.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy Трябва да се обрежа

Здравейте, имам проблем с пениса (фимоза). Знам, че има такава тема, но проблема не е само това. Имам фимозата от 2 години (не от 2 годишен, а 2 години) , на 16 съм и просто ме е било срам да кажа на наще (тоест майка ми, защото на баща ми нямам възможност). Гледал съм в интернет всичко за обрязването и фимозата, и в моя случай ще се наложи обрязване. През всичко това време, докато съм имал фимоза не ме е боляло, освен ако се опитам да си заголя главичката (което е вече невъзможно), но съм чувал, че с фимоза сексът е невъзможен и боли много, та и не мога цял живот да съм си така.. Чувал съм за обрязването, че предпазвало от много заболявания и инфекции на пениса, и също така спомагало за по-добрата хигиена. Не съм правил секс и не знам за чуствителността дали ще има разлика, но моля каквото знаете, и може да ми е полезно като информация да ми кажете. Също някъде бях чел, че трябвало да се носи някакво специално бельо и, че всички си късали шефовете от невнимателност и се налагало пак да ходят да ги шият, аз ако си седя само унас и съм внимателен, нали няма как да ги скъсам? Та моля ви да ми кажете всичко, което знаете за обрязването, какви са добрите и лошите му страни, и също така да ми помогнете да измисля как да кажа на майка ми за това, неудобно ми е ... Все пак е жена и просто не знам, някак си ме е срам.

зависи до колко не може да се забели, изобщо или не напълно...? мен секса ме оправи първоначално болеше ама се оправи

Цитирай Първоначално написано от dayumson Виж мнението
    ... През всичко това време, докато съм имал фимоза не ме е боляло, освен ако се опитам да си заголя главичката (което е вече невъзможно), но съм чувал, че с фимоза сексът е невъзможен и боли много, та и не мога цял живот да съм си така..
    Младежът е уточнил колко.

Не се притеснявай - след операцията ще си 100 пъти по-добре.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tctctct Виж мнението
    мен секса ме оправи първоначално болеше ама се оправи
    Кой от двама ви го болеше повече първия път ?

А имате ли идея как да споделя тази новина с майка ми, защото много ме е срам. Как да и го кажа?

Няма от какво да те е срам . Просто и казваш за проблема . Неразрешаването на този проблем води до инфекции и нередовен полов живот .

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си