.
Затворена тема
Страница 11 от 186 ПървиПърви ... 7891011121314152161111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 4649
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Сякаш се обръщаш към себе си.

П.П. Драйфа ли?
    лел, и ти ли, бе /универсално обръщение за всеки пол.
    на предните страници:
    'НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ФУТБОЛ, ама ЦСКА.. дрън-дрън..'
    след това още един шит при закачката ми към дебелаците /което беше ЗАКАЧКА/
    и сега отново.
    омг. отчайвам са.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    ЦСКА?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Много дълбоко навлязохте в тая тема. >.< ффс

Нямам кво да кажа по темата днес, освен че наааааааааай-после ще си взема направление. Стискайте палци всичко да е наред.

Колко сериозно се взимат някои хора тук ама не, то въобще не ви пука, личи си. То ако в един форум пълен с непознати се палите толкова лесно, представям си как сте извън него.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    някои хора тук .
    недорасло обръщение. пука ми, когато заяждат прекрасната ми интернет особа. явно на тях още повече щом така живо се интересуват от килограмите ми.

разбира се, че ти пука, след като ми отговаряш. Примерно аз теб в повечето случаи те прескачам и не те чета, понеже не ме радваш

нали точно това казвам.
    омг

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Oh the flamewars are real ;s

Много интересно ми стана от тия лични съобщения, накрая затапката беше пълна.
    /След малко излизам, багажа готов. Оле! Справих се.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Тия дни съм живяла в бъдещето, днес щях да отида на работа, мислейки си, че е понеделник, поне свърших задачките по- рано.
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    омг. отчайвам са.
    Отивай в хоспис, там лекуват патологична депресия.

не вярвам. виждам, че не са ти излекували социопатията и болната словесна агресия.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Аз предпочитам да си мълча.

Град
    Sofia
    for a change :Д

Супер фен Аватара на paradosou
    Миротворецът пак пристига xD. Форумът наистина, ама наистина е 10 пъти по-приятно място, когато липсват постоянни наредби. Не знам от очила ли имам нужда, преувеличавам ли, ама ми се струва, че в последно време рязко са се увеличили.
    По темата - получи ми се да вдигна на един... да кажем добър познат мотивацията и съм доволна. Рибата още е в морето, ама аз пак му пожелавам успех с набелязаната мадама. Личи си, че доста го е впечатлила.
    Сега ми предстоят баня, преговор и писане на 'домашни'. Малко имам усещането, че наливам във ведро без дъно, обаче пък си изпитвам адекватността така. И все още не ми е ясно къде точно ще съм лятото. Надявам се където и да е да има много слънце, много прогрес и не на последно място забавление .

Мега фен Аватара на galaxy29

'listen up now motherfuckers, this is how it's going to be and I don't give a single fuck if you like it or not.'
    въобще не ми дреме колко си и дали искаш да качваш. намесихте ме в бавноразвиващите ви шегички, опитвайки се да ме провокирате. ми, да. не харесвам пълни хора, защото ми навяват асоциации за нечистоплътност /задръстен организъм, повече мазнинки и такива хубави неща/. гледала съм много аутопсии и не е приятна гледка. е, и? не проумявам как е възможно да сте толкова бавни. шизофренията твърдяла, че за мен няма средно положение. къде съм го казвала? о.О
    за последен път - не намесвайте в посредствеността ви.
    оф, ивааааа ... :д не спря да драматизираш и да ми слагаш думи в устата (а може би и в на други потребители..), какво повтаряш, че не харесваш дебели, никой тука не е казвал, че не е ок да не харесваш и не те е ръчкал заради това или поне аз не съм и не съм твърдяла със сиг, че за теб няма средно положение, казах, че така ми изглежда.. признавам, може да съм преувеличила, когато казах, че в няколко теми съм те засичала да пишеш смехории по тоя повод, обаче в една съм сиг, че дрънкаше такива и даже се сетих коя беше.. ей в тоя пост http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11228496 и тоя http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11228523 та заради това си ми смешна и казвам, че за теб среден вариант май няма, щото първо си коментирала, че жената трябва да е фина и нежна и че задникът на ким кардашиян е несекси, ок съгласна съм, ама после като ти видях примера за фина и нежна....... еми не и това не е секси, тва е като фигура на момиче в първи клас и не казвам, че другата фиг ме кефи, ама поне излъчва някакъв сексапил и е по-добре от нещото, дето ти възхваляваш и пак относно 1-вия ти пост - що си мислиш, че зад всеки израз 'трябва да има ко да пипнеш' се крие 'харесвам дебели', еми може да има предвид, че харесва хубаво оформена женска фигура, не някакъв ръб или парче сланина, ама то за теб оформен, явно значи дебел, с целулит и т.н. .. и пак казвам, не съм ти се налагала, в крайна сметка вкусовете са различни, просто ми беше абсурдна, обаче виждам, че мн се засягаш и се извинявам, щото май прекалих с бъзиците
    Последно редактирано от galaxy29 : 04-26-2015 на 16:44

