.
Затворена тема
Страница 133 от 186 ПървиПърви ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 301 до 3 325 от общо 4649
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Всъщност досадни са само като искат храна и като се женят.
    И това е по 24 часа на ден и 365 дни в година.
    Нямат пропуск, казвам ти, че ме е страх да отворя прозорец, защото веднага идват и почват да мяукат

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    успех утре
    иве
    : )

Супер фен Аватара на tireheb
    таа работа зема да става досадна и разни колеги почват да ми лазат по нервите
    мисла да фолдвам

Толкоз' съм изгорял, че едвам изпих 2 бири и май ме хвана даже :д
    Ама тва ше ми е до август, така че ... careless mood

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И това е по 24 часа на ден и 365 дни в година.
    Нямат пропуск, казвам ти, че ме е страх да отворя прозорец, защото веднага идват и почват да мяукат

Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    успех утре
    иве
    : )
    ще ти стискам палците на краката
    ама единия ми е още счупен
    дано да сработи плана

Ако още веднъж прочета 'ричи' за therichbitch ще полодеиа
    Винаги като го съзра и в главата ми изниква това: http://www.youtube.com/watch?v=nX0fGg1JnQw

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    хаах
    Предпочитам име на куче пред директен превод

он: Точно когато най- много ми трябва компютъра, да ми изгасне тока.. Късмет отвсякъде и се чудя да лягам ли, да поспя поне или да чакам, да си допиша нещата (

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    разболявам се, нот кул
    Бързо оздравяване!

Времето навън е много шитаво. Пет дена беше отвратителна жега и сега що пък да не се изсипе целия дъжд наведнъж за два дена... -.-
    Хубавото е, че обичам мрачно време и че днес отивам на училище само за 15 минути да си направя устния изпит по английски и след това се прибирам да спинкам Язък за целия път дето ще бия само... Ама майната му
    Раздвоена съм и това не ми харесва. На всичкото отгоре си нямам никаква идея какво ще правя с живота си, but whatever... То ще се чуе...
    Усмихнат ден на всички!

Мега фен Аватара на babity
    Снощи си стана самО. Закъсняло беше даже. Ама ми е раздвоено още. От една страна е напредък аз да пускам кокала първа, а от друга имам леки... Айде, угризения да ги наречем за театрото, дето спретнах. Кога ли ще си взема Оскара не знам!
    И за пореден път, което ме влече няма да е мое. А така да ми хареса... Не знам дали трябва да взема да си дам труда да попитам какво обърках. Май не. Айде, back to ''силна и независима'' (да се чете:заобиколена от тъпаци)

anonymous708973
    Guest
    Имам за днес едно DIY проектче наум, дано да имам късмет и да имат точно това, което ми трябва, в магазина.
    Иначе ми е особено добре, наспах се, мъж ми днес държи последен изпит, чудя се какво по-готинко да сготвя, за каквото досега нямах време, хм.

Майка ми иска да купи 600 квадрата за тънки пари, но ги няма.
    За първи път живота си има спестявания и се самозаблуждава, че е по-добре да ги "инвестира" в земя ( трябваше да я питам каква възвращаемост очаква),и да живее още 4-5 месеца в лишение, работене на две работи - едната 8 часа дневно, другата - в останалото време нон стоп и ми обясня:
    - тъкмо ще съм мотивирана по-бързо да изкарам парите
    Казах й :
    - тъкмо ще се мотивираш да се разцепиш от работа, да нямаш стотинка дори и в кредитната карта, и да се ограничавате с баща ми и за храна.

Жена, къде са ти мечтите ? Кога ще отидете с баща ми на ексурзията в европа, която отлагате от миналата година? Не ти ли липсва да седнеш и да прочетеш книга, която няма общо с работата ти ? Без да мислиш за работата ти? Да си намеш квартира на морето и да си превеждаш от там? Кога?

Заблудена е, че мижавите 850 кинта които и дават на фултайм работата й гарантирали сигурност.
    Да, ама ако тези 160 часа на месец, които ги работи там, ги вкарваше в превеждане ( от което докарва още към 1.5), ще изкарва и повече.

