- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
като вляза в тая тема, ако Ива не се е оплакала за нещо, значи има нещо нередно. ;]
Welcome to the Jungle...
dae, kogat sym v nastroenie, se sluchvat kataklizmi, tyi che e po-dobre za chovechestvoto da mrynkam
деба катаклизмите. представям си какви са последствията за природата и човечеството след твой оргазъм...
Welcome to the Jungle...
otiwam na izpit sled malko :v
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
i kihnah, dokato duvcheh malko miusli i edno miuslence frukna i se zalepi za monitora, mahnah go, no ostavi sleda i sega me myrzi da q brisha
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
daiba
Заспах на отворен прозорец и няква група пияни китайци ме събуди ;д няма проблем и без тва на работа ще ходя,ама ми стана смешно...до сега не ми се беше случвало подобно нещо ;д
Хаяши се върна в София и времето се прееба. Да съберем пари и да я изпратим обратно.
Прекрасно време <3
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
^this
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
а, и бтв, хора, когато някой нещо ви сподели, понякога просто иска да бъде изслушан, не да го засипвате със съвети. [[small rant]]
това е нещо, което и аз правя, ама ще гледам да се оттучвам..
Един отива в патентно бюро-изобретих машина,с която ще намалим популацията на комарите.Е покажете,как действа? Ми хващате мъжки комар,закрепвате го на специално издълбано място,много внимателно,захващат се всяко краче,крилцата внимателно също,махаш ръцете си,да не те пореже лазерният нож.Натиска се бутон,и му се отрязват тестисите,заявил изобретателят.Комисията във възторг,аха да му даде патент,един очилатко от комисията попитал-ми защо просто,не се убие самият комар? Е,може и така,да,продумал изобретателят...
https://www.youtube.com/watch?v=TFfKyDcrYO0
axyaxyayxyayxyxyayxyyaya![]()
Може да съм на 19 ама обожавам зърнена закуска. Особено много я харесвам суха, без мляко. Ама много. Още малко и съм си при него, събота сцепвам нататък и вероятно ще пътувам някъде по обяд, че да пристигна по-овреме. Биологията върви. А аверките са баси шматките, чак ме изумяват тия. На сватбата след някоя и друга година, момчетата му и момичетата ми - разделени и друга няма да е. :дд Тия ще изядат момчетата, е. Баси шматките. Не е като да ги познавам от вчера и днес, но и всеки ден се учудвам от тях. Оня наскоро ми е звънял, нищо - ако има зор, ще звънне отново. Аз няма кво да се моря. Нямам търпение и да си видя аверчето, още много малко остава. Мойта пандичка е той, моето момче. А тия тъпаци под нас бива ли да почнат да дънят с тва хилти от 9 сутринта?! Те вярно, че по тва време стените били по-меки ама възможно ли е сега такива простотии да правят?! Сега блъскат с един чук по стена няква да разбиват. Тъпаци. Да си живеят в неремонтиран апартамент, ааааааааааааа! Аз се мятам да чета, а на вас прекрасен ден.
Престраших се да питам и вратата се отвори !!
Шефката ме дърпа да говорим, че вероятно ще искат да ме дръпнат в един нов мн голям и сериозен проект и щяла да настоява да съм на висока позиция, обаче аз й казах, че трябва да поговорим и че все не се решавам да говоря с нея по темата, и й казах, че в момента има личен аспект, който натежава при мен и бих работила на каквато и да е позиция в организацията, но да имам опция за релокация в Испания. И тя започна - Ще ми липсваш, и всички ще ми лиспвате, като ви издърпат на различни позиции, и ми каза, че всеки би се радвал да работя при него, защото имам много разностранни таланти и т.н. :д
Само че за големия проект вероятно няма да стане, защото трябва да работя на място :/
И евентуално има нова отваряща се позиция, която не е техническа, ами процес и проджект мениджмънт по-скоро, и като разбере повече, ще ми каже :д
Но и на сегашната да стоя ми е още по-добре, защото е техническа :д
Само й казах, че наистина искам да е регламентирано и да не й създавам неприятности и тя каза, че ще попита човешки ресурси какво ще посъветват, и даже започна да ме пита дали е спешно, дали приятелят ми ме натиска и дали имам някакъв краен срок и аз й казах, че избщо нямам, че той ме подкрепя каквото и да кажа, и като цяло до края на годината даже ми е окей да съм си тук :д
И не знам просто, измрънкала съм сигурно на целия свят, че ме е страх да питам, защото ще каже че още е рано ( още сме в началото на всички проекти ), или че просто няма как и т.н. :д
Пък аз съм навита и на 50/50 от времето, че и на 25% да съм там, пак съм ок.
Не знам какво да очаквам, но никога не съм очаквала толкова добре да мине този разговор :д
Пък и си взех изпита с 94%, а учих 3 дни :д
Последно редактирано от NomNomNom : 06-18-2015 на 11:58
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Къде го чукнах, къде се пукна! Снощи беше приятна изненада. Макар да имам своитр съмнения, че срещата ни е била подпомогната от някой от колегите му, който просто ме е познал по центъра. Раздвоена съм малко, щото си искам от предното, ама и тва дава голяма заявка да е добро. Дано само не засичам познати от персонала, че тогава няма да мога да обясня, че нямам сестра.![]()
И даааа, утре имам изпит, 20 убийствено тъпи въпроса от конспекта мен чакат, а аз съм мега леш от дразнещите ми закъснения и само пишки имам в главата. Толкова... Стандартно.
mn dobre 5 na praktichen, utre shte vidim na teoriq kvo shte stava :v
Обещах 1 месец, трябва да си го спазя. То си е и за мен, де, твърде много се вглъбявам в мислите си и в някакъв момент започвам да си фантазирам... Имам си и друго на ум.като предизвикателство, сигурно ще ми е много полезно, за да си живея щастливл и спокойно, но все не мога да се накарам да започна :/ А лошото, че ако не бях започнала да го правя отначало, нямаше да има нужда сега да спирам.
сигурно лекарствата са ме замаяли, но почти цяяяяяял ден спя. чувствам се много по-добре. сега си мисля, че може би от преумора и недоспиване са разболях, а не щото заспах с мокра коса ;д
иии сутринта говорих с него. забеляза веднага.
<3
тр да учa
натварен съм,добре ми е,тъжно ми е,чилнато ми е,притиснено ми е е дйайдсдакй и аз нз..бахти
да идва събота и да спре времето за малко,че не мога да смогна..нещо много бързо започнаха да се случват лайната
иии дано стане филма утре и да не ми направят проблем,че въооообщщщщеее няма да е добре ;д
но пък си заслужава
имам супер много работи за споделяне,аамамама майната ви/духайте или квото там правите ;д
то ще си излезе по някъв начин..както дойде,
пускаме се по течението
Yerp!
Не знам какво ми е, ама ми е много готЯно такова... Начинът ми на мислене от миналото лято/пълният непукизъм/ баавно се завръща и ми е добре.![]()