- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
да отидеш в рим да не видиш папата
предимството на софиа
Не се казвам Софиа.![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
знам Яре
Това някакъв нов диалект ли е?![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
dis iz yo name
За добро утро отварям организационна диаграма на едни канадци и гледам ... от 40 човека сигурно 5 бяха с канадски имена, всички останали - разноцветни на снимката.
Вкл. и мениджмънта, най-горното ниво са жена канадка и жена.. арабски произход мисля, по името.
Първо ниво мениджърите - 2 канадци и един неканадец :д
Работниците - почти нито един канадец, буквално :д
Изумявам се, защото канадеца, който беше при нас, ни каза, че им е забранено да си честитят коледа в офиса, за да не обидят другите религии/народи, които не празнуват,и не очаквах такова разнообразие на други култури :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не аз съм те кръщавал
живеем в мултикултурално общество
призовавам за търпимост и ноу свинско
Не, той беше на почивка. Лошият пастир го замести.![]()
предполагам не искаш да говориш за случилото се
лошия пастир младото яре звучи интересно но и неприемливо от морална гледна тот4ка
навън е толкова прекрасноо, радвам се, че нямам лекции днес :д трудно ми е да се фокусирам над почвознанието, ама ще трябва
“He followed his daily routine, and she followed hers. But without her there, Tengo noticed a human-shaped void she had left behind.” ― Haruki Murakami, 1Q84
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
а гърмяхте ли пиратки да го уважите качествено
там ги лъжат, че ние имаме смъртно наказание в европа и че смъртното наказание ни е бесило.
и ни питаше как изпълняваме смъртните наказания
и ни разказваше как при тях, и в емирствата, били публични за назидание, още режели ръце - или ги бесят, или им режат главите, не помня вече к'во каза.
И беше супер разпален, като разказваше, а ние бяхме дафак :д
И чак не повярва, като казахме, че нямаме смъртно, особено пък бесене, чак ние му повярвахме, че имаме :д Яко брейнуош :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
кво значи още
тия оръфляци са в 19-ти век и не щат да излезнат
Ирония.
Ав колко мило. ;3
ПТ: Обяснете ми как си лягам в 3 и пак ставам в 11. Идеята беше днес да спя до ранния следобяд, мама да се е върнала като се събудя и чак тогава да уча. Няма да имам какво да правя до 8 часа, което ще рече, че ще науча най-много за 5 часа по всичко и после ще седя и ще блея баирите.