.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Защо всички ме отбягват?

Здравейте.Аз съм момиче на 15 години.
    Всички ме отбягват.Навсякъде е така,не само в училище.Не разговарям с никого, защото никой не разговаря с мен и ме е срам да не ме обидят нещо или да ми се засмеят.Срамежлива съм и се притеснявам.Опитвам се да не се срамувам, но няма ефект.Не мисля, че нещата ще се оправят с времето, защото така е 3 години.Всеки си позволява да ме използва.

Темата е преместена в раздел "Училище и приятели".
    Moderated by Indistinct
    Последно редактирано от Indistinct : 03-18-2017 на 20:02

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от anii_579 Виж мнението
    Всички ме отбягват.Навсякъде е така,не само в училище.Не разговарям с никого, защото никой не разговаря с мен
    ---------------------------------------------------
    Всеки си позволява да ме използва.
    Как е възможно всички да бягат от теб и в същото време да се възползват ?

търсят ме само когато съм им нужна.Използват ме: да отида до магазина, искат ми нещо назаем после не ми го връщат. Това не е ли използване?...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Това е любов. Същото правят и родителите, но никой не е тръгнал да казва, че използвали децата си.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от anii_579 Виж мнението
    Здравейте.Аз съм момиче на 15 години.
    Всички ме отбягват.Навсякъде е така,не само в училище.Не разговарям с никого, защото никой не разговаря с мен и ме е срам да не ме обидят нещо или да ми се засмеят.Срамежлива съм и се притеснявам.Опитвам се да не се срамувам, но няма ефект.Не мисля, че нещата ще се оправят с времето, защото така е 3 години.Всеки си позволява да ме използва.
    Така е за съжаление хората повечето от тях все още не са се научили да приемат тези, които са по-различни от тях, ако не се вписваш в тълпата(стадото) и не правиш същото като останалите просто ставаш аутсайдер и почват да те избягват или да се гаврят с теб, много малко са тези, които могат да приемат някой по-различен от масата, а представете си сега, как биха реагирали, ако видят някой с изцяло различен външен вид, в смисъл да е друг биологичен вид, та те биха се побъркали!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Възползват се от теб, защото им позволяваш. За комуникативността, явно просто си си така, ама не си само ти, доста такива хора има. Намери си занимание, на което да можеш да се занимаваш с нещо, което разбираш и включва и други хора, така ще ти е по - лесно да говориш с хората. А ако те обидят, обиди ги и ти, замисли се какво лошо ще се случи ако даже напсуваш някого? Като с боя, по - добре да ядеш бой, отколкото да се свиеш и да не направиш нищо. Разговаряй си с хората и ще го превъзмогнеш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си