.
Затворена тема
Страница 106 от 186 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108109110116156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 4649
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    male kak se napihme snoshti
    дам и аз, и ся не се чувствам добре :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на skate
    Минавам само да ви се похваля какво съкровище си намерих в мазето на село ;д
    http://prikachi.com/images/241/8136241Y.jpg

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пак се филмирам. сънувах, че ме блъскат пред влака в метрото. ОТНОВО. не намерих какво точно означава това из съновниците /глупости/, но щом ме блъскат, явно някои таи гняв към мен о.О невъзможно.

и квото и да чета и да се опитвам да се нахъсвам - не става и не става. имам толкова много въпроси и никакъв отговор. мисля си, не, сигурна съм, че има нещо над тази повърхност. нещо очевидно, което пропускам/е. че животът и смисълът му изобщо не е това. няма бъдеще, няма и минало. всичко е едно безкрайно сега. всичко е свързано. знаейки това, много неща се променят, но толкова ми е набита ТАЗИ реалност, че ми се налага постоянно да си го напомням. 'гледай през прозореца, Иве'.

@skate много яко

Лел, на Холи дипломирането прилича на изявление на Ким Чен Ун, ако и моето ще е такова, няма да ходя, без това никога не съм се харесвал в официални дрехи.

Има ли някой във форума, който да е участвал в обмен по Еразъм и да има попълнен Learning Agreement, че ще откача вече..

Супер фен
    winter is coming

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Искам пак бал ;/

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

ае нещо ми е поизнервено, хора, нз, дали защото не доспах.. или щото чаках маршрутка 27 извънредно дълго време и най-накрая си хванах такси ;D

на края на семестъра съм FUCK.THIS.SHIT.
    толкоз да е немотивиращо... доста измислени дисциплини.
    преди да вляза в университет, много се чудех като хората казваха, че нямало голямо значение в кой уни ще си, че висшето образование е самообразование, и да, сега не мога да съм по-съгласна.
    ако чакам някой да ми преподаде това, което ми е най-интересно, ще си умра с чакането..
    ама поне се чувствам компетентна така и self made : D

минавам леко да мрън-на, ще си почистя успокоително апартамента и желая на всички прекрасен и спокоен ден
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

http://www.btv.bg/video/shows/shouto...na-armeec.html

оф, големи са, бееее <3
    дано направят концерт и на стадиона.
    и деси е суперготина. бахти краката <3
    шапката червенаааа, а душата чернааа

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Има ли някой във форума, който да е участвал в обмен по Еразъм и да има попълнен Learning Agreement, че ще откача вече..
    Аз ще се занимавам с бюрократщините на Еразъм тази вечер, но нямам още документа. Не знам какво те вълнува конкретно, ама при всички положения си е бая уговорка, стискай зъби и не се нервирай.

Тюторът ми по микро и една статия какво различава "успешните" - да се чете "добрите хора" - ме позамислиха...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    agreement-a е проформа, важна е академичната справка накрая, не те задължава да избереш непременно това, което е вътре, а и има секция за поправки на задната стр.
    Но какво те интересува точно? Там са само предметите, които избираш и личните данни.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    agreement-a е проформа, важна е академичната справка накрая, не те задължава да избереш непременно това, което е вътре, а и има секция за поправки на задната стр.
    Но какво те интересува точно? Там са само предметите, които избираш и личните данни.
    Не си съвсем права тук. Моят университет например категорично не позволява промени, до 2 седмици след началото на Еразъм семестъра трябва да са уточнени предметите и трябва да се явиш на тях, като я няма лиготията да е важно самото явяване или просто изпитът да е взет (такъв късмет имаха едни еразмуси от Англия), броят се оценки, смята се успех и т.н.
    Но може да е така, понеже при нас семестърът в чужбина е задължителен и има много строгии критерии относно брой точки, факултети и т.н.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Мисля/ех, че бланката е универсална за целия ЕС и има втора страница.
    То и при нас до няколко седмици след започването нямаш право на промени, трябва да е финализиран, но първият вариант се изпраща месеци преди това. Вероятно затова е имало прво на промяна.

ЯВно не е съвсем еднакво, наистина. Нека pac0line каже какви са му/ѝ въпросите.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Смазана се чувствам, нямам идея от какво.
    Но скалъпвам малко уебсайтче за чрд на любовта на живота ми, надявам се до утре вечер да е готово. :д
    Пушиините не са пристигнали, 2 месеца минаха, 100 процента са ги загубили :/ Толкова ме е яд, не е честно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Оправих се аз (уж), в смисъл че вече набих имената и отидох да взема подпис от декана на факултета, а едва ли ще имам време втори път да го намеря, тъй като срока ми е до края на седмицата
    Ставаше въпрос по-конкретно за полето Study Cycle, където трябва да опоменеш дали си бакалавър/магистър/докторант, имаше някакви EQF Level, но ги зае*ах и написах просто Bachelor