И само ми обяснява - аз окончателно напускам, от 2016-та Март, решила съм го, ще кажа на шефовете ми ... Така напуска от 2г. насам.

И ми казваше в началото - аз съм с такива стари разбирания, че трябва парите да се държат в имот.
    Аз й казах, че като си е със старите разбирания, ще си стои бедна и нещастна в новия свят.

Казах й и че когато купува неща, от които няма нужда, ще й се наложи да продава неща, които наистина й трябват.

И също, че напусне ли работа НАЙ-НАКРАЯ, първите 2 седмици ще е в шок и после животът и ще започне да се променя.

Съсипват я на постоянната й работа, за никакви пари, и трябва да става в 4 и да ляга 12, за да може да превежда.

А, и й казах, че - пари не е изкарала от сигурната й работа, а от това, което обича да прави ( превеждането )

И баща ми, и баба ми и дядо ми, и един нейн приятел, са супер спрели да й позволят отново да вземе назаем пари + кредит, за без причина.

Майка ми е много интелигетна жена, обаче тази прищявка с тази земя няма да я бъде.
    Не може за първи път в живота си да не си на минус и веднага да искаш да станеш отново.
    Лошо ми е.

// в момента я моля да напусне работа през септември, и ако няма доходи, да й плащам лизинга на колата, не мога да оставя да се мъчи така, ако мъжете около нея могат. ( баща ми, дядо ми, приятели )

едит: Просто иска да е винаги нещастна, не мога да се занимавам с нея, и няма да й говоря докато не напусне проклетата работа, съжалявам.

Писна ми от цялото ми семейство, които искат винаги да са нещатни и са винаги нещастни, ето, смилам й всичките й възможности като избор, давам й нещо, което никой не й е дал и на мен никой не ми е дал - свобода на избор и безвъзмездна финансова сигурност - и тя ще стои, и ще ми се перчи. ами не. В момента мразя всички хора, които само се оплакват, но истината е, че те сами си правят животът такъв

И ми се искаше някой около мен да имаше тази възможност и да ми каже - напусни работа, прави каквото харесваш и не се притеснявай.
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-09-2015 на 09:02
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Точно изядох едно подобие на домат... Ако не оцелея, кажете на мама и тати, че ги обичам. Завещавам си палитрата сенки UD на Ралица, останалите гримове - на Ива, а компютъра - на Антракса. Другите ми вещи могат да се раздадат на нуждаещите се.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Точно изядох едно подобие на домат... Ако не оцелея, кажете на мама и тати, че ги обичам. Завещавам си палитрата сенки UD на Ралица, останалите гримове - на Ива, а компютъра - на Антракса. Другите ми вещи могат да се раздадат на нуждаещите се.
    Компютъра по-добре го дай на чичо си за антикварния магазин.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    вчера цяла нощ свири една аларма на кола, може да е мъжката на твоята сойка
    Иначе за котките да се оплача. Не смея да си отворя прозорците на балкона, защото 10 котки веднага търчат за храна, понякога идват и без да отварям, достатъчно е да застана на прозореца.
    Това сигурно е защото котките много обичат да кльопат папагали.

Майка ми иска да купи 600 квадрата за тънки пари, но ги няма.
    За първи път живота си има спестявания и се самозаблуждава, че е по-добре да ги "инвестира" в земя ( трябваше да я питам каква възвращаемост очаква),и да живее още 4-5 месеца в лишение, работене на две работи - едната 8 часа дневно, другата - в останалото време нон стоп и ми обясня:
    - тъкмо ще съм мотивирана по-бързо да изкарам парите
    Казах й :
    - тъкмо ще се мотивираш да се разцепиш от работа, да нямаш стотинка дори и в кредитната карта, и да се ограничавате с баща ми и за храна.

Жена, къде са ти мечтите ? Кога ще отидете с баща ми на ексурзията в европа, която отлагате от миналата година? Не ти ли липсва да седнеш и да прочетеш книга, която няма общо с работата ти ? Без да мислиш за работата ти? Да си намеш квартира на морето и да си превеждаш от там? Кога?

