- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Ама направо не можете да си представите колко гадно се държаха, дори не се усмихвата изобщо, иначе Инка - не е метафора, искаха да ги убеждавам, а така и не разбрах защо го искат от човек, дето няма да става sales
Успех и евентуално съчувствие на всички, които трябва да се сблъскат с такива чудовищни HR-и :д
Но на повечето места хората са нормални и те питат само темата, и - защо си напуснал предишното място, какво търсиш, каква роля заемаш в екип, евентуално - кое ти е слабото място :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Винаги съм твърдял, че някои от служителите в IT бранша са уникални дебили. Последните разкази на Ева го доказват.
Welcome to the Jungle...
гъбаркали са се с нея, защото е била млада и плаха (щом е стояла 3 часа, да я питат подобни неща)
За един стаж директорката на отдела и HR-ката (така де, ТРЗ, но нека сме модерни) бяха там и директорката беше мега усмихната, разговорлива и водихме приятен разговор, оная другата само се намесваше с някой ехиден въпрос, по едно време престанах да я отразявам.
Айде, мангалите в Гърмен от утре ще могат да си купят къщите за 1,5лв/м2. Честито на новодомците ама няма сраведливост в тоя живот, аз от години съм си харесал едно апетитно местенце в Южен парк ама никой нищо не ме е офертирал още :/
Да беее, ами освен и ние да си построим по една къща някъде си + двора - 200 квадрата стигат, да им хвърлим 200лв на общината и ЧЕЗ, и толкоз.
Дискриминирани сме в собствената ни държава, това е ясно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти къде хареса? Искаш ли да си направим един катун може и в Борисовата?
Супер ми е борисовата, и с метро, и с 84 ще мога да си ходя на работа.
После може да я продадем за 100-200 хилки.
Трябва да направят узаконяване на крадени вещи/движимо имущество, че да си имаме и коли.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
личи и че е брюнетка
пак заговори за работа
сигурно ще е чудесна за компания когато се прибереш след тежък работен ден
аз само тук си приказвам, у нас си трая, не искам да остана без гадже и семейство
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аа ако мислиш да пееш по-добре да си говорим за матрици и детерминанти![]()
ох хайде да си говорим за спане и почивка, как си мечтая да заспя, но няма
мисля да изчакам до 10-11, да не си развалям режима
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
дефиниция за идиоти - малоумникът, който от два часа се прави на гъзар с мотора си и форсира и кара в насрещното и още по-малоумният му приятел, който стои на мантинелата и го снима... бясна съм, но се обадих на полицията, дано дойдат и поне веднъж си свършат работата прасчовците ^^ най ме е яд, че в повечето случаи невинни мотористи си отиват от тоя свят, а е такива малоумници дето сами си търсят белята нищо им няма..
Все едно всичко е безсмислено, такова ми е усещането. Във вторник пътувам, приятелка ще ме посрещне, а даже не се зарадвах...почти. Чудя се кога ли ще имам постоянен доход... а знам, че заслужавам въображаема кофа със студена вода, за да проумея достатъчно добре, че чуденето си е чудене и че реално трябват действия. Изпитвам несигурност пред непознатото и вместо да съм ентусиазирана и да приема, че ми се отварят десетки \може би стотици\ възможности, се чувствам като тотално неадекватно и неспособно на решения същество. Задават се рождени дни, пък на мен някак ми липсва искреният порив да ги отразя както трябва... не че хората, които остаряват, са чудовища. Просто като цяло не ме устройва това, което виждам в обкръжението си. Прекалено недостатъчна искреност, прекалено дълбаене в дребнави неща, прекалено пресмятане, прекалено малко чиста емоция. Пх. Звучи сякаш аз съм перфектна, а е ясно, че действителност и перфектност си противоречат. Мога да пиша адски много, но май и това няма смисъл.
Гледам абу даби TV и ми е лошо :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Широко скроен, толерантен, компетентен ама тоа е е*ахт изпържения
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Видях един съфорумник днесИ си прекарах хубавичко.
кой уе ;О
разказвай ве ?_?
раздуй кво що уе бахти кво напрежение не издържам
ПуснА мухата, и са махна. Бахси.
ПТ: Ааааааа обичам. <3 Това дори в игра да се кефиш като идиот, че ти пази гърба, е много готино чувство. С усмивка до уши играх през цялото време. ;3 Казват, че първото нещо, което забравяш след като изгубиш даден човек, е гласът му. Е, на мен точно това ми е най-свято и не искам да го губя в никакъв случай. ИЛХ, дъа. <3
Добре
П.С. Само на мен ли ми излизат огромни реклами ? От тях не може да се чете най-горното мнение !