- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
хвала
Сесия, руснаци, ъъъъгх
Момче на 15 съм от Хасково и си търся гадже.Ако може ми дайте съвети как да си хвана.Благодаря ви предварително.
^не гледай анимета, излизай навън
много философско ми е нещо..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В абсолютен мир съм, дали е примирение .. не знам. Затишие пред буря.
Слушам си това
https://www.youtube.com/watch?v=TqXMQVNiedQ
Много успокояваща ми дойде тази разходка,особенно с този лек дъждец,единствено компанията нещо не ми хареса...писнало ми е от едни и същи теми за разговор(коли,жени,алкохол и тн).Жалко е когато не можеш да си сподешил с някого какво те вълнува,а вместо това пиша тука...
иначе ми се е набила в главата една песничка и за 2 дена сиг съм си я пуснал 200 пъти ;д
feel your pain, skate
http://www.btv.bg/seriali/s-rusia-v-sartseto/about/
ще му дам шанс. принципно не гледам сериали, но тоя ме грабна с актьора, времето и мястото на действието <3
а времето навън е прекрасно. действа ми добре този мрак, хлад, вятър. имам да правя няква курсова, която е абсолютната тъпотия. баахти.
не е минало и вечер без да си мисля за теб преди да заспя. унасям се с твоя лик и твоя глас, който се носи от далечината. толкова години.
Няма такъв карък като мене..
На изпита по Химия не ми стига 1 точка за 5, по Физика не ми стига 1 точка за 6, по География не ми стига 1 точка за 5, по МАТЕМАТИКА не ми стига 1 шибана точка за 5.50 на първи модул, което ми прави годишната 6-ца....
скейтчо, споделяй на нас ^^ Пацо гушкам те, Паав и теб, смях се вчера като прочетох какво си писала :д пък оня рънър да не знае много :дд
имам 5 на изпита ^^ друго си е адвокат с 30 годишна практика да те изпитва, така задаваше въпросите, чее.. :дд видях се с моята прекрасница и един друг пич и си говорихме 2 часа на оградата, напълниха ми душата със свежест и позитивизъм
Написах си темата без особен проблем. Предната ми допадаше повече обаче. Теста отново не ме затруди. Радвам се. Ама ще видим резултатите, де. Остава руският и съм окей.
Днес пак играх не се сърди човече. Много е зарибяващо :д И пак им видях сметката, мисля, че е от цвета на пионките :д
Хубаво ми е.
М. липсваше днес. Като се върне ще разказва за Турция.
И като казах Турция, предната вечер гледах много... хубав филм, за който четох красиви отзиви. Дори за малко да се разплача, а аз никога не плача на филми :/ Супер гадната съдба и въпреки това.. Ох, абе, много ми въздейства.
*усмив* В много готино настроение съм днес. Поговорих си с нея и още от тогава ми се отключи позитивизма. Малко сервитьорката в кафето ме изнерви, никога не съм чакала 20 минути в кафе да ми вземат поръчката и като си тръгвам, да чуя зад гърба си "Въъъъъъъй, аз ги забравих", но пък и тя не можа да ми съсипе настроението. ^^ С милото нахранихме едни врабчета с дюнер. :ДДДДДДД Много обичам животинчетаааааааа. Каквито и да е. В момента си пиша с още едно позитивно човече и ми разказва колко притеснен е бил на първоначалните кастинги, въпреки че е имал мнооого други състезания преди това, но после се отпуснал. Голям симпатяга е, такъв позитивен човек не съм виждала в скоро време /освен милото де, той постоянно е усмихнат :Д/. *усмив* *усмив* *усмив*
Да.
Много непродуктивен ден, кофти се чувствам.
Стяга ме гърлото, а не мога да си позволя да се разболея в момента, просто да изчака още 10-тина дена и да се изсипе каквато помия иска, ама просто не сега, майка му стара.
И ми се плаче при мисълта, че трябва да стана утре в 6.
To бива,бива карък моето, ама то на нищо не мяза.. Ха на "Реми" ме драха, ха и на "табла"..
Забравих колко е вълнуващо да работиш по нов проект. Колко е изтощително и колко си доволен от финалния резултат!
За последните 10 дни се размазах, адски продуктивен спрямо хобито си съм, почти не спя за да имам време за него, но пък трите клипа са на лице. Още ще правя де. Отдавна я бях забравил тази тръпка добре, че се намери човек, който да ми вдъхне живот...
Пие ми се нещо бира с яки пичуЕ..
Мразя я като е в цикъл.. толкова е апфу. Говедо е. Сладка такава гледаш я превива се уж боли я, тамън ти стане жал и като си отвори устата.. едни змии и гущери..
Пък и много ни идва така към края, но всичко ще е наред де, подкрепяме се.. което ме радва.. Като цяло съм наистина щастлив, нямам търпение за следващите 2 недели.
На едната ще започнем наистина много качествен урок по проектиране и ще се включа в млад, талантлив и интелигентен екип. А на другата ПАРТИ ХАРД. Неам търпение и за двете. ;О
Утре имам оферта за плажно парти, та се чудя.. Но честно казано нещо ми се избухва..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
утро!
днес се очертава не мн. интересен ден : /
доста дедлайни, които по някаква причина не спазих, когато му беше времето, иии сега ще е ужас
Последно редактирано от jghgh : 05-29-2015 на 05:08 Причина: rant
хубажо коте
Всичко ми се получи днес (май)
С другата стажантка сме адаши, ще е забавно, дано е печена
// http://flappyplane.net - това не е библейско, ама не мога да спра да се самоубивам![]()
Киснене по летища, as usual. Поне не ми е студено.
@Pacoline, цъкам флапи плейна, дано някой не ме анатемоса :д
Бтв, има ли някой, който е браузвал .onion![]()
Чета за протоколите, които позлват, снощи от компа на братовчедка ми цъкахме, но линковете, които намерихме ( за наркотици, наемни убийци и хакери ) ми се видяха много фейк, мисля в идните няколко месеца да се абонирам към редит категориите, а във 4чан в /b/ дали пускат мълва за нещо :д
Имам чувството, че deep web-a пак си е диип и че хората избягаха от onion-а, но за да науча за другите от този тип по-прайвит мрежи, трябва да бозя дълго време разни форуми и блогове :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не е възможно на всички да ви е добре, а на мен да ми е зле.
Искам да чета оплаквания, колко ви е гаден живота.
@номном внимавай, куките развиват дейност и могат като нищо да те привикат.
Я кажи нет доставчик, който давайки ти мак адреса и добавяйки стар мак, който не е бил твой, къде точно бърка.
Последно редактирано от papugai : 05-29-2015 на 08:52
Давайки ти ип адреса или мак адреса?
Я дай пак, че съм спряла днес.
Нов клиент ли си?
Да не би за това IP да е bind-нат все още мак адрес на стар клиент, или на port-а да ти е позволен някакъв мак пак на стар клиент закачен там :д ( по принцип двете основни "защити" са да бинднат точно определено ип към мак или няколко мака, И да ги позволят на физическия порт тези мак-ове ( на който си закачен на суича ) .
Иначе, прочетох, че наши куки са участвали в удара на педофилите през 2014, за силк роад-а още не съм търсила инфо какво се случва, ама сега умирам за сън.
Чисто любопотство имам как работи това от техническа гледна точна, и също още повече се обучавам как да се защитя от нежелани золуми ( най-малкото си спирам скриптовете глобално), 'щото всеки може да ти лепне нещо, и после да се оправдаваш - 'ма не съм аз :д
Последно редактирано от NomNomNom : 05-29-2015 на 09:02
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...