е, че си осъзнал една съществена подробност от дейността на писателя- четенето и проучването! Четенето е незаменима част от писането, както ти казваш обогатява речника, а и ти помага мисълта ти да тече по- гладко и да пишеш по-лесно. Препоръчвам ти да прочетеш и статии в сайтове за това как се композира една книга, правила и норми, трикове. Това също е доста забавно, а и ще направи крайният наистина завършен и приятен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Смятам да пиша на лист, поради простата причина, че мога да пиша винаги, когато ми дойде вдъхновението.
    Някои биха ползвали телефон, освен твоя да е само за селфита.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Някои биха ползвали телефон, освен твоя да е само за селфита.
    На телефона не е кой знае колко удобно писането. Иначе аз не съм фен на селфитата, правил съм си 1-2 максимум.

Само 1-2 минимум

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Еми напиши. Аз вече съм писала книга на английски и съм я пуснала в Kindle.

Мега фен Аватара на pandabear
    пиши, като стане готова. ще ти направя корицата.
    и няма да искам много пари, обещавам.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от BeautyCupcake Виж мнението
    Еми напиши. Аз вече съм писала книга на английски и съм я пуснала в Kindle.
    Поредното забутано тийн-романче

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Поредното забутано тийн-романче
    Трилър моето момиче

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    "Тя чу шум, обърна се и човекът с маската я закла"?

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    "Тя чу шум, обърна се и човекът с маската я закла"?
    Да нали. То толкова просто без никви подробности трябва да се изразява. Простотии колко щеш. Чела съм МНОГО и доста преди на напиша книгата. А и преди това съм писала, но никъде не съм я публикувала. А и това, което ти описа е най-безинтересното нещо, което съм чела. Винаги автора трябва да се старае на читателя да му докара тръпка и напрежение. Не съм толкова забутана за колкото ме мислиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си