.
Затворена тема
Страница 146 от 186 ПървиПърви ... 4696136142143144145146147148149150156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 626 до 3 650 от общо 4649
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Ричи, това не беше нужно. Не виждаш ли, че я дразнят, защото е по-чувствителна и се засяга? Има по-удачни начини да кажеш на някой, че имаш различни вкусове, от това да му се подиграваш и да го принизяваш. Не мислиш ли?

Супер фен
    точно ти ли го казваш аххахахаха

Супер фен
    това беше двулично

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Далеч от центъра на скандала, ще постна няколко които са по-комерсиални или популярни и нелоши :д

https://www.youtube.com/watch?v=6EefPcht54c - i don't like the drugs but the drugs like me
    https://www.youtube.com/watch?v=AdHtbQth474 - putting holes in happiness
    https://www.youtube.com/watch?v=mdwZV4Y95Nw - mobscene
    https://www.youtube.com/watch?v=MPw1i9dAJiQ - i put a spell on you ( оригинала не е негов )
    https://www.youtube.com/watch?v=anEMXOyCCqc - (s)AINT
    https://www.youtube.com/watch?v=RbfHVNawJC4 - third day of a seven day binge ( от новия албум, клипът не е от нея)
    https://www.youtube.com/watch?v=PSMj1C9B_JY - cupid carries a gun ( от серияла Salem, пак от новия албум )

Иначе, през годините фаворити са ми били the speed of pain, i wanna kill you like they do in the movies, eat me drink me, are you the rabbit, a car crash away, coma black, и просто не знам дали да продължавам :д Гимназията изкарах с негови песни, ама сега слушам предимно trip hop и подобни :д

// не се карайте, плз
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    В музикалната акдемия ли учиш? Смея да предположа,че не. Там конспектите не са дълги.
    Интелигентно момиче ми се струваш, не знам защо ти е такава реакцията. Всички, чиито вкусове не съвпадат с твоите, са идиоти?
    съжалявам, ставам твърде емоционална, когато се засягат такива неща ;д. просто..., не е обективно. оригиналът на tainted love е смешен. поне мен ме напушва на смях като го чуя. гласът на менсън е дрезгав, секси, дарк... недоумявам.
    както и да е, сори. НО и ти заключи, че оставало на някой да му харесва менсъновите sweet dreams, тъй чеее

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    точно ти ли го казваш аххахахаха
    Да, точно аз го казвам. Ако мислиш, че е двулично, значи не разбираш нещата, които казвам по принцип и защо го правя.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Да, точно аз го казвам. Ако мислиш, че е двулично, значи не разбираш нещата, които казвам по принцип и защо го правя.
    довчера мачкаше един потребител сещаш ли се или тези неща лесно се забравят когато друг е потърпевшия

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Някойтам?

Edit: Не знам дали нарочно я дразнят или не, не следя форумните свади, но мисля, че наистина не харесват Менсън и така. Пък кой колко е груб вече е др въпрос.

Иве, аз като ценител на музиката също се паля по темата, но смятам, че постът ми бе по- скоро категоричен, отколкото обиден.
    Както и да е. Продължавайте
    Последно редактирано от therichbitch : 06-13-2015 на 15:06

Мега фен Аватара на galaxy29
    Ричи, това не беше нужно. Не виждаш ли, че я дразнят, защото е по-чувствителна и се засяга? Има по-удачни начини да кажеш на някой, че имаш различни вкусове, от това да му се подиграваш и да го принизяваш. Не мислиш ли?
    да не си близнах на ивчо захара

довчера мачкаше един потребител сещаш ли се или тези неща лесно се забравят когато друг е потърпевшия
    Направо като хлебарка го смачках...Аз като ти казвам, че не ме разбираш...
    Май не ти е ясно, че да бършеш сълзичките на някой, невинаги е най-правилната политика. Понякога трябва (и най-вече в случая на Някойтам) да му кажеш суровата истина и да му отвориш очите, осмивайки го. Докато да дразниш и принизяваш някой, заради нещо субективно като музикалния му вкус, е дебилно. Човек трябва да се оценява според личните му качества, а те нямат чак толкова общо с вкусовете му, както се опитвате да внушите. Пък и какво му е на ММ в крайна сметка? Не е Фики.

Град
    Sofia
    заради нещо субективно като музикалния му вкус, е дебилно.
    Точно по този въпрос те питах нещо в темата, която визирате двамата.

