- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Кофти поза, дупето и изглежда ръбесто, но ми отговори на един въпрос, който ти зададох преди месеци.
Истината е, че на оригиналната снимка е висока и стройна, но не се побираше в една страница без скрол и реших да я сбия, и се получи пак мацка, но по-пищна :д
edit: ето я - http://prikachi.com/images/558/8165558t.png
Последно редактирано от NomNomNom : 06-10-2015 на 21:33
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изрязваш или променяш размера без да променяш съотношението/aspect ratio/, винаги се прави така
background-size: 120% 100%;
и така ме радва
едит: лека папугаи, лека и на другите
Последно редактирано от NomNomNom : 06-10-2015 на 21:40
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
лелел, няква проста кифла направила клип, сравнявайки се с известен фб гей, изтъквала идолите си, показва си снимките по задник и оня, видиш ли, бил зле. чела 200 книги за една година, а пише като примат.
гнус мее е, хорааа. мислех, че онова нищожество от снимките в раздел секс е фейк, но наистина съществуват.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-10-2015 на 22:08
Дойде посред нощ до нас... колко мило... за пръв път някоя да си направи труда. Падна голямо реване... молене... съжаляване. Обичам я, но не като преди. Толкова много неща има от миналото, които се опитах да преглътна и... се справях... някак си. Но кражбата... и лъжата... о, Господи! Нелепо е! Не мога да й простя. Въпреки че отвътре изгарях и... не исках да казвам сбогом... просто го казах. Бях на място, но просто не съм готов да го простя. Чувах нещата, от които най-много ме беше страх от моите уста... Въпреки че не исках да казвам тези неща - казах ги. Въпреки че исках да остане - казах й да си замине. Жалко. Отстрани сигурно съм приличал на супер гадняра, но... реално нещата, които се случиха във връзката... не могат да ме правят на маймуни. Просто онзии деен... август... вечерта... пречупи всичко в мен. Не плача, рядко съчувствам на нещо или някого... просто сърцето ми е едно ледено парче. От време на време потрепва, но само да ми напомни, че все още съм жив.
Тъжно ми е.
И май започвам да страдам от инсомния. (
легнах си в 4, станах в 9.
бати героя съм.
не е зле да се учи от време навреме все пак.. хах
чудя се дали да ходя на солариумче днес. никога не съм ходила, ама не ми се чака до лятото да тръгна по плажовете.
от др. страна съм параноична, нали не им сменяли лампите.. рак на кожата. а у.
не знам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^по-добре недей, и аз им нямам много вяра
най-накрая сядам да уча, ще направя едно преговорче, че ако изкарам по-малко от 6 на изпита точно по геодезия ще е срамота :д
"There’s something disturbing about recalling a warm memory and feeling utterly cold."
рак на кожата
рак в душата
момент да намеря алена в гугъл
сигурно лъчат повече UVC или им се преебават филтрите
Навън по принцип атмосферата филтрира UVC и до теб достига UVA и UVB (малко )
UVC-то са по-къси, по-високо честотни и проникват по-навътре в кожата, вместо да пекат горната част на епидермиса.
да ме извинят биолозите и физиците, ако приказвам глупости:д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
да, нещо такова, а и тези лампи трябвало да се сменят много често, а бг солариумите пестели средства и не ги сменяли, и уж ставали вредни.. нещо в този дух
Солариумите са коренно различни в Бг.
В Германия са с някакви дълги лъчи, минимумът време, за който можеш да влезеш, е 20 минути. Приятелят ми е суууупербял, ходи веднъж в седмицата за по 20 минути, че да придобие по-здрав вид на кожата, няма изгаряне, няма вид на препечена филия. Разправяше ми за стандартите в Германия за солариумите, но не запомних. Ще се пусна и аз следващата седмица и ще разкажа.
Яденето на моркови и още нещо, което не го помня, го водят заместител на солариум и според хората тенът бил много по-добър.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
само с моркови без слънце не става ..
да, каротена иначе ти дава витамин д май, и витамин а за кожа, коса, нокти (а и за очите също); в комбинация със слънце тенът става красив.
а много моркови обаче дават оранжев оттенък.
не е шега работата с морковите :д
http://www.ultratan-bg.com/useful-in...a-lampata.html
не се бях замисляла досега
ходих да си правя ноктите и тая шматка ми цепна с пилата кожичката на малкото пръстче и после оправданието беше, че е прекалено малко пръстчето ми o.0 ама толкова ми беше топло и уморено, и ме болеше, че не успях да се неривирам даже.