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението

оф, ивааааа ... :д не спря да драматизираш и да ми слагаш думи в устата (а може би и в на други потребители..), какво повтаряш, че не харесваш дебели, никой тука не е казвал, че не е ок да не харесваш и не те е ръчкал заради това или поне аз не съм и не съм твърдяла със сиг, че за теб няма средно положение, казах, че така ми изглежда.. признавам, може да съм преувеличила, когато казах, че в няколко теми съм те засичала да пишеш смехории по тоя повод, обаче в една съм сиг, че дрънкаше такива и даже се сетих коя беше.. ей в тоя пост http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11228496 и тоя http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11228523 ...
    Твърдяла е, че това в ляво е по-красиво? Ох, това наистина е някакво отклонение/комплекс/набита в главата представа. Ако мъж го беше казал това, щяха да го набедят за педофил, защото лявата фигурка наистина е детска.

Съгласна съм с поста

олиго значи малко, а френ - разум. дори не сте олигофрени, защото думата изисква да имаш малко разум. в темата си казах мнението. къде тук /в дневника/ съм засягала изобщо този проблем? защо се чувствате длъжни, мамка ви кретенска, да ми НАЛАГАТЕ вие вашата представа за нормално. не съм ви искала мнението. единственото анорексично нещо тук са мозъчните ви гънки.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 04-26-2015 на 17:09

anonymous708973
    Guest
    Бъркаш се. Никой - поне не аз - не ти налага представата си за нормално, никой не ти е казал да качиш. Имам познати, които изглеждат сходно на мен, а са с 10 килограма по-малко. Аз съм първата, която ще каже как килограмите нямат значение. Ти си тази, която постоянно вмята как едва ли не, щом не сме фенки на слабото/кльощавото, значи си падаме по дебели, че и чак за аутопсии говориш и не знам си какво.
    Не знам кой е олигофрен, ама Галакси го е обяснила прекрасно, ако досега не си го разбрала - твой проблем.

Че останалите прекалиха с бъзиците колко си анорексична, прекалиха. Че е нормално да се засегнеш дори и сама да не вярваш в това, нормално е, разбирам напълно. Ама в момента прекрачваш границата и изглеждаш като злобна, плюеща отрова пикла.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че останалите прекалиха с бъзиците колко си анорексична, прекалиха. Че е нормално да се засегнеш дори и сама да не вярваш в това, нормално е, разбирам напълно. Ама в момента прекрачваш границата и изглеждаш като злобна, плюеща отрова пикла.
    Не е наша вината, че тя приема всичко сериозно, ако става въпрос за тегло.
    Защо като я закачам за циците не ми обръща внимание.

anonymous708973
    Guest
    Абе, има и докачливи хора, стига. Можеш да си представиш, че не е първият път, в който слуша такива подмятания, нормално да й стане тъпо. Има една потребителка тук, която познавам и от друг форум, тя в началото също се сдухваше, защото е много слаба и постоянно слуша директни критики или такива, маскирани като комплименти. Междувременно се е научила да приема нещата по-спокойно, но за разлика от Ива не изпада в състояния на лични обиди и т.н., евала й правя за грацията, с която игнорира злобни забележки

