- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
сънувам няк'ви смущаващи ме неща.
ако трябваше някой да ги снима, на 100 локации щяхме да се разкарваме.
баси разпиляното (не)съзнание.
ама го събирам тези дни.
ще продължа да пиша по нещо на ред:Д:Д:Д
тези дни отново прописах, даже работя по нова песничка.
много се изкушавам да запиша тонрежисура, но знам, че е грешно:Д:Д:Д
но ще си разцъквам, да се обогатя, мхм.
в общи линии е това.
веселин ханчев са си сложили за 1-ви път ограничение по дата на раждане, а не по година, което ме забавлява:Д
дано по-скоро завали, че напрежението вън не се издържа.
дам.
защо ли пак си тровя нервите с глупости.. писна ми като ме ядосат вместо да отвърна както трябва или да се направя на непукистка, аз започвам да рева като първото бебе :д
да го духат, ако не бях аз да им правя упражненията цял семестър сега нямаше да стигнат до изпит, а днес ми забраниха (?) едва ли не да вляза първа, защото след тва те щели да имат 2ки, сериозно ли?!
както и да е, радвам се, че се научих поне да се справям сама преспокойно, най-много някой път ако отсъствам да взема от един човек само лекциите и тва е;
ще си се нарева, ще хапна шоколад и всичко ще е наред
Нервно ми е! Ако до края на тази седмица не се изпокараме сериозно, може и да продължим да работим заедно, но това ме съмнява. Аз с мързеливци не обичам да работя и ако си мисли, че ще я оставя да си се мота с купа храна по цял ден и на всеки 30 минути да ходи до тоалетната и след това да я няма още 15 минути, не е познала. Толкова бързо, ще я поставя на мястото и, че няма да разбере от къде и е дошло. Писнало ми е вече от такива хора![]()
убих ги!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ооо милите мии
форумна подкрепа на ниво!
благодаря и на всички стискали палци !
сега си хапвам черешки и ми е яко, и се чудя с какво да се занимая ;?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
http://www.blitz.bg/news/article/343203
Кои са най-добрите любовници? По бирените коремчета ще ги познаете.
Биреното коремче издава най-добрите мъже за креватни забавления, показва ново проучване на Британския институт по въпросите на семейството, цитирано от вестник "Хъфинтън пост".Досега се смяташе, че любовникът от сънищата е нежен, внимателен, знае да задоволи жената и всички нейни нужди. Но ново изследване разби женския стереотип за сексапилен мъж – красиво тяло и мускули.
Много жени си мислят - "за такова тяло спортува постоянно и е издръжлив", но грешат. Научни доказателства сочат, че мъжете с "бирени коремчета" са по-издръжливи в леглото. Причината е, че мазнините в областта на корема говорят за високо ниво на хормона естрадиол, който помага за изпитване на наслада по време на секс.
--------------------------------------------
Намерих си оправдание, сега ще си сипя и бира, наздраве.
Хахахаха, супер, значи излиза, че ще изпитвам най-много кеф от секс с мъж с завишени нива на женски хормони.
Е, мерси съм!![]()
Или как изглежда пълен идиот
http://www.blitz.bg/news/article/343188
обичам да вали, когато съм си взела чадър. или когато съм си в нас.
веднъж да не го направя и край. нищо, дъждовната вода е полезна за косата.
Ахаха, плача! :дд После как някой да ни приема сериозно след толкова ебавки?! ЗАеби, некой ден и неговия гъз ще се наложи да шиндя. :дд
Оф, швейцарците са баси скръндзите, какво е това тяхното само 1 час безплатно wifi. И всички се опитват да ми говорят на немски.Иначе стюардите им в самолета са един път. И говорят прекрасен френски. Остават ми още 11 часа и половина до полета за София. Ще бъде запомняща се нощ.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://www.addic7ed.com/serie/Jonath...l/1/5/Arabella
Някоя добра душа с регистрация там би ли ми свалила бг суба, че от 3 часа виси на 99% и ми свършва търпението ?
Благодаря, знам, че ще се намери някой.
Да не би да имаш предвид "Сега или никога"?
Отчасти твоя пост важи и за моето настроение, затова те цитирам.
"Ако не искаш, няма да ти се даде" днес го пробвах, но не пожънах успех, а най-гадното е, че знам, че заслужавам да ми се даде. Тъй де, утре ще говоря и с КР и се надявам поне тя да може да направи нещо по въпроса.
И по лекари ще трябва да се ходи, но не е чак толкова зле положението.
В крайна сметка ми се реве на макс, но ще се търпи.
няма нужда от регистрация (зa addic7ed)
on: доспа ми се изведнъж, а не а като да съм се претоварила и се чувствам зле, дано не се разболявам
Това са английските, те са готови и могат да се свалят, но аз знам как превеждат там, предпочитам да са български, по-голям шанс имам да им разбера
Търсих си равни черни сандалки, скоро ще си имам 13-сантиметрови платформи. Е, поне са черни
Голямо е диване, просто си седим и се хапем, гъделичкаме и т.н. и е толкова уютно. <3
цял ден ми е мно зле. разбира се, че съм способна да настина при 30 градуса жега :Д. събудих се с неприятна болка в гърлото, отпадналост, хрема, температура... единственият плюс е, че гласът ми е мн секси ;д
и как ш' уча утре - НЗ.
а, и имам 6-тичка при толкова скъсани :Д, а дори не съм в кондиция. обичам се <3