- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
На какъв език да кажа, че никога не съм качвала или сваляла рязко и въпреки това имам в областта на дупето? На ръцете, които доста ги презорвам и си растат, нямам.
Опитвам се да съм мила и благоразположена - каквато съм по принцип, believe it or not - ама просто не го заслужаваш. Смешна пикла, на 19-20 години си станала, 15-годишните ще те сложат в малкия си джоб по възпитание, самоконтрол и език. Абсолютно съгласна с коментара на Therichbitch, виж си постовете, виж и нашите.
:Д ива, явно още си държиш на мненийцето отпреди малко месеци, тъй че вече и със сиг мога да го твърдя.. и ако се чудиш, защо те оприличиха с анархи.. еми изписваш някакви абсурдности и даже взе като него да използваш с/у нас обидите, които са били насочени към теб ... може да се замислиш в/у съвета на ричи, щото не беше случаен ;/ (хъг)
Женките явно знаят, какво е кофти настроение по време на цикъл.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мхм да бе даже и сега го направи с последната си част от поста ;/
По темата: Много ми е сдухано от два-три дни, на път съм да се оправя обаче - любимата ми влогърка започва пак да снима, много ме усмихна. Лакирах се в червенко, за да ми е хубавко такова, сега съм на път да свърша мноооого дълго отлагана дейност, а именно почистването на имейла ми. 2520 писма, ох. Започвам!
Кажи честно толкова ли си филмирана? Като в детската градина си, честно.
Дай ми куклите на ти парцалките ;д /респективно може и обратното
Т'ва, че някога си ми казала нещо (което даже и не помня), не означава автоматично, че на мен този израз ми е забранено да го използвам докато те плюя.
Ениуей /афк мързи ме да се занимавам с няк'ва жадна за кур, но прекалено не лицеприятна незадоволена малка пикла.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
От 3 часа стоя пред празният Word Document и го гледам с надежда, че ще стане някакво чудо и ще вземе да се напише само това есе. Не мога да мисля, пълна каша ми е в главата и колкото повече чета изсикванията му, толкова повече се омотавам. Мисля, че пак го правя по-трудно, отколкото всъшност е. Писала съм и по-дълги и трудни есета, но сега просто съм зацепила на едно място и не мога и не мога. Имам нужда да излезна от нас, да поема малко въздух и после пак да се върна към това, понеже Вторник наближава.
о, ама вие се изкарахте и жертви на грубите ми дефанзивни слова, щото не съм съгласна с поставените ви диагнози - анорексия и депресия, които впрочем бяха лепнати без някакъв претекст в темата. ми ок, нека съм анархи, щом това ще ВИ /забележете множественото число, с всяка една действаща героиня в този филм съм имала пререкания преди това/ накара да замаскирате собствената си духовна нищета.
номи, защо ти не ми казваш колко е лошо да си анорексик?
чичка, наистина съм в цикъл <:
Последно редактирано от papugai : 04-26-2015 на 18:13
трябва да я питам как са го постигнали, че едни 500гр ме мъчат от месец.
правил ли си секс по време на цикъл? <:
http://www.beu.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BA...-news7720.html
в момента та ухажвам.
Не си виждам зодията, значи сме несъвместими, а и това е проблем в момента
'Везните не обичат да са активната страна в интимните ласки. Предпочитат партньорът им да поеме инициативата и за започването, и за начина, по който ще протече сексът.'
спокойно, то тия дет пише, че съм и не съм не са верни, тъй че да не се осланяме на това. важна беше частта с активността.
Много избирателно гледаш, не те ли притеснява, че един от нас може да не оживее ?
Предпочитам да си ти, но може и да съм аз, за едния секс не си рискувам живота, предпочитам да си платя на някоя, която да ми гарантира, че ще си тръгна сам.