- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
СТРАХОТНО завърших 7-ми клас и с класа ми го отпразнувахме подобаващо и всичко беше чудесно. Завърших с 3.12 но следващата година повечеНаближава и първото класираен
![]()
лошотия :д
он: ходих по магазините, като не търсиш нещо конкретно, винаги изскача нещо яко.
чудя се дали имам време да си пусна някой епизод или да отида до магазина, да си напазарувам, егати дилемата
днес една колежка от уни-то пак ми се обяснява как трябавло да си сложа гел, че стояло по 3 седмици и ми показва олющените си нокти, за които е дала 50лв., нямам търпение да го сввали и тогава да ми покаже на кво приличат ноктите ѝ
Последно редактирано от therichbitch : 06-15-2015 на 13:47
Добре, успеха ми е под 5.50. По-скоро не е много добре, но нищо. Важното е, че влизам там, където искам! А пък успеха другата година ще го оправя.![]()
ебало си е майката. ако оцелея тази седмица ще е прекрасно.
#pisnamiottaqsesiqwe
Мразя колко много мога да обичам и колко обичам. Иначе реших нещо и това е, една година ще остана тук, а после ще ида при него.
Нищо не тренирам, просто от време на време като изпляскам правя нещо бясно за цяло тяло в името на доброто старо време когато ходех на аеробика.
Отряза ме. Дори не съм сигурна дали само за тази вечер или изобщо, ама поне се поуспокоих след като опитах. Ох, ама само ако си поиска... Хахаха.
Изядох си чувствата, сега ще си ги доизпия и утре ще се жалвам, що съм такъв прасьогър.
Ако - 40кг за теб е липса на резултат, вероятно имаш нещо повече, което да покажеш. И спри да се чувстваш длъжен да отговаряш на всичките ми постове, т'ва че си направих гаргара с теб, не значи че не ми пълниш берсерка с тъпизмите си.![]()
Толкова по-зле за теб, ако не знаеш.
Нещо много бързо ти отпаднаха другите точки от първия пост. Лайнар!
Не е на лична основа, но ще мензя скоро, ако ми беше наблизо, щях и да те побия малко.
Ми контактувайте си там, явно сте близко в интелектуалното си развитие, щом се забелязвате.
А моите постове ги прескачай занапред.![]()
Ама реално не можеш да не ми отговориш, щото си тъпо копеленце и си въобразяваш, че си много остроумен. Ако ще си говорим с изтъркани лафове, да ти отвърна в тоя дух: аз може и да отслабна (ако имах нужда, а аз нямам), но ти си обречен да живееш с жалкия си капацитет.![]()
Нещо още по-изтъркано ще си изкараш ли от пазвичката?![]()
ти каза че дебеланите не свалят кила на аеробика
тя каза че е свалила 40 кила а не че в момента е 40