.
Затворена тема
Страница 151 от 186 ПървиПърви ... 51101141147148149150151152153154155161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 751 до 3 775 от общо 4649
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Аз не съм я виждал, така си говоря с всички, тя явно го е приела за обида и реши да ме нападне.

хХАХ^

Не, бе, не обиждаш, така си говориш просто.

Ако имА нещо, което е универсално в тоя форум, то е следното: редовно се пускат тънки и не до там тънки провокации, но после другият е виновен, че се е обидил,"аз така просто си говоря"..
    Бро..

Стига.

Включвам се, 'щото ми стана гадно колко навътре го прие момичето.
    И щото е тъпо т'ва "Ебавам се просто, ебавам се".
    Ми не е така. Има едно нещо наречено пасивна агресия. Има и едно нещо наречено "демагогия": постоянното оправдаване на определено поведение с шегички, "ама аз просто си казвам всичко каквото мисля", "ама ти си много докачлив" и т.н.;
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Включвам се, 'щото ми стана гадно колко навътре го прие момичето.
    И щото е тъпо т'ва "Ебавам се просто, ебавам се".
    Ми не е така. Има едно нещо наречено пасивна агресия. Има и едно нещо наречено "демагогия": постоянното оправдаване на определено поведение с шегички, "ама аз просто си казвам всичко каквото мисля", "ама ти си много докачлив" и т.н.;
    Да не се беше включвала, и ти си на нейния акъл, разликата е, че гледаш към звездите и пишеш видяното там.
    Къде виждаш да съм написал, че се ебавам, въобще не я знам как изглежда и не ми пука как го е приела.
    Щом една констатация за кои тренирали аеробика я кара да изпада в таква депресия, значи килограмите са и последния проблем.

Мега фен Аватара на babity
    Нямам нужда от адвокати, но благодаря все пак. И още веднъж да са знай: т'ва, че ти казвам, че си мърсол е, защото съм преценила, че е така. Плюс, че от половин ден не съм се карала сс никого, когато всичко в мен си го иска. Никой от вас няма на кво отгоре да ми каже каква съм в какъвто и да е аспект.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Не му се сърдете толкова на папито, той просто е социално неловък и му се изплъзват някви работи случайно. Не му е лесно и на него, като не умее да общува нормално с хората ;/.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    въпрос на време беше някой да и каже копче
    + изказът на тази жена е покъртителен и се взима много на сериозно
    не говори мн добре

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    + изказът на тази жена е покъртителен
    А, ей туй е много вярно, стискам ти ръката тоя път, злобчо. Получавам дискомфорт всеки път, като я чета. Иначе предполагам, че не е лоша.

Аааа, и ще ме слагате на място или си мислите, че вече сте го направили?

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Аааа, и ще ме слагате на място или си мислите, че вече сте го направили?
    На едно ли -хехехехе, за теб трябва двойна седалка

Бурни адмирации за остроумието, знам че ти е коствало много усилия.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Бурни адмирации за остроумието, знам че ти е коствало много усилия.
    Ако ме видиш как съм се изпотил, ще решиш, че съм играл аеробика.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Ах как ми залипсваха за минимално време. Нагушкахме се хубаво.
    Не знам за утре какво да правя.
    Сутринта ходих да си взема личната карта и международния. Излязла съм по- добре от преди.
    И на очен бях. Притесних се. От малко се притеснявам като ме питат кое е това число, коя е тази буква. Все си мисля, че няма да видя някоя, но ги виждам, де :д Та, теста беше ок и се успокоих. Явно наистина от преумора е било.
    Имам си нова, червенокоса, 8 годишна приятелка, с цветно име при това :д Бързо се сближихме, разказа ми за 12 годишния си обожател, който я вози с колелото, а тя не иска но не ѝ се върви пеша :д И братчето ѝ е сладурче.
    Те са един от редките случаи, в които се разбирам с деца :д
    И ходих да предам декларацията за пътуването.
    И сега се чудя с кой сериал да се захвана...

разни мазни корбани да не ме занимават

Значи и сам не си вярваш, че е възможно да кажеш нещо вярно.

Оф, не ми се става рано утре. Ще ми се да имах ден повече.