Заблудена е, че мижавите 850 кинта които и дават на фултайм работата й гарантирали сигурност.
    Да, ама ако тези 160 часа на месец, които ги работи там, ги вкарваше в превеждане ( от което докарва още към 1.5), ще изкарва и повече.

И само ми обяснява - аз окончателно напускам, от 2016-та Март, решила съм го, ще кажа на шефовете ми ... Така напуска от 2г. насам.

И ми казваше в началото - аз съм с такива стари разбирания, че трябва парите да се държат в имот.
    Аз й казах, че като си е със старите разбирания, ще си стои бедна и нещастна в новия свят.

Казах й и че когато купува неща, от които няма нужда, ще й се наложи да продава неща, които наистина й трябват.

И също, че напусне ли работа НАЙ-НАКРАЯ, първите 2 седмици ще е в шок и после животът и ще започне да се променя.

Съсипват я на постоянната й работа, за никакви пари, и трябва да става в 4 и да ляга 12, за да може да превежда.

А, и й казах, че - пари не е изкарала от сигурната й работа, а от това, което обича да прави ( превеждането )

И баща ми, и баба ми и дядо ми, и един нейн приятел, са супер спрели да й позволят отново да вземе назаем пари + кредит, за без причина.

Майка ми е много интелигетна жена, обаче тази прищявка с тази земя няма да я бъде.
    Не може за първи път в живота си да не си на минус и веднага да искаш да станеш отново.
    Лошо ми е.

// в момента я моля да напусне работа през септември, и ако няма доходи, да й плащам лизинга на колата, не мога да оставя да се мъчи така, ако мъжете около нея могат. ( баща ми, дядо ми, приятели )

едит: Просто иска да е винаги нещастна, не мога да се занимавам с нея, и няма да й говоря докато не напусне проклетата работа, съжалявам.

Писна ми от цялото ми семейство, които искат винаги да са нещатни и са винаги нещастни, ето, смилам й всичките й възможности като избор, давам й нещо, което никой не й е дал и на мен никой не ми е дал - свобода на избор и безвъзмездна финансова сигурност - и тя ще стои, и ще ми се перчи. ами не. В момента мразя всички хора, които само се оплакват, но истината е, че те сами си правят животът такъв

И ми се искаше някой около мен да имаше тази възможност и да ми каже - напусни работа, прави каквото харесваш и не се притеснявай.
    В случая не разбрах къде е драмата,ако това пряко не те засяга теб,защото както на теб например би ти било неприятно да ти дават наклон така и ти попринцип би трябвало да се въздържаш от това да даваш наклон на някого. Решила е да купи земя.Ами щом това и е мечта да купува.Стига да не те задължава да я копаеш,чистиш и садиш и ако не го направиш да се цупи и да те храни. Била искала да си държи парите под формата на имоти.Ами хубаво,нали не иска да ги превърне всичките в алкохол.Не искала да напуска старата си работа,а била взимала малко пари.Ами може пък да е решила,че на този етап са и достатъчно,а и вероятно още не е готова да търси нещо ново или не и се занимава с това,което и предлагаш ти за работа,а иска да си го практикува само като хоби.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Компютъра по-добре го дай на чичо си за антикварния магазин.
    Хахах, добре, тогава нека компютъра ми да пътува към стария Несебър.

От "хобито" вади по 1500-1800 на месец. И ходи на интервюта ( онлайн ) за постоянна позиция, защото в момента е само на проекти.
    Работа я смазва, но се страхува да напусне, всеки ден се чужвства ужасно и си го изкарва в момента на сестра си.
    Тя всичко това не го осъзнава, или отказва да го възприеме. Казва постоянно, че мрази работата си ( и то как няма, общо взето шефовете са й най-неприятните англичани на света )
    В момента прави ремонти, и има други мечти, в които иска да ги вкара.
    А ако не е моя работа да предложа всичко, което мога да дам, за да се подобри положението, преди време я натиснах да учи английска филология, и сега това нещо й вади хляба, и тя е щастлива.
    Също така, отказах да уча в чужбина и в българия, за да не ги забатачвам в повече заеми, и започнах да работя.

