- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Разгледах ги, имаше едит като червило, друг като мп3 плеър с дистанционно :д не знам всъщност защо не си взех, разсеях се да питам какви са шишенцата по витрината :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Само мъж може да отиде до магазина за брашно и да се върне с бира, при жените това няма как да стане.
Било те е срам, продавач ли беше ?
Изморена съм от рисуване, но утре довършвам всичко и си тръгвам рано. Ще трябва да си закарам возилото на автомивка, онеже след втори преглед работата хич не ми харесва, а на мръсно не обичам да карам. След това ще си взимам детето от детска градина и ще ходим по магазините. Въобще толкова хубав ден ми се очертава, как да не се радва човек, че е Петък?
Къде ли изчезна оная риба Фишърмен
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Така като сте почнали да питате, какво стана с онзи nosferatu, доста време не се е вясвал май?
ще те чукам ;*
Just one moment
Where path crossed.
You-so strange and foreign,
Nothing in common.
Both on the hunt
To forget about the loneliness in us.
Just one moment
Where eyes crossed
And bodies mingled.
To recognise
The you in me.
All things sorted in black and white.
Just one moment
That my loneliness took on a darker shade of happy.
Oh. My. God.
Oh shit, wrong person. ―Kathrin Jankowiec
awww, колко сте мръсни от сутринта :3
Май май трябва да съм приключил със сесията вече, този път поне писах навсякъде по нещо и трябва да съм егати каръка да не вържа 3.
Мобилни оператори да ви е*а майката, когато си платя сметката в първия възможен момент не ми пращате смс "Благодарим ви, че сте лоялен клиент", но като забравя и мине 1 ден от срока веднага "Фактурата ви е просрочена, моля платете си незабавно" прасета наядени.
Не знам за вас но аз искам да наеба скорпионка
Скорпионка, искам да те еба като диво животно
О, изпита мина супер, дори ме похвалиха. И в понеделник трябва да мина да си взема дипломата, а-у. И край с тия глупости в даскало. Вече виждам края на най-лесния етап от живота си, хахах. Кеф ми е, че няма да се виждам с тия тъпаци, освен моите си тъпаци, и няма да ставам рано сутрин, за да ходя на даскало. Не че последната година много се презорих да ставам, де ама пак е хубаво, че няма да имам ангажименти от тоя ранг.
Имаме си предложение за работа, което хич не му се нрави ама какво да направя, не сме и в позиция да подбираме много-много. Виждам как тва лято ще е МЕГА якото просто. Дано квото и да бацаме, да имаме яки колеги и да попием дооооста въобще. Чувствам се мотивирана и добре. След малко ще ходя да го лягам и ако някой ме закачи и събуди, ще яде дървото - заричам се. Мисля да си взема една кола и да подкарам едното уиски с чалга, че мисля, че го заслужавам вече. :дд А и ми се поизбухва нещо, не знам. И бтв силно се надявам да се пусна на форонната с Пандичката, че бая време не сме се виждали, а ми липсват разговорите ни.
Сори за дабъл поста ама това заслужава отделен пост. ЙЕЙЕЙЕЙЕЙЕЙЕЙЕ! Татито се прибира за изцяло в Русе, никакъв Бургъз повече! Изстудявам уиски, чаши и кола и довечера ще поливаме. А сега ще си празнувам сама, щото съм пич. Не алкохолик, а пич.
Има 18 понички зад мен, мразя колегите си :д.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Дагичка нете чокам вече ;/
много си грозна. Зарната ми умекнаха ;/
папахуи ме егнорира ;/ А щех да гу питам дали продава сиренье ;/
Хахаха, да, няма да ти се налага, сама ще се ръчкаш да ставаш, щото ще знаеш, че ще ти излезе през носа, ако не го направиш.
2 години откакто завърших, още чакам пророчествата на всички мързели да се сбъднат и да ми залипсва. Пф, далеч ми е животът от лесен в момента и пак бих се гръмнала, ако трябва да си губя времето в гимназията.
Бях на грил с колегите, преобличам се и заминавам на грил за рожден ден. Ще изпукам от жега, не е реално просто.