- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
http://www.imdb.com/character/ch0212866/?ref_=tt_cl_t9 и много по-зле може да бъде
^така сме ние, ветеринарните дофторки![]()
Въртя, сукА, пак на моята стана. С'а е мазен курбана... Не, че е за мен, ама сигурно ще ми е тъпо като се прибера окончателно. Дано не ми мине котка път за утре.
Писна ми вече, ама яката. Ня'а да чета повече, време е да се вкарам малко в ред, че и без т'ва не съм му се показвала с '' естествената'' си красота. Дано онова нещо се събуди скоро, че ми се допи кафе.
НАЙ-НАКРАЯ СЪМ СИ У НАС СЪМ СИ И НЕ СЪМ НА РАБОТА ( е, дежурна съм, ама голям праз ;д ) , спах си 12-13 часа в леглото, смазана съм от вчера - 10 часа престой и ставане с 4 .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре съм. Взех си матурите и не оставвм на поправка по ништо![]()
а бях застрашен по някой предмети. Дори по рисуване и физическо имам 3-ки
![]()
АЗ?
Подадох заявлението си за изпита в Музикалното и се готвя усърдно поне.4 ште изкарам. Да свършва тази шибана учебна година най накрая че само тестове и гадни изпити в 7 класТо не че аз си давах усилия цяла година , но в дните преди изпитите трябваше
Пожелавам успех на Всички да влезете в хубави училища
А на мен успех за МУЗИКАЛНОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и моля те научи се, че се пише Щ, а не ШТ. и успех с приема.
обичам слънчевите недели, но ми се ще да ги прекарвах сама на някое тихо, прекрасно, мое си местенце.. ноо някой ден, имам търпение. имам си подарък украински шоколади от един мил колега, единият вече замина :д
Напразнувах се, загарът е бонус за дразнене на приятели и колеги на софията
Ще се побъркам...От 4 доклада/презентации, станаха 5, защото съм тъпа и не съм си запазила презентацията по гео в папка 'Изпратени' както си му е реда. Много ми е напрегнато. До края на месеца ако не изперкам, пък на.
На мен така веднъж като ми спря тока и не можах да намеря къде живея