- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Благодаря ви за подкрепата! Ще направя всичко възможно, пък ако не стане, тогава ще му мисля!![]()
то май всеки град си има борисова градина ;д и ние си имаме
иначе ми е добре.Радвам се,че почнах работа,нищо че ми идва малко хард със сесията,ама няма как..трябва да се работи.
единствено нещо транспорта не ме радва много-много
,много загорели бабички насъбрани на едно място...интересно защо някое момиче на моята възраст не се опита да ме изнасили,ами все някви
хардкор бабки ;д
и такива работи
Последно редактирано от skate : 06-03-2015 на 16:12
има само една борисова
Ненормалници. Един искаше да ме набие с некъф клон, бог знае отде откършен.
прегазих ги последните 2 дни. освободих 2 от 7 изпита за този семестър ;д шаляляляляляля.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ах хич не мога да играя :д ^ и май не ме кефи, защото играте често в отбори по двама, пък аз не обичам тиймуърк :д
Швейцарецът ми подари швейцарки шоколад, доволно се захраних преди сън.
Приказвахме си с колегата в стаята му досега, оказва сме че сме от сроден дол и сигурно ще се сработим.
Почти като на екскурзия от училище, само дето сам решаваш да си легнеш в 1, защото не можеш да спиш в конферентната утре.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Стикерите с еднорозите във фб са очарователни!
Бтв мерси за драмата няколко страници по-назад, беше вдъхновяващо <3
он: Понякога чувствам, че много ме притиска, а не знам дали наистина е така. И ме прави адски несигурна. Трябва да спра да премислям всичко и да се притеснявам толкова, а ми е адски трудно като той е такъв лекомислен.
Имам чувството, че все още не го познавам или по-скоро има част, която си остава затворена за мен. Може би това ме кара да съм така несигурна, макар да знам, че е по-добре да я има тази част и е нормално.
Взех семестъра с mention, няма да ходя на поправка по нищо! Ураааа! Много ми е доволно. Сега е време да запразнявам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
събудих се от кихавица. нито спрейчето ми помага, нито хапченцата. от две-три седмици съм като болна и лицето ми изглежда така сякаш всеки момент ш ревна. писна ми от тая алергия, бее. като изключим това иначе всичко ток и жица. пак ще релаксвам. обичам да съм тук <3
също така рекламата на ментина е супер яка, чак се изненадах, че е на български продукт
за разлика от гениалните реклами на загорка
http://www.blitz.bg/news/article/340579 Тая ще ме побърка
Събуди я ... С любов... С нежно погалване по гръдите, обърни я и докато още спи - прониквай в нея нежно и силно.
спах до 10, преди малко пак се унесох за половин час и все още съм уморена, не знам какво ми става :д този семестър си дойде тежичък или просто аз не съм свикнала още..
"- Sorry, I'm late.
- That's okay, time doesn't exist." <3