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бъркаш се. Никой - поне не аз - не ти налага представата си за нормално, никой не ти е казал да качиш. Имам познати, които изглеждат сходно на мен, а са с 10 килограма по-малко. Аз съм първата, която ще каже как килограмите нямат значение. Ти си тази, която постоянно вмята как едва ли не, щом не сме фенки на слабото/кльощавото, значи си падаме по дебели, че и чак за аутопсии говориш и не знам си какво.
    Не знам кой е олигофрен, ама Галакси го е обяснила прекрасно, ако досега не си го разбрала - твой проблем.

ахаха, като прецакано старо радио си повтарям от самото начало едно и също нещо. къде вмятам ТУК, бе пуйко заспала, че чак и постоянно? знам, че езикът ми стана лайк ричибичи, но наистина ми лазиш по нервите. тва 'имам приятелка, която еди какво си' го разправяй другаде. имали слабите мазнини. ми имат, нормално е. холестерол, хормони, ала-бала. земи прочети малко. не съм твърдяла обратното. многото мазнини са противни. стрии от какво се получават, бе, зеленчук? не е ли от разтягане на кожата? защо се разтяга тая кожа? наистина не се усещаш.

Ива има малки цици, цици, цици, цици, цици
    Ивче, спри се. Разбирам, че сигурно си в цикъл, но много си груба и го правиш за всички. Не отива на момиче да говори така.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ива има малки цици, цици, цици, цици, цици
    Ивче, спри се. Разбирам, че сигурно си в цикъл, но много си груба и го правиш за всички. Не отива на момиче да говори така.
    се тая. нека се занимават с техните тела и комплекси. аз отивам да си взема душче и ще вечерям после половин ягода.

Супер фен
    Такааа - гледам пак има форумни дразги... :/
    Ще се опитам да отклоня вниманието от тях и (може би) да заредя поне някои от вас с "+" заряд. (:

Повече от два дни бях далеч от негативните емоции, с които тоз' форум зарежда човек! Изкарах си много яка почивка с приятели далеч от София, далеч от сивото ежедневие. Вчера над 2 часа се разхождах като раче по дъното на един басейн, в хотела в който бяхме отседнали. (((:

Днес разгледах и Асеновградската крепост. Да, до този момент никога не бях ходил, но... останах много впечатлен. Аве, общо взето много се радвам като посетя някой исторически или природно-забележителен обект на територията на милата ни Родина. (:
    Определено, който все още не е посетил това място - трябва да го стори. А аз днес лично изкарах и голям късмет - слънчево, без облаци, 25-26 градуса температура... Определено в момента съм зареден с добро настроение, което се надявам да предам и на част от вас (тези, които искат). (:
    А докато се дотътрим (по частично затворената на места магистрала Тракия) - ем, хванах тен на ръцете и лицето... Сега съм червен, червен като печен омар. (((:
    Последно редактирано от M**** : 04-26-2015 на 17:30

Град
    Sofia
    Моят изказ не е изпълнен с епитети като "пуйко заспала", просто някои имаме достатъчно на горния етаж, че да кажем нещо обидно (според твоите критерии), без да използваме просташки изрази. Така че полека със сравненията.
    Стрии могат да се получат от бързо порастване на гърдите в пубертета, без да си дебелана. Със сигурност има и ще примери.

Нещо, което отдавна искам да отбележа в подобни теми, е, че дебелите момичета, макар и нямащи воля или там какво и да е, поне осъзнават, че не е окей това състояние и дори в случая, когато са мързеливи и нямат воля да отслабнат, не съм чула някой с промит мозък да налага своето телосложение като етикет за красота. Обикновено именно момичетата със заболявания до последно продължават да си повтарят, че да ти стърчат костите е по- хубаво.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    се тая. нека се занимават с техните тела и комплекси. аз отивам да си взема душче и ще вечерям после половин ягода.
    ...angry rant.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си