- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
А ти от кога практикуваш? Леле, колко съм изтървала...
?!?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
По повод папугай и ива, спи ми се и не ми е до никакво начукване, не знам за вас :д
Ще трябва както кобилкина съветва, да ме хване още докато спя.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Смяната дотук върви добре, остана още малко и приключвам.
Welcome to the Jungle...
Нещо пак започнаха да спират ТИР-овете на международния път до нашата улица. Само да не се разпибиткат пак,че ще им мамицата. То наглостта им на тия тираджийи расте все повече с всеки изминат ден. Няма ден няма нощ. То все едно си застанал в някаква супермузикална зала. То не са "народни песни", не са "серенади",не е "свирене на органи." И сякаш започнаха да забелязват,че дразнят хората и все едно нарочно го правят за да "изнудват" полицаите да ги пускат по-бързо. Пък и през ноща усилиха "концертите." Нагла работа. Да хванат да ги запират по далеч от към София освен.Ще хвана вече и аз да се рапротестирам в групата на града ни.Често и управниците ни на местно ниво разбират какво пише в нея,а все пак идват и избори.Иначе онзи ден към 10-11 вечерта такава поредна патардия вдигнаха,че разни хора започнаха да излизат на терасите и да псуват в далечината към тях. Много хора са се обадили в полицията,а баща ми се обади и на телефон 112. Присветкаха някакви полицейски лампи по едно време и някак набързо бяха поосмирени.Сигурно е имало една хубава поредица от актчета за нарушване на градското спокойствие и то в нощен час. Оттогава не са правили колона.Сега като гледам отново колоната се увеличава,но са тихички поне засега.Само някое съвсем инцидентно пибиткане се чува рядко и това е. Мамицата и нагла....
Живея точно на съседна улица на международния път София-Калотина,който се очаква да стане в близките години магистрала,но точно,където започва града ни пътя е две ленти,има четирилентов мост и след това стават 4 в посока София. И затова спират там ТИР-овете точно преди да преминат моста поради простата причина,че няма как да направят колона на двулентов път с по лента в посока,а опашките стават дълги,преминават цялата дължина на града и даже се натрупват още в посока София. Разбра ли сега?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2015 на 12:28
От тия болести на очите моите ще вземат да изкапят вече... И тва, дето най - мразя - да преписвам от телефона си. А като си помисля, че друго можех да правя сега...
Искам да е сряда вече!
Чак сега забелязах, че сестра ми има същата странност на лявата вежда като мен :/ Само дето очите ѝ са по- светли. От сега е красавица. Много си приличаме :д Добре, че е само външно. Баси колко е силен генът на баща ми.
Не се чувствам в кожата си последните 2/3 дни. Сякаш нещо не е наред, а привидно е. Нещо странно ще се случи, мисля.
Просто искам всичко да е хармонично и балансирано.
И той ме дразни с тези свои катарзиси и то спрямо мен.
Препрочитам книгата на Радослав Гизгинджиев и си нямам представа защо така ме грабна.
Искам да открия нещо.