- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
This is the new shit.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
I wanna kill you like they do in the movies ми беше all time fav, putting holes in happiness също :д
//смазана от разходки, трейнинг, искам да спя, ма трябва да се явя на коктейла
UK лелките са нещо ужасно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Къде прочете молба или си го представяш като падане на колене едва ли не? Написала съм даже примерно изречение.
Това, което говори само за себе си, е постването на хронология с (привидната) цел да го накараш да спре.
Папугай, теб просто избирам да не те отразявам.
По темата най-сетне: Приключих за днес, чувствам се подготвена, дано само да не дават скапана теория. Амин.
Амин.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Оо, Ивче..
И аз слушах ММ едно време и бях върл фен, ама.. след оня вампиро-Алисовския албум се отказах, нах.. старите са по-добри.
Как се чувствам ли? Минах си добре теста днес, така че съм доволна.
Пак ми е леко екзистенциално, съдбата ме учи да не си правя планове, да нямам очаквания. А аз пусто все си правя планове, все искам да градя без да питам може ли, или на другия кви са му плановете... Но ще свикна и така.
Когато животът ти дава уроци, виждаш че само на себе си можеш да разчиташ. Или поне основно на себе си..
Не знам. Винаги така става. И като си стъпя на краката, ще ми поднесе купища опори, приятели, възможности, любови и т.н., точно когато най-малко имам нужда от тях и не ги искам вече.
Но не смятам да мрънкам повече/още. Медитативно ми е. Всяко нещо е за добро в животеца и оценявам момента, че ми е период на затишие/спокойствие, и поне няма драми.. даже да искам (а аз май искам, за разнообразие), не е полезно за мен и съдбата не ми ги дава. Сигурно звучи странно така казано "съдба", но като че ли наистина има съдба и тя ми дава само това, което е най-доброто за мен в този момент от време.
Wow. This was so personal xD
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
айдеее, петица и по този предмет, няма късмет, втори сме, утре във вестниците втори!
дъгичка ми се струва че им фетиш към свирчоци
ама дъгичке не можеш да обвиняваш целия свят че си 100 кила и не си пипала на живо
просто спри сумо диетата и вкарай повече термосите
татуировките няма да скрият трите ката плочки мас на бялото ти шкембе хаха
корбана е паднал съвсем на дъното, и утайката е по висша от него
принципно нахалните гейове си менят мнението през 5 минути
друга възможна вероятност- цикъл
бахти тъпите парчета мммммммммайна
пинкпан7ер ти винаги ме учудваш как като седнеш пред комп се мислиш за някъв капацитет а си просто съкращението на интернет с ми отпред
винаги си казвам то момичето просто избива комплекси да е жива и здрава а и щом разсмива начи сичко е окей ама ти биеш сякви рекорди по малоумие
не се учудвам че циклиш само във фитнеса и библиотеката защото очевидно мразиш природата
нали
такова
тя явно те мрази
не съм чел уйнкито че скучнее нещо
ама пинки мила, няма да станеш по- красива, мила, хахаха
миличка - спри се
от германия - върни се
моля те премиершо
по-спрела си от хорейшо
офф сега като се сетя лиланда я забравих милата
нищо тя сама се унижава
дано поне снощи съм се отървал от нея фор гууд
за спрелотата е вдъхновено от нея
другото е авторско
Тази тема сте я осрали отвсякъде, станала е по-зле от "Искрено и лично".
Започнаха да излизат резултатите от финалните изпити, резултатите почти навсякъде са по-високи отколкото очаквах, много силен ми е този семестър. Много съм доволна от себе си в момента, точно там където искам да съм.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
и какво му е злето на 'искрено и лично' ?
за таргет групата си беше окей
но явно щом го знаеш си от въпросната група
Доволно си напазарувах някои нужни и не-толкова-нужни работи, някой ден ще се презарина с тонове неща, които няма да ползвам. Тва само една типична женска мацка може да го надроби, хаха. Не искам да ставам типична женска мацка. :д Намерих си некви четки, които си изглеждат окей, на окей цена да не ме боли сърцето много на касата. Утре ще ги пробвам, че вече нямам търпение. Деня беше хубав, определено.
Инак ми е уморено, дори спагетите си не преполових. А, и имам въпрос. Ако съм си просрочила антибиотика с 40 минути, нужно ли е утре сутрин да стана в 6:40 или пак в 6, за да го изпия? Далацин Ц 300 мг дъня.
И цяла нощ съм го търсила тоя из леглото си и като усетя, че съм сама, препсувам на ум и заспивам. :д Дейба шматката.
обосновката ви куца, момчета.
/направих си лимонада и си изтеглих троновете. тоест почти ми е добре. лека нощ.