Иначе в моя конкретен случай и двете май че сте прави, аз например ще съм зимен семестър октомври-февруари, а отсега до 31 този месец ми искат да им изпратя първоначален Learning Agreement (т.е само първата страница Before the mobility попълнена). А после вече като пристигна имам право да си променя предметите в чуждестранния университет (например ако няма достатъчно хора за сформиране на група по даден предмет или пък са ми казали, че оценката по еди си кой предмет в чуждестранния няма да ми я зачетат като заместител на предмет в домашния университет) и този срок за промяна май е точно първите 2 седмици. Един колега, който в момента е на мястото, където аз ще бъда каза, че си го е променял 4 пъти Learning Agreementa и да не се кося много дали в началото всичко ще е изпипано до последната точка

Благодаря ви все пак за реакцията ))
    Последно редактирано от pac0line : 05-26-2015 на 15:52

Мега фен Аватара на pandabear
    ако поискаш сприии и погледнииии назааааад,
    аз съм твоя сянка, твоя грях :}}}}

във вторник ми е петъчно някак

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Панда, това романтично ли е
    http://www.blitz.bg/news/article/338977

тази част
    'пред жената, по която вехнел дни и нощи'

Мега фен Аватара на pandabear
    от 5 минути не мога да спра да се смея, събудих куч :Д

защо ме питаш за романтика. отдавна спрях да съм романтична.
    според Т.Г явно не е.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Как може да съм такъв мазохист...Защо винаги всичко оставям за последния момент...Спи ми се, лошо ми е, а имам да правя курсови и уж ги правя в момента...Ако успея да взема заверки и да си получа оценки по всичко...ще е някакво чудо...Ще разчитам да се смилят над мен, че ако остана по нещо като се върна ще трябва да презаписвам :X
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не знам какво ми става, обещах си да съм позитивна и подобни неща да не ме събарят.

Тъкмо започнах да ги понасям и те взеха, че се вдетиниха за един глупав тест. Смешно ми е как тя на единия ден философства над положението в държавата, а на другия започва да разделя класа на клубчета /наричайки ги кампании/ като в детската градина. И се сетих как преди няколко дена пуснах шегата за клуб "Да саботираме стола на Кал" тук и ме изби на истеричен смях. Най-обичам някой да претендира за повече от мен и да се държи по този начин. Оттук нататък помощта ми ще има само този, който си я е заслужил и неща тип "Ние сме един клас" не ме касаят. Като сме един клас, ще се научат и те да се държат като хората /зрели хора при това, не лапенца от яслата/.
    Последно редактирано от Lilanda : 05-27-2015 на 08:41

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Оттук нататък помощта ми ще има само този, който си я е заслужил и неща тип "Ние сме един клас" не ме касаят. Като сме един клас, ще се научат и те да се държат като хората /зрели хора при това, не лапенца от яслата/.
    Ха, при мен колко пъти се е случвало вече бившите съученици да ми излизат с тезата, че сме колектив и по тая причина трябва да следвам каквото те искат... Едно е да се държите нормално един с друг, да сте си примерно симпатични, наистина да присъства усещането за отбор и т.н., съвсем различно - да мъдрят не особено разумни тактики в неустройващи ги ситуации и да се опитват практически да те задължат да си част от тях. В моя случай - какъв колектив (?!) като вечно се заформяха дразги, веднъж не сме предали сносен общ проект и за капак накрая съученичка отмъкна парите за подарък на класните и изчезна За протокола - беше сигурно най-изпъкващата защитничка на теорията за сплотеност, организираше много излизания и държеше да е водеща на шоуто като се изпращаме...
    Последно редактирано от paradosou : 05-27-2015 на 09:56

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Ха, при мен колко пъти се е случвало вече бившите съученици да ми излизат с тезата, че сме колектив и по тая причина трябва да следвам каквото те искат... Едно е да се държите нормално един с друг, да сте си примерно симпатични, наистина да присъства усещането за отбор и т.н., съвсем различно - да мъдрят не особено разумни тактики в неустройващи ги ситуации и да се опитват практически да те задължат да си част от тях. В моя случай - какъв колектив (?!) като вечно се заформяха дразги, веднъж не сме предали сносен общ проект и за капак накрая съученичка отмъкна парите за подарък на класните и изчезна За протокола - беше сигурно най-изпъкващата защитничка на теорията за сплотеност, организираше много излизания и държеше да е водеща на шоуто като се изпращаме...
    Същото положение е и при нас. А най-хубавото е, че като ти потрябва помощ, обръщат гръб, а като на тях им трябваш, си длъжен да помогнеш. Повече никакви такива.

Супер фен
    до следващия път

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Само се обръщам от кълка на кълка

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ако поискаш сприии и погледнииии назааааад,
    аз съм твоя сянка, твоя грях :}}}}
    хаха как ми се наби мелодията в главата като го прочетох със ставането това .. тарарарараа рара рарарааа рарааа

// денят ми мина бързо, почна с голям минус естествено, но после всичко останало беше приятно.
    Търся си дрогарче за един билярд привечер и да почвам вече с постепенната смяна на режима.
    Секс в Хаити, френски кибрити

неваа фриии, нева мииии, со ай дъб ди ънфъргиииивъъън.

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Ако успея да взема заверки и да си получа оценки по всичко...ще е някакво чудо...
    и аз тъй. и въпреки всичко, утре пак отпрашвам, ъх. неска взех автограф по предмет, по който съм ходила 2 пъти, а може и един, нз. дано и другите не се цифкавят. всъщност съм си сравнително редовна, но някои предмети са просто излишни и.. тъй.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си