- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Знаете ли кое е най-забавното? Че всички сте еднакво долни/жалки, етц. И dreamwalker, която беше тоооолкова възмутена как съм поствала чужди снимки, омг, явно е мой проблем, че тя им е намерила профилите с "два клика" и седи сега да гледа сеир, нищо че уж е над нещата; и пандата, че поства лична хронология и четка его по мега дебилния начин, който повече пасва на 16-годишна кифла; и Wednesday, която разказва минали истории с цел да четка его по същия начин, уж не ще да бъде намесвана, ама няма да пише на лично да се уточнят, нали.
Ще се учудите едно "Не ме намесвай в темата, ако обичаш" на лично кви чудеса прави, ама не, трябва всички да ви гледат панаирите.
И кво, Папугай е най на място в случая, замислете се по тоя въпрос![]()
Пандата му връща, защото анархито е разправял преди време едни истории, а тя тогава си замълча.
Уенди му отговаря на лс, а тоя кретен поства снимки от тях тук, какво се очаква от нея, да си замълчи ли или още на лични, които много вероятно да са пак постнати от него.
А добавянето как съм бил на място и да се замислят ми подсказва, че сякаш им казваш 'вижте тоя дебил, че се държи добре, а вие не можете'
И какво му е на място на папугай? Пак не пропусна да изтърси всичко, което знае за Лиланда (или каквото си мисли, че знае).
Пинки, мисля, че ти дължа извинение...;д
Слоновете помнят.
П.П. Розовите пантери също.
Последно редактирано от dreamwalker : 06-01-2015 на 15:51
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
опааа, пандата да не се вижда в умопомрачителните ти заключения.
аз имена никога не споменавам, даже на хронологията съм изтрила името, въпреки че ми беше пратена преди много време с цел да я постна тук, но аз не го направих с надеждата, че мазника ще спре така долно да намесва Лиланда, когато му скимне.
явно само чрез подобни мерки психично болния може да бъде спрян да бълва лайна и измислици по чужд адрес, тъй като не може да се каже на черното бяло.
/и за к'во его става въпрос? сто пъти съм повтаряла, че ме е гнус и бих се изповръщала върху него, заради това, че е лъгал наляво-надясно как е бил с мен.
Последно редактирано от pandabear : 06-01-2015 на 15:52
Вие сте някви мега гнусни (в случая), щом чак аз ви се отвратих ;д. анар4и 1, анар4и 2 и анар4и 3...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Правилно ти подсказва значи.
Да му връща на лично, кво ми поства хронологии и се прави на мн пораснала. Или искаш да ми кажеш, че в тия хронологии под пандата се разбира друг човек? Щото ако е тя, ситуацията е абсолютно "дай малко да четнем его, че Анархи ни харесва". И ако си мисли, че с постване на нещо ще го спре, явно е бляла баирите, щото точно това го кара да продължава още повече.
Много ми е интересно мен що не ме намесва? Че като е прекалявал, съм му писала на лично и е спирал, че даже и се е извинявал, м? Не го защитавам, нито сме приятелчета, даже като добри познати не бих ни окачествила, ама е спирал. Замислете се - явно нещо във вашия подход куца.
Корб, няма ядове.
Тя има, но никога не в говорила за тях, направи го ти, направи го десетки пъти, ти нямаш коментар, в който да не ги споменаваш.
Те краставите кучета се надушват, нали го знаеш този израз.
За пореден път мога да повторя, че има една групичка тук от много прости човечета, в която участваш и ти.
Последно редактирано от papugai : 06-01-2015 на 15:58
и?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
хич не ми дреме за каквито и да е клипчета.
знам, че ще ти е трудно, но е време да изнамериш малко достойнство от някъде, да си признаеш за всички лъжи, които си избълвал (включвам тези и по мой адрес), да се извиниш и да се постараеш да не се повтарят отново, въпреки че да си патологичен лъжец и тежко бреме.
Папугай май наистина не осъзнава, че говори за тия клипчета дори повече от анар4и. Бахти гнусният лизач, съжалявам, че си промених мнението за него.
Явно няма такова положение да си признаете вина.