.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Легни да спиш, хапчетата вече действат
    С глас се смях, как е възможно верно копривата да е вкусна? Евала де.

Бтв, сега си отбелязвам - най-добре се чувствах, когато ядях месо и зеленчуци, приготвени на грил тиган в комбинация с 1.5л вода на ден и минимално количество млечни.
    Въгленът нали помага при проблеми с храносмилателния тракт? Дали тогава леко загорено върши същата работа? Примерно да си запека зеленчуците повече?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-13-2015 на 10:53

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    наистина е вкусна ^_^
    баба ми ми я беше направила като супа, която изглеждаше като повръщано на крава, но имам дефицит на желязо и опитах. приятна е.

Супер фен
    ^ потвърждавам за копривата! Когато имам възможност - винаги ям супа от коприва. Много ми харесва! (:

@PinkPan7her
    По отношение прегорялата храна - това ми напомня, че преди две-три седмици (неделя вечерта) реших да си запека ориз, тъй като хлябът ми бе свършил, а не ми се отскачаше до магазина само заради него. Та реших да си запека ориз. Речено-сторено. Накиснах ориза, след това леко го изварих и айде в тавата, после във фурната.
    Загледах се в един филм (май повтаряха по нова "бързи и яростни 4"). На едни от рекламите отидох да му хвърля едно око - беше си ок и реших, че за следващите реклами ще е точно готов. Докато зяпах филма - дрънна таймера на фурната (но той не я изключва). Понеже очаквах скоро да пуснат новите реклами продължих да си зяпам филма. След пет минути верно ги пуснаха... Отидох да видя какво става и...
    отстрани прегорял до много тъмно кафяво, та чак черно, а в средата - тъмно кафяво...

Бях гладен и нямаше нищо друго за консумиране, та... Да, изядох ориза. За да не ми горчеше твърде много го нашарих с чили-пипер + шарена сол...

Спомням си, че си помислих: "въглен е. Ако не друго, то поне ще подейства пречистващо за организма...".

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Пинки, с малко спанак, яйце и сирене на фурна става такава вкусотия :д Тези зелените са ми много любими.
    М****, като готвим ориз у приятеля ми, всички се избиваме за загорялото, нарочно го препържват и на мен също ми е много вкусно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обожавам коприва. На супа или яхнийка.

Миш, не изключвай ядки от менюто си.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С глас се смях, как е възможно верно копривата да е вкусна? Евала де.
    Добре приготвена наистина е вкусна, но пък аз имах предвид начина, по който номном се изказва, а не значението на думите.
    Друсалките веднага ги усещам, като някво шесто чувство е.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Добре приготвена наистина е вкусна, но пък аз имах предвид начина, по който номном се изказва, а не значението на думите.
    Друсалките веднага ги усещам, като някво шесто чувство е.
    Не е шесто чувство, common sense e

И не, тоя парещ треволяк може да е всичко друго, но не и вкусен Не мога да ям такива яхнии и т.н, които приличат на чис' драйф. От друга страна пасирано с кисело мляко е доста освежаващо, пробвайте го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си