- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
бахти кретенчето аххахахахаххаХАХХАХАХАХ
https://www.youtube.com/watch?v=l7g3dO1FJww
може ли по обяд докато си уча мирно за изпит да си я надул тази простотия
Най-накрая да се наканя да си сложа къси панталони и то времето ще е някакво противно и избиващо на дъжд. Понякога имам усещането, че живея в тропиците. Започнаха да излизат резултатите от финалните изпити, засега всичко върви по-добре от планираното за щастие.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Блаб, много гуш за теб ^^
Анархи и Рънара да го духат един на друг, само за тва стават, нещастници
луудница ми е, седмица за заверки и гледаш как няма едно свободно място в унито, всички по земята пред кабинетите чакат и се молят хаха но се чувствам добре, спокойна съм и си взех най-накрая от готините очила, толкова много време ги исках :33
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
само на анар4и може да му се случи да види как на някаква пейка гаджето му прави фелацио на най-добрия му приятел.
/на мен лично това е любимата ми негова история. може да направим форумна класация, защото е възможно да има и по-добра от тази.
Последно редактирано от pandabear : 06-01-2015 на 14:20
Само историята ли си чела, мога да ти дам да видиш клипа.
Лиланда си е виновна, не че се е снимала, а че позволява на анархито да говори така за нея.
не, бе. тази история не включва Лиланда. съвсем различна е.
явно си приличат двете случки, хахахаха.
Знам за същия случай, но и двете момчета са страшни пичове, момичето също е свестна, просто обстоятелствата така са се стекли, плюс повечко алкохол.
i video li ima vaaaai
Много е важно да се изтъкнеш, че знаеш някакви пикантни подробности. Папугай си е папугай в крайна сметка. С приятели като него не са ви нужни врагове.
с приятели като вас по-добре да няма приятели
А, викаш, не е коректно да дам линк към чужда снимка да се види хубава/лоша рокля без името на момичето, качена по собствено желание, ама е суперкоректно да се разпространява клип без съгласието на собственика?
Ей, мн сте забавни.
И като грамофонна плоча не било морално, кое не е морално? да се снима със собствения си телефон? практически е все тая дали си прави селфи с новото червило или се снима, докато прави секс, това е тя със собствения си телефон, какво прави с него, не ви влиза в работата.
жалко, че има и с мен. ;о хУХЕХУЕУХ
Не бе, все тая дали е с мен или с теб или с който и да е.. Важното е, че 15 годишната пикла се опитва да чете морал.. докато се чекне пред обективи.. Щото ако мама и тате знаят биха й съдрали задника от бой... То и аз бих, ако разбера, че щерка ми на 15 я е порил футболен отбор и говоря с разервите, треньора, зам-треньора та чак и до тоя дет поддържа озеленяването.. че и се снима![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-01-2015 на 13:51
Dr. Gregory House
Тогава кво си правиш вятър на устата, като го нямаш?
Колко ли ш се карате тоя пъТ?
Dr. Gregory House