Тя всичко е направила сама, не казвам, че имам кой знае каква заслуга за това, което е в момента, а тя е невероятна жена, но просто в това семейство цари изолираност от реалният свят, и не ми е приятно да ги гледам как се мъчат, и в цялата картинка, ако майка ми напусне работа, животът на всичко останали там + нейния ще се подобри.

Пък, ако не ми искат деспотизма по отношение на това решение, да продължават да си страдат и да се мъчат.
    Но имат нужда някой да вземе мъжко решение от името на всички, и ако майка ми няма да го направи, ще натискам, докато трябва.

Пък да ми говори който иска, че това е нейният живот, и че не е моя работа. Грижата за щастието на семейството ми е моя работа. И да, знам какво ще ги направи щастливи, познавам ги от горе-долу цял живот.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Това сигурно е защото котките много обичат да кльопат папагали.
    Мъдростите за живота от анимациите ли ги черпиш ?

anonymous708973
    Guest
    В случая не разбрах къде е драмата,ако това пряко не те засяга теб,
    Замълчи просто, че се излагаш.
    Да не говорим пък как си най-неподходящият възможен човек да дава съвети за семейство.

Номи, Кийосаки ли си чела? :P
    Иначе права си, да. Майка ти пък от друга страна явно е проверила, цените на парцелите земя от няколко дена са много в ****, майка иска да продаде един парцел, ама такива смешни пари предлагат, че е трагедия. Та е удобно време да се купува.

Майка ти звучи точно от тоя тип хора, които се жалват, ти им пълниш главата с акъл, те те слушат уж и накрая нищо не правят; колко приятелства съм прекратила заради тази черта, ама като ти е майка... Добро човече си, продължавай да намилаш, ще те чуе някога!

Не ми се отвори парашутът, нямаше каквото ми трябва, оф. За сметка на това пък в един антикварен магазин глобусчета, 2-3 пъти по-евтини отколкото в интернет, мухах. Сигурна съм, че и по-евтино може, дано, че имам масивен DIY планиран и за там.
    Отворили са пазарът, мисля да приготвя за пръв път в живота си аспержи, никаква идея си нямам как обаче, да видим.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    От "хобито" вади по 1500-1800 на месец. И ходи на интервюта ( онлайн ) за постоянна позиция, защото в момента е само на проекти.
    Работа я смазва, но се страхува да напусне, всеки ден се чужвства ужасно и си го изкарва в момента на сестра си.
    Тя всичко това не го осъзнава, или отказва да го възприеме. Казва постоянно, че мрази работата си ( и то как няма, общо взето шефовете са й най-неприятните англичани на света )
    В момента прави ремонти, и има други мечти, в които иска да ги вкара.
    А ако не е моя работа да предложа всичко, което мога да дам, за да се подобри положението, преди време я натиснах да учи английска филология, и сега това нещо й вади хляба, и тя е щастлива.
    Също така, отказах да уча в чужбина и в българия, за да не ги забатачвам в повече заеми, и започнах да работя.
    Тя всичко е направила сама, не казвам, че имам кой знае каква заслуга за това, което е в момента, а тя е невероятна жена, но просто в това семейство цари изолираност от реалният свят, и не ми е приятно да ги гледам как се мъчат, и в цялата картинка, ако майка ми напусне работа, животът на всичко останали там + нейния ще се подобри.

Пък, ако не ми искат деспотизма по отношение на това решение, да продължават да си страдат и да се мъчат.
    Но имат нужда някой да вземе мъжко решение от името на всички, и ако майка ми няма да го направи, ще натискам, докато трябва.

