- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
http://kanal3.bg/userfiles/images/mo...e-ivens-16.jpg дали детето е в първи клас
хехех, вече си имам лампа и няма да ми се налага да си осветявам клавиатурата със свещ, тъкмо и кофата с вода мога да преместя
Последно редактирано от papugai : 06-10-2015 на 17:29
не си уцелил снимката, мързи ме да отварям пак линка
мн е перверзно ;д
Btw нямам претенциите, че егото ми е супер балансирано, ама в случая думите ти, че съм малка, ще ми разясняват и въздържането от коментар сочат, че твоята скромност пък съвсем не е кой знае какво. Не се заяждам, безсмислено е и товари.
Офф само още 5 дена и най-накрая се разделям с този клас! От колко време чакам този момент..![]()
каза пинкпантер
следващ кадър ...плюе си зъбите в шепичка
Ти си типичния пример за българска циганка. Проста е майка ти че те е пратила в чужбина да циганееш и ти изхранва дебелия пъпчасал задник. Говори ми с факти простакесо, говори логично. Ти не само не четеш но и не мислиш. И това излезна от краткото ти интернет проучване :/. Дори ти не знаеш за кво точно говориш или ще постнеш една от малкото статийки в интернет
"Шест думи, пропили в себе си прословутия песимизъм, редовно изстрелващ ни на челни места в международните класации за най-нещастни нации. ..... Обективно погледнато, тази поговорка е абсолютно доказателство, че българинът дотолкова е свикнал със страданието.....Това е най – разпространената поговорка, използвана като аргумент за тезата за „робската психика на българина”"
Какво писах аз на първи прочит "отчаяния човек с нищо не можеш да го уплашиш, дори и да му отсечеш главата ", каква е робската психика?- сломена, отчаяна, подчинена, нямаща какво да губи. Българинът дотолкова е свикнал със страданието- толкова е страдал че не би му направило впечатление ако страда още и още. Най-нещастна нация- каква е една нещастна нация ако не отчаяна? Хората са толкова отчаяни че се самозапалват, защо не ги е страх от смъртта- защото са отчаяни, няма какво да губят, дори да ги заплашиш че ще им отсечеш главата, те ще се запалят защото са отчаяни и за тях животът няма стойност. Това са тълкуванията ми по първата част от поговорката която се използва най- често, а има и втора част където вече вехти и мними литературни анализатори си развиват техните си теори. "..сабя не я сече" в моята теза не се използва буквално а както ти описах по- горе простакесо миризлива.
ГОВОРЕТЕ МИ С ФАКТИ БОКЛИУЦИ
ИЛИ СЕ ОПИТАЙТЕ ДА ПОРЪЗСЪЖДАВАТЕ МАЛКО САМИ
ШЕ ВИ РАЗБИЯ ЗЪБИТЕ
ПИНКПАНТЕР ОБЯВЕНА СИ ЗА НАЙ-НАЙ-ТЪПИЯ СРЕД ФОРУМНИЦИТЕ и го доказваш ежедневно като тактично се скриваш като мишка когато не само аз но и всички други ти скачат на гумената глава.
Обясни за какво говориш като ясно твърдиш че знаеш за какво говориш.
Както казах аз си изложих моите пирвосигнални разсъждения, които явно се оказват учудващо логични а не съм кълвал темички от вестник гимназист където сульо и пульо си правят монолози и се опитват да ме убедят какво "аджеба" е искал да каже автора преди 1300 години
не виждам ти да тълкуваш нещо а да псуваш като дърта циганка, като си мислиш че едно "ти си тъп, точка" ще оправи нещата и ще направи теб по-умна
обичам дългите постове, които дори и по диагонал да не чета
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Моята клавиатура е с подсветка пък
и между другото LoadRunner, без да я познавам и без да я защитавам, но тя е зад граница точно заради такива хора като теб. Щото на никой там не му пука какъв си, що си, и го няма това "намусено" изражение на хората като ги срещнеш на улицата. Може и да имат 1000х проблема на главата си, но се опитват да не го показват и това те предразполага..
Последно редактирано от Vanchhh : 06-10-2015 на 19:10
Съберат ли се повече от две жени накуп, винаги темата се завърта около бебетата.
Да, в България.
Но в Германия,примерно, без проблем ще се случи същото. Там са прекалено толерантни към майките с деца. В библиотеката са ме спирали, защото искам да си внеса шише с вода, докато през това време някое дребно тича, крещи и бута учебниците на хората. : )