.
Затворена тема
Страница 156 от 186 ПървиПърви ... 56106146152153154155156157158159160166 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 876 до 3 900 от общо 4649
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    деба катаклизмите. представям си какви са последствията за природата и човечеството след твой оргазъм...
    щом 2012 оцеляхме значи досега не е имала пълноценен оргазъм

Мега фен Аватара на babity
    Крива, крива, ама до безобразие. И ако знам защо се явявам утре на тоя изпит...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не знам какво удоволствие им доставя на хората да унижават едни за сметка на други.
    Еми, тъпо ми е.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не знам какво удоволствие им доставя на хората да унижават едни за сметка на други.
    Еми, тъпо ми е.
    Садо мазото и аз не го разбирам

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    замълчи поне веднъж
    благодаря

Супер фен Аватара на paradosou
    Намерих мека яко изпълнение на Рамщайн, въздържах се от първобитна проява xD, проведох искрен разговор и ядох череши. Какво повече му трябва на човек ?

paradosu не мога да я позная с тоя новия аватар.. върнах се да проверя, абе кой говори за рамщайн, някакъв нов потребител..

иначе аз кво..
    хмм
    хем искам да споделя, хем не искам да споделя.
    но да кажем, че съм се предала на Божията воля и да става квото ще

това резонира:
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    paradosu не мога да я позная с тоя новия аватар.. върнах се да проверя, абе кой говори за рамщайн, някакъв нов потребител..
    Нов, нов... колко да е нов, над 1800 изписани глупости имам в тийна .

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Напрегнато ми е. Не знам защо.
    И не искам да приема да се видим и да поговорим, защото знам какво ще ми каже. А няма да допусна отново всичко да се повтори, потрети, нз.
    Утре трябва да стана рано.
    Трябва и да побера багажа си в минимално пространство :/ Поне ще пътуваме късно.
    Сигурно ще е забавно, стига да няма твърде много хора.
    Вечерята ще приключи късно и вместо към бунгалата, сигурно ще се насочим към кулата и ще посрещнем там изгрева.
    Ще бъде хубаво.

Мега фен Аватара на pandabear
    слушам Тони Димитрова, пийвам си биричка и ми се доходи на море

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Напрегнато ми е.
    имаш нужда от масажче

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Странно. Липсва ми..на моменти дори и много. Не искам да и досаждам и/или да и преча. Знам, че поне на този етап всеки извървява своя различен път. Знам, че не трябва да ми пука, но все пак сякаш наистина ме е страх да не я изгубя. Много съм доволен от скорошната и постъпка. Някак се почувствах отново ценен за някого. Почувствах, че се държи на мен все пак и се държи на мен дори и без много думи напоследък. Че съм ценен и въпреки всичко приеман такъв какъвто съм. Поне така го почувствах...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Първо напиване в работна седмица - check.
    Да видим как ще се гърча днес като риба, че е и последен ден от седмицата и ми е набрано още от предните.
    Ноооо просто на нея не мога да откажа, поне към момента #нимоа

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ййй, от другата седмица започвам двуседмичен хоум офис :д
    Нещо ме дразнят някакви хора, ама да се спасяват и да си живеят в наведение.
    Имам предвид, колко трябва да си нещастен, че когато Х човек разбира от нещо, ти да говориш за целия екип, вкл. и той сте супер зле в него и за нищо не ставате.
    Ениуей, да си заврат пасивната агресия някъде си, така или иначе вярвам, че ще няма да ми се налага вече да общувам с тях.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Усещам, че последните дни съм адски обсебена от това и, както се и вижда, определено не ми влияе добре. Свалих 3 кг. за няма и седмица, а най-лошото е, че продължава да ми е зле и да не мога да поема повече храна. Трябва да направя нещо по въпроса и обмислям понеделник да е денят. Да минат събота и неделя, че ако спра преди това ще психясам и ще имам чувство на незавършеност.
    Имам нужда от излизания с хора, а нямам с кого :с
    Защо трябва да ми е толкова трудно да си общувам с някого повече от три пъти?

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    имаш нужда от масажче
    Вчера нямах, но днес имам.
    Спах накриво и сега ме боли вратът и лявото рамо :/
    Преди няколко часа търсих една раница на тавана и в нея си намерих джойстиците и 15 дискети ^^
    Като се прибера може да пробвам възможностите на телевизионната игра.
    Не знам дали да си взема риза. Ако я взема ще стане на гъз, а там няма да им възможност да я гладя. Хм.
    