.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ПОРЕДНАТА ТЕМА ЗА ТРИВИТАМИНОЛ !!!!!!

Така! Изчела съм какво ли не за този пуст Тривитаминол и всички знаят , че ние дамите го използваме за дълги, красиви и гъсти коси . Може да ви звучи странно моят въпрос , но никъде не открих нещо свързано с него . Тъй като имам не много дълга коса , а много искам да порасне , както повечето момичета се разрових да намеря нещо , което да ми помогне косата ми да расте по- бързо , защото на всичкото отгоре е чуплива и растежът е още по- малък. Пробвах , какво ли не , с изключение на ТРИВИТАМИНОЛА ( + МИСЛЯ ЧЕ ВОДЯ ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ , НЕ Я ТРЕТИРАМ С ПРЕСИ , СУШОАРИ И ТН И ПИЯ МН ВОДА) , но не забелязах кой знае какъв ефект, а единственото , което забелязах, бяха бебешките , които се появиха в косата ми и продължават да стърчат като луди . И точно тук идва проблемът- аз по принцип имам ГЪСТА коса и НЕ ИСКАМ ДА СТАНЕ КАТО РУНО , искам просто да расте по- бързо , без да расте много нова коса , защото знам , че така или иначе в следствие на косопада това става , но не искам да е толкова много , а при всички използвани до сега продукти за по- бърз растеж от типа на хининова вода , медицински шампоани , стимулант на Икаров, домашни маски .... , се случва точно това , което обясних , БЕЗ ДА РАСТЕ НА ДЪЛЖИНА и се чудя дали и при ТРИВИТАМИНОЛА Е ТАКА ? ЗНАМ , ЧЕ Е МАЛКО ОБЪРКАНО , НО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА , АКО НЯКОЙ ОПИТЕН СПОДЕЛИ МНЕНИЕТО СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    като искаш косата да расте като хората и ще си вземеш ампули за човешка коса, не продукт за животинска козина...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си