Пък да ми говори който иска, че това е нейният живот, и че не е моя работа. Грижата за щастието на семейството ми е моя работа. И да, знам какво ще ги направи щастливи, познавам ги от горе-долу цял живот.
    Може. Но пък от една страна и аз съм на мнението на майка ти,че по-добре нещо сигурно отколкото някакви проекти дето няма как да знае дали след време ще има какво да върши. Все пак тя е по-вързастен човек,които много не са на почит при набирането на разни позиции пък и вече вероятно започва да се позамисля и за все по приближаващото и пенсиониране за разлика от теб и мен например.Пък и ако хората оставяха роднините си преминали през пълнолетна възраст често сами да взимат решенията,да правят грешките си и като се опарят да разбират сами от собствения си живот къде са сгрешили и къде не май ще е много по-добре.От авторатаризма дето някой си бил решил,че можел да управлява живота на някого си,защото така било по-добре за него според вижданията на другия често смисъл няма.Това ми напомня малко на филма Малката булка дето един отиде да учи в столицата и обяви едвали не всички в селото му за тъпи селяни и как трябвало да напуснат едвали не селото за да са по привилегировани.Пък и си имам един много добър пример за авроитаризъм за доброто на другите в нас.Определено не е особено готино.

Мъдростите за живота от анимациите ли ги черпиш ?
    Не! От реалността. Имал съм и имам котки,а в миналото съм имал и папагали и единия беше брутално изяден в битка докато ни е нямало и след като е излезнал от клетката си. Пък ти нали се обяваваш за папагал.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Замълчи просто, че се излагаш.
    Да не говорим пък как си най-неподходящият възможен човек да дава съвети за семейство.
    Гледай сега Инченценценце,ако смяташ да ми даваш наклон на оная работа какво да правя,поне е хубаво да не го правиш толкова нагло,надменно и авторитетно,че дразниш изключително много. Включи малко тактиката ако обичаш и не си мисли,че твоето семейство е най-уникалното на света.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Blab
    //непоискана астро консултация:Д:
    NomNom, моментът изобщо не е подходящ нито за покупка на собственост, нито за подемане на нови инициативи (няма да носят сигурност и няма да са устойчиви и задоволителни).
    Преосмисляне, равносметки, планиране и отделяне/изхвърляне на всичко, което ни затормозява, а си носим отдавна, и изчакване. Поне до началото на август, аз лично бих изчакала втората половина на ноември, за да съм сигурна какво и защо искам и кое ще е най-добре в дългосрочен план;

он: добре се чувствам. довършвам няк'во разказче и скоро ще разпращам:Д
    довечера мисля да посвиря малко навън, ако не се развали времето.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    На какво свириш? И къде?

Не! От реалността. Имал съм и имам котки,а в миналото съм имал и папагали и единия беше брутално изяден в битка докато ни е нямало и след като е излезнал от клетката си. Пък ти нали се обяваваш за папагал.
    Еднокрак папагал без проблем побеждава куче, стига да е минал през обучение. А ако е с два крака и наострен клюн, ще победи и вълк за около две минути, зависи дали първо опитва с думи да го вразуми.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    //непоискана астро консултация:Д:
    NomNom, моментът изобщо не е подходящ нито за покупка на собственост, нито за подемане на нови инициативи (няма да носят сигурност и няма да са устойчиви и задоволителни).
    Преосмисляне, равносметки, планиране и отделяне/изхвърляне на всичко, което ни затормозява, а си носим отдавна, и изчакване. Поне до началото на август, аз лично бих изчакала втората половина на ноември, за да съм сигурна какво и защо искам и кое ще е най-добре в дългосрочен план;

Много ме кефи астрологията в този й смисъл, аз съм точно типът човек, дето ще се върже на такива неща. :д
    Уж не вярвам, нали, ама няма да се подстрижа преди изпит :д

Някойтам, мн грешно си ме разбрал. Не може да ми е по-безразлично накъде ти е наклонена оная работа; просто казвам, че предвид изключителната ти безхарактерност на твоите години по повод твоето семейство си последният човек, дето да дава акъл. Пък ако останалите не са съгласни, сигурна съм, че блестящата ти аргументация "кво ти пука, нали не те засяга директно" по повод МАЙКА ги е убедила колко не си в час.
    Далеч съм и от мисълта, че Номи ще ти вземе малоумното мнение предвид, така че май просто си правя вятър на устата.
    За моето семейство не се безпокой. Със сигурност имаме изключително здравословна връзка и, представи си, даже ни пука един за друг
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-09-2015 на 11:47

umri01
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    брбрбр
    Ей уморих съ от глупави коментари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си