- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
а ако ти духнат още повече щи олекне
много тапа шегичка
но не и неочаквана
понякога не си тъп
Те за момичето са се били във фейса, така казаха, нямат причина и в реала да спорят
Не, не си сам. :Д Аз ходих по сума ти лекари и накрая се отказах да се занимавам. Всъщност ми изписаха едни хапчета и докато ги пих, всичко беше наред, но мога ли на всеки 10 дена да давам по 15 лева?
ПТ: Много се разчувствах днес в съда. Тъкмо свърши състезанието, обявиха победителя и се чуха сирените, при което всички замлъкнаха и се изправиха като по 'сценарий'.
Малко ми е уморено, но се радвам как мина днешния ден. Придобих и ново умение хах.
Сънувах и поредния странен сън и след като разбрах значението му, се усмихнах до уши. :Д
Щастието ми е в повече май де, но нека, това да се чува.
Последно редактирано от Lilanda : 06-02-2015 на 19:50
Бахти колко съм бил спрял. От утре ще се преродя.
https://www.youtube.com/watch?v=WHDnqI8OBgw
Последно редактирано от therichbitch : 06-03-2015 на 05:28
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Културен разбор, почти като по учебник.
Французите - не говорят с никого, дори и по между си. По между си само чат-пат промълвят нещо. Сяда, на вечеря, срещу тях-
Германец - трае си. Не говори с тях, не говори с никого. Дори и другарче си няма.
Втори германец - не си говори с другия. Не говори с никого. Почти не го виждам, няма го и по време на хранене, или се храни нарочно в друго време. Не идва в почивките. В момента го забелязах как изглежда, 3 дни не мога да му запомня физиономията.
Украинец - типичен нашенски плебей, високо, хубаво, мускулесто, младо момче. Със златка халка на ухото. Отново не общува с никого. Бяха го налазили испанците на вечера и промълви няколко думи, но толкова.
Испанците - хем са уверени като французите, хем нямат моралното право да се дуят толкова и са леко сдух, общуват си по между си ( двама са ) и единственото друго момиче, освен мен - испанка - от време на време приказва с тях.
Испанката - на коктейла си говори единствено и само с мен. Обясни ми как при тях мъжете правят всичко във връзката, и било супер, иначе си приказвахме за каталуния, политиката там, политиката тук, езиците, мъжете и жените по света, и разбира се - IT :д
Шведите - двама са довели жените си, третия - що-годе на моята възраст, малко по-дърт, общо взето единствените под 25 ще да сме ние. На едната вечеря седнах при тях - забавлявах жената на единия швед, която може да ми е баба, а малкия го питах дали е единствено дете, щото ако не е, явно е любимото, супер spoiled е :д Но са пичове, просто си движат само един с друг.
Белгиеца - някакво голямо дете. Пич е, изрично не пие вино, моли се за бира всеки път.
И, нашата компания:
Инструкторът - американец с китайски произход. Типичен юесар, със самоироничните майтапчета, майтапчета за следене от тайните служби, майтапчета, че постоянно го бъркат за китаец и японец.
UK-ееца - юкейска кифла на средна възраст с неприятел лондонски акцент, но носи на майтап и не му прощаваме :д
И, най-добрият ми приятел - швейцарски дядка на около 70, бил е навсякъде в посока запад, южна америка е пообиколил, но не е ходил на изток и пада супер спам, и ми е кавалер.
И, колегата от екипа ми - пич е, социален е, обиколихме много, та като цяло е найс.
И последно - португалците са супер приятелски настроени и отворени като цяло, покрай испанците съм свикнала да опитвам да говоря испански, защото не говорят английски, но португалците говорят и разбират, и са супер хора.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
добре, отпочинала, свежа. имам достатъчно време до следващия изпит, но сигурно пак ще го оставя за последния момент :д
бахти пародията.
https://www.youtube.com/watch?t=26&v=ENt0VRCcdnw
Ейпъл са просто ...., не знам, жените да му мислят, но пък повече жени си купуват продуктите им, скоро и за тях ще измислят нещо
Пуу, бах му майката и нападение! Преди по-малко от два месеца сменяха за супурнайсти път шибаната ключалка на входната врата и тя голямо чупене се чупи. Всъщност, надали сама ама как да е. Бутнах снощи крачето да може да се отваря само с дърпане, тая сутрин някой го оправил и десет минути не мога да вляза във входа, щот няа никой в нас да ми отвори. Мен ми се пикае като на музикант в чуждо село, та чак треперя, звъня на съседи тук-таме и никой не вдига тъпия домофон, щот никой не си е в нас по средата на седмицата - логично. Ми, ако се прибирах посред нощите от дискотека кво правим? Че и вчера, моля ти се, заключили отвътре. Кви са тия тъпаци, не ми стана ясно. Бясна съм - ако не се вижда от паста досега, да си знаете. И съм гладна и ми е жега, а превръзката на крака ми се разпада обаче ме е страх да изляза от нас и да ида да ми я сменят, че после не знам дали ще се прибера. :дддд Смех.