- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подходящи презервативи ?
Zdraveite , izvinete me za pisaneto na latinica kakto i za moje bi povtarqneto na temata , no ne yspqh da otkriq takava . S priqtelqt mi sme zaedno ot 6 meseca I reshihme da go napravim , no ne mojem da si izberem podhodqshti prezervativi ... Za nego ne e problem da sa I oot nai - evtinite , no spored men trqbva da se sprem na nqkoq po-nadejna marka kato Durex . Na men shte mi e za purvi put I bih iskala da mi predlojite nqkakvi prezervativi I ako moje da spodelite koi sa vi lubimite. Blagodarq na vsichki pred varitelno!))
Ами и да си купите големите пакети от лидъл, пак няма грижи :д изберете ги да са тънки, уж по-кеф било.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, те са готини тези от Лидл. Не мога да се сетя името им в момента, но помня,че бяха по 12бр. в опаковка и разлика с Дюрекс-а не се забелязва.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Любимия ми презерватив е един камък от улицата...
Оправи си темата, тук се пише само на кирилица.
Според мен Дюрекс са най-приемливи. Тия от Лидл, за които говорите, са няк'ви по-малки от нормалните Дюрекси.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
53мм са. Нормалните на дюрекса и те са 53. Добри са като здравина, ама вярно е гадно, че нямат от по-широките размери.
О, тия от лидъла даже са и червенички. :3 Ного яки такиа на вид.
До сега най-добрите които съм провал са,Durex ultra thin почти същото е като без и са здрави,оплаквания нямам.Само не мога да разбера,някой път стягат повече,някой път по-малко...!???Но Дюрекса си е Дюрекс))
За 10ки години ползване на Дурекс съм късал само веднъж и то заради неправилно поставяне.
Durex - Feel Intimate (лилаво-червена опаковка, по-рано се казваха Elite). По-тънки са и са с повече лубрикант, което те доближава максимално близо до реалността.![]()
Одери си кожата на главата и я използвай като презерватив.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
an7raks,ми от последните 3 години имам скъсан само един или два от неправилно слагане,при теб може да е от много вълнение и да не гледаш как слагаш
![]()
![]()
шегичка :P
Малко е и до късмет едва ли от първия път ще си намерите правилните презервативи. Ако обаче стигнете до момент във връзката си да го правите без ще ви хареса повече(презервативите изсушават пък и не е същото усещането)
4 вида цветове и миризми
https://pbs.twimg.com/media/B407-GhIgAIrkVN.jpg
Купувайте от аптеки, там спазват срока за годност, не е като в търговските вериги.
Найлонови пликчета !!! Много са надеждни и бликат навсякъде ,един вид рециклиране.