За пръв път пиша тук. Търсих информация в гугъл за бонговете и забелязах, че в този сайт обсъждате подобни идеи, та реших да се допитам до вас.
Искам да си купя бонг, но нямам ни най-малка представа какъв. Информацията само ме обърка още повече. Имало стъклени, акрилни, пластмасови, керамични. Каква е разликата? Прочетох, че било хубаво да ги пробвам и да избера кой ми харесва повече, но няма как да го направя, тъй като никой от приятелите ми няма подобно пособие. Все пак не ми е удобно да вляза в магазина, да си извадя пликче с трева и да кажа на продавачката да ги вади и нарежда ;д
Нека първо кажа за какво мисля да го използвам. Естествено за трева, но напоследък пуша само билка. Не мисля, че ще има проблем и все пак е по-добре да си питам. Може ли да се пуши билка, чай и тн. Прочетох, че може да се пуши дори тютюн, което би трябвало да значи, че става с всичко. Ако можете да ме ориентирате към материала, пък и ако някой е по-наясно и има други неща, за които трябва да се интересувам при купуването му, нека сподели. Нова съм в това, дори не съм виждала бонг, освен веднъж на един рафт в металски магазин, който не отразих, защото тогава не се интересувах.
Та, общо взето е това, приемам всякакви съвети, така че пишете каквото се сетите