Супер фен
    май не ти е ясно че на никой не му дреме за музикалния вкус на Ива

Мега фен Аватара на an7raks
    ИЗНЕНАДА за корб!
    Не съм те разбрал по-горе.

май не ти е ясно че на никой не му дреме за музикалния вкус на Ива
    Естествено, още в началото казах, че го правите, защото тя се засяга лесно. В случая е облечено в критика към музикалния й вкус. Да обяснявам ли какви ви прави това? Да, точно така - клоуни.

И никой не публикува песни от Antichrist superstar или Mechanical Animals? НаЙ-добрите албуми на ММ...
    Както и Portrait of an American family

Ето това са истинските лудници. Като се замисля, и Holy Wood става, а после ММ малко или много "се разваля".

Иве, аз пък те разбирам. Действително супер интелигентен човек и музикант, влага много мисъл и символика в песните и клиповете си. Не е за всеки. По-тъжно е, че голяма част от "феновете" му също не го разбират и го принизяват до "сатанист", "готик" и т.н.; Жалко наистина Ама насила хубост не става, нали знаеш.. Не може всеки да се интересува и да иска да слуша смислена музика, нали

А това доколко даден кавър е успешен или не, деъм! Не се спори за такива неща, наистина е субективно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Sofia
    Ходете се карaйте в темата за музика

Айде, ще бъде добра for a change. Да се порадва Ива.

Корби, ти наистина много се измъкваш, мил0. ;*
    На моменти и ти можеш да си много снизходителен, нападателен и изобщо да осмиваш другите като пълна п**ка. В други случаи го играеш спасителя.
    Но си добро момче! Indeed! <3
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Естествено, още в началото казах, че го правите, защото тя се засяга лесно. В случая е облечено в критика към музикалния й вкус. Да обяснявам ли какви ви прави това? Да, точно така - клоуни.
    ъъ, не е за първи път.
    най-яркият пример е столът на Кал. издефекираха се по най-примитивния начин не защото той не е приятен, а защото аз инициирах разпитването му.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    И никой не публикува песни от Antichrist superstar или Mechanical Animals? НаЙ-добрите албуми на ММ...
    Както и Portrait of an American family

Ето това са истинските лудници. Като се замисля, и Holy Wood става, а после ММ малко или много "се разваля".

Иве, аз пък те разбирам. Действително супер интелигентен човек и музикант, влага много мисъл и символика в песните и клиповете си. Не е за всеки. По-тъжно е, че голяма част от "феновете" му също не го разбират и го принизяват до "сатанист", "готик" и т.н.; Жалко наистина Ама насила хубост не става, нали знаеш.. Не може всеки да се интересува и да иска да слуша смислена музика, нали

А това доколко даден кавър е успешен или не, деъм! Не се спори за такива неща, наистина е субективно.
    да, да ^_^
    гледала съм му всички интервюта, които докопах и... да, интелигентен е. много. и рисува прекрасно. и има актьорски талант...

Супер фен
    рофл САМЧУСТВИЕТО

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ходете се карaйте в темата за музика

Айде, ще бъде добра for a change. Да се порадва Ива.
    това е любимата ми тяхна песен О: ;д

Град
    Sofia
    Помня всякакви дреболии : )

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Корби, ти наистина много се измъкваш, мил0. ;*
    На моменти и ти можеш да си много снизходителен, нападателен и изобщо да осмиваш другите като пълна п**ка. В други случаи го играеш спасителя.
    Но си добро момче! Indeed! <3
    О, благодаря ти за този изблик на откровения. И аз те харесвам.
    Не съм си позволявал досега да критикувам (или да се подигравам на) някой без причина или на база вкусовете му. Както и казах по-нагоре - най-често осмивам хората, за да се видят отстрани. Когато нападам някой, то е заради това, което представлява или за дадени неправилни/некоректни действия. Винаги, абсолютно винаги, почивам на стабилна логика. Другото са добронамерени шеги без зла умисъл. Освен това не играя, знам какво искат да чуят хората, но това ми идва естествено и в него няма фалш, максимално искрен съм винаги. За спасител не знам, обаче имам силно чувство за справедливост.
    Пак казвам, че ти е добре дошло мнението, чувствай се свободна (въпреки моите обяснения) да си го запазиш, твое си е в крайна сметка.

Супер фен
    umilqvash me

Мега фен Аватара на LoadRunner
    както винаги се започва ива срещу един
    и завършва всички срещу ива
    харесва ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си