- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Имам сумати неща да правя, а нямам никакво време.Половината няма да мога
да ги свърша и това супер много ме притеснява.Ужас!
Пантеринче, айде да не ми правиш анализи ако обичаш, а?
Аз не съм седнала да ти анализирам умните постове, така че си запази думите за мен за себе си, Благодаря.
i'd like to share
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
цецко плс, всека тема дето те срещна те карам
давай лог4ета
скрийншот4ета
колко още да се моля, колко по-ниско да падна
;/
:д
Днес се оказа, че съм направила теста без никаква грешка. ^^
Презентацията по философия остана за другия път, но поне предадох доклада.
Утре май ще се видя с Д., защото отпускът му свършва. Всъщност ще ми е странно. Хм.
Трябва да предам и есето по история.
И да се подготвя за класната по руски.
Тази седмица се очертава повечко учене.
Струва ми се, че анархи се вразумява лека-полека.
Преди сякаш бе по-тежко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аммее, бъркаш се.. просто ме мързи и нямам време ;О твърде зает съм да правя про-видео-обработка и да тренирам
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тренирам си кежуъл приготвям се за булкване, а с видео-обработката.. съм достатъчно добър за да правя мастърпийси на гейминг видеа, което ми е хоби..Повече не ми трябва за сега.. От това си изкарвам достатъчно пари..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Харесва ми сутрин да ме забавляваш, поне деня ми започва с усмивка.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
хахахахха
Смея си се без причина, да не решиш случайно, че съм ти отварял линковете.
естествено![]()
Dr. Gregory House
Напоследък имам все по-силното усещане,че в този форум човек може да разбере много повече за личния живот на хората отколкото във Facebook.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Добро утро ;о
Dr. Gregory House
малко княжево днес.
тия дни ще го направя до черни връх
добре съм .. по-добре, но стресът от предстоящите изпити продължава да виси
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тази новина ми стопли сърцето:
http://www.buzzfeed.com/stephaniemcn...pgp#.dvyRV3qqe
“Your mom and dad will have front-row seats looking down from heaven, and I’ll stand in their place. I’ve got your back.”...The veteran police officer kept his promise, and came to the ceremony on Saturday. “I had to be the bearer of bad news for him, and I felt that was just the right thing to do,” Ellison said.![]()
потресена съм от новината за убийството в борисовата, особено ако се окаже пак заради футбол или момиче...
иначе съм доволна, взех заверката без проблем, даже ме похвали доцентката и разбира се тва предизвика завист в ония змии, даже ми се сопнаха за кво съм влязла първа "нарочно да вдигна летвата" пхахаа :дд все едно аз съм им виновна, че не могат да си структурират една курсова като хората и да напишат обяснителна записка, като изрично ни беше казана цялата информация, която трябва да съдържа нали..
Зле лол
All the time I was ballin', never heard my friends callin'
Couldn't stop myself from fallin', I'm all in
Shit's gettin' sleazy, believe me
Best to take what ya need, but don't be greedy
Cause in my mind I see sunshine, I thought
I didn't have to run, now i'm duckin' from the gun yellin': one time-ee
....Wanna see me locked in chains and tryin' to dirty up my name
And them same motherfuckers that was callin' me
Will be the first to turn their backs, when I'm fallin', see ?
I should have seen it from the jump, but now it's clear
jghgh, номи, знаех си, че има причина да ви харесвам :д
аз съм меега добре. справих се доста над очакванията. хубаво е да се подценявам понякога.
хахах, ММ фор дъ уин
Ко ми се случи днес от параноя.
Реве ми антивирусната ( симантек), че някакво private IP се опитва да ми праща teamviewer пакети :д
Блоквам веднага, отварям лога, гледам IP-то, проверявам мака ( някакъв странен китайски производител на мрежови карти :д ) и понеже съм на корпоративния комп, гледам да не слагам неща като nmap и започнах идиотски да си пингвам с wireshark отворен и да пращам http заявки на различни портове :д
Ама постоянно ми вървяха и едни регулярни udp пакети, които антивирусната ми ги позволяваше, а портовете им бяха на някакви нечувани приложения :д И още по-голяма паника.
Накрая видях, че антивирусната има лог файлове на това ип свързани със скайп, и се оказа, че е ип-то на колегата :Д ( просто му писах и видях как изведнъж се юрнаха пакети натам :д )
И просто скайп, като си избира рандом портове за комуникацията между нас, явно не си е избрал достатъчно рандом,идентифицирало е трафика като тийм вюър и ме хвърли в шаш :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ай стига бе, само аз ли имам алергии... пф.. Лято е, а то ти е запушен носът, не можеш да дишаш, насълзяват ти се очите, еми да ви имам лятото...
Глупачката с глупачка. Нямам съвест другия път. Не трябва да го казвам, ама точно това ще стане, мама му... Защо ми е трябвало да го правя? Това освен болка нищо друго няма да направи. Оле, бясна съм си в момента. Не може ли да върна времето и да го поправя. Бясна съм си.