- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
102, факай се
ранърс, наглостта ти е безгранична. точно ти да казваш, че си излагам...
антракс, мерси
не е негова. е, и? има стотици кавъри на тая песен. неговата версия е най-сполучлива. много по-добра от оригинала. и да, нормално е да говорите така. все пак сами казахте, че му знаете само тази песен.
смъртта подминала мерилин менсън защото го мислела за вече деад
ако това е представата ти за хубава музика... жалко
о, и бтв, тези лафчета, които пускаш са бавни
https://www.youtube.com/watch?v=o3c4lc3Ea4Y
това е eargasmic.
бавни хора бавни уафчета
освен това, прекомерната употреба на 'брат' и 'бате' води до затъпяване. при теб явно е в терминален стадии.
доре бате
Ръдъту е тъпо, изхабих си батериятаи тортата е твърде яка, но е тежка. И тати още не си е вкъщи. И някво такоа... искам да съм си при него и да го гушкам. И ми е тъпо. И пак съв на хапчета. И искам да е як деня като вчера. И нда.
Нещо не ми се отвори, ама предполагам за sweet dreams иде реч
То оставаше на някого повече версията на ММ д му харесва. Може да има яки песни, ама като тръгнат да се ебават с евъргрийни, рядко им се получава на него и такива като него.
Btw, аз не мисля, че Корб визираше чалгия, като каза, че ММ не прави концертна музика. Нека ме поправи, ако греша, де.
Последно редактирано от therichbitch : 06-13-2015 на 14:35
та оставаше на някого
смъртта на мерилин менсън е заразила и мозъка на ива ;/
И Бойко Борисов. Все големи личности са се пръкнали на днешната дата.
Реших го, това лято не възнамерявам да работя, въпреки че ще имам разни ангажименти, които по-скоро могат да минат за доброволческа дейност. И към морето ме влече, като гледам как всеки втори се е разпрострял на плажа. Няма да ме огрее скоро, да си гледам сесията сега.
You are broken, I can fix you...
вие сте идиопати.
хубаво, говорете си за неща, от които не разбирате.
:Д
вие не разбирате