- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Много ми дойдоха 7 часа, но пък си прекарах супер. В. ще го набия следващия път като го видя, няма да ми задява други момичета! Кака не го видя, но това не значи, че и аз не съм.Това в кръга на шегата де, момчето е много готино и за пръв път съм съгласна с избора ѝ.
В апартамента мирише на липа и ми е много гот.Само главата да не ме болеше...
Мисля че си имам female crush, а не мислех, че ще се случи някога :д
Не, че ще стане нещо, де, просто ми е прекрасно да ѝ се любувам и искам поне да си станем приятелки, както разбрах май не е невъзможно и съм на правилен път, хаха
"ми чак приятелки
ходи ли сме на екскурзии да четем паметници, пили сме бира заедно не веднъж
но не поддържаме непрекъснат контакт"
нещо такова си представям, би било чудесно <3
http://www.ted.com/talks/esther_pere...e=en.#t-500698
тази мн. верни неща казва..
иначе, чувствам се Meh.. Не ми се учи, нищо не ми се прави.. искам да минават изпитите и да ходя на море/планина ..
умислено ми е
дано скоро изляза от тва състояние
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Купих си билет за сряда, йейейейе! Ще си изкарам толкова готина почивка. Сега само утре трябва да се изместя в новия апартамент и да изчистя стария.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Днес за пръв път ходих до Бузлуджа. Много красота, качихме се и горе до кулата, препоръчвам, който не е ходил, да отиде, за служава си!![]()
Приятелчетата със зодиите - дайте ми нещо актуално за риби и запознанства, отсреща е дева
ако си сериозен мога да ти пиша на лично :д
не е точно по мое желание и по принцип не се закачам по такива неща, но интересът ми беше предизвикан :д
//но нямам какво да ти дам в замяна![]()
Секс в Хаити, френски кибрити
папугай цензурата.. сега напук ще искам да задръстя.. ей така нарочно.
ама след като вече го казах, не е интересно, така че ще се въздържа![]()
папугай цензурата.. сега напук ще искам да задръстя.. ей така нарочно.
ама след като вече го казах, не е интересно, така че ще се въздържа![]()
Ще се научиш как се прави, само гледай от мен, най-добрия съм.
https://www.youtube.com/watch?v=KVCvvt2H0Mk
Пинкууу, сестра ти е станала голяма сладурана, честити и 16 рожден ден от мен.
много е готино, като учиш за изпит от кварталната кръчма да ти бичи бясна чалгия.
скапаняци. пък мен кой ме би по главата да пиша изпит още първия ден от сесията.
Някво ми е объркано такова... Хем имам някакви нови надежди, хем разбрах, че най-накрая И от мен се иска нещо голямо/време беше/, хем до голяма степен поне към момента не искам да го правя и мисля, че сегашната ми позиция е по-истинска и правилна. Яд ме е, че не мога да обещая нищо конкретно, защото по принцип аз съм този, който държи на ясни отговори на момента.
И отгоре на това заверки, изпити и търсене на работа... Идилия.
Юхуу, на новата работа ще има организирано коктейлно/фирмено парти и съм поканена.
Чудя се дали да го раздавам скучновато- скромно или не. Надявам се колегите да не дойдат с офисните си дрехи все пак.
Довършвам си разработката, после си пускам последните три епизода на троновете.
Виждам вече далечна светлина в тунела, поне като времево изпълнение стават ясни някои неща.
Чувствам се... тъпо.
А не знам дали трябва. Реално отпреди разговора нищо не се е променило, но все пак има един малък детайл, който ме гложди и ме кара да се чудя защо го е направил. Сигурно въпреки този детайл нищо не е по-различно, но няма как да знам, а няма и как да го попитам. Ужким се почувствах по-добре след разговора, с променено отношение, по-лека, но явно ми трябва време, за да го повярвам наистина, а той не ми помага особено. А може би и аз не трябваше да го правя, не знам. Ще се опитам тези дни да не изразявам емоциите си външно, пък дано се поуспокоя и вътрешно така.
А най-тъпото е, че се обсебвам от мисли и не мога да свърша нищо. Беше прав като ми каза, че сега трябва да се концентрирам върху ученето, а не върху него...
Последно редактирано от Ewok : 06-15-2015 на 07:25
Д г е, само на косата нямам мускулна треска, подута съм, а и яйцата ми са на кокал, освен че аъм отпусната като джигер. Бясно много ме мързи, а не съм бутнала за изпита в петък. Да взема да се стегна освен...
^какво тренираш?
//питам аз, докато ям мазна баница (за съжаление не от Хлебар)
ох, защо не мога да се фокусирам върху ученето бе? в сесия съм, а толкова да не ми се занимава.. :д
а сестра ми толкова ми лази по нервите, нищо не се е променило и надали ще се промени.. не мога да споделям и говоря на сериозни теми с нея, тя все още ме приема като "бебето" в семейството -.-
тия от топлофикация се побъркаха, целия юли няма да има топла вода, защото щели да ремонтират. Сега трябва да търся друг начин да си напълня басейна с топла вода, пък навън е 40 градуса, мога да ползвам слънцето
^![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
2 години.2. Кога мина толкова много време? и защо още тъпча?
Нямаше логика,беше любов.