Мега фен Аватара на pandabear
    защо пак намесихте килцата :/
    глупчовци.

anonymous708973
    Guest
    Прекрасен ден, въпреки че така ме болят краката, че ще се гръмна след малко!
    Франкфурт е тооолкова готин град, чудесна атмосфера, много ми допадна. Не знам за живеене как би било, но има време и за това. Супервесело е как около 9 сутринта 90% от хората по улиците са с костюм Не толкова ненадейно случихме на хубави покупки, хаха, хапнахме къривурст, суши и донът :д Видях Naked наживо, вярно са някакъв разкош тези сенки, ще се позамисля за нещо на UD.
    Пътувах с автобус, в който ми провериха билета - който беше пдф файл на таблета - с QR четец; страхотна температура, контакт до всяка седалка, супер WiFi (за последните две се ебавах, че само това остава да има, качвам се и гледам - опааа!), работеща тоалетна и възможност за мънички неща за прихапване и пийване. Впечатлена съм определено, беше ми първото пътуване с автобус, няма да е последното! Да вземат да си направят същия труд и за гарата, че е трагедия.

Той ми е страхотен, толкова е грижовен и съобразителен, в същото време мога да се пръсна от смях с него докато ми пуска инсайдър шегички, чувствам се като принцеса с него и искам да му давам, и давам, и давам! Не можех да спра да си го целувам днес, сигурно сме приличали на ония отвратителни двойки, дето се награбват навсякъде, ама... как може да ми е толкова прекрасен, бе, не е възможно. Такова е миличко, накара ме да отидем до супермаркета да вземем сладки нещица за мен, сега се просваме в леглото и ще гледаме сериал.^^

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    супер WiFi (за последните две се ебавах, че само това остава да има, качвам се и гледам - опааа!)
    Ти да не си в няква бедна провинция, то същото го има и в градския транспорт в София

Супер фен Аватара на paradosou
    Ще уча до кой знае колко късно... Тва мое отлагане е епично вече. Свежарка съм иначе.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Впечатлена съм определено, беше ми първото пътуване с автобус, няма да е последното! Да вземат да си направят същия труд и за гарата, че е трагедия.
    Чак трагедия... Кое толкова те отблъсква ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да отидеш във Франкфурт и дa разглеждаш сенки, вместо да видиш кривата сграда на ЕЦБ.
    Сега се върни в групата и кажи на Калина да напише нова статия за яките автобуси.
    Аз като ви казвам, че не е такава трагедия, не ми вярвате.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-15-2015 на 20:37

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти да не си в няква бедна провинция, то същото го има и в градския транспорт в София
    За междуградски автобус говорех.
    А на градския транспорт в София само WiFi му липсваше. Ей баш за тая ситуация се използва израза "на гол гъз жилетка".
    Бтв, прочетох ти поздравленията за РД на малката, усмихна ме.

Парадосоу, подлеза на централната гара във Франкфурт. Отвратително мръсно, гнусно и вонящо на пикня е, съвсем малко по-добре от Софийската Централна е - и то само заради наличието на осветление. Три метра след напиканата стена ми цъфнали заведение/павилион, е, как пък няма да седна там да ям.

Деси, Калина пишеше за пътуване 30 часа Германия - България, не знам дали е със същите автобуси, но не би било зле. За проявите на манталитета обаче нямам особени съмнение - днес всички изцепки, които видях, си бяха все от нашия край. А ако наистина не уведомяват пътници за такова огромно закъснение - а не виждам причина да лъже - нямам думи просто.
    Иначе за тая сграда на ЕЦБ не знам къде е, гледах, гледах, е, не я видях, тя уж била нещо впечатляващо, честно не я видях.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-15-2015 на 20:47

тва е както на някои спирки на метрото във виена е баси гнуса. големи градове..
    а защо, питам аз, все на гарите се събират най-големите отрепки?
    като че ли винаги обичат края на града, там където има отиване и заминаване...

иначе, радвам се да прочета тук някоя друга положителна история ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    те сега пак я строят, в източния край е, насред нищото
    впечатляващо крива е, да

За изцепките- испанците.. все едно са глътнали микрофон. Ама както и да е, хубаво, че си посетила, но за един ден няма как да се обиколи, да

намесихме килограмите и дъри4би4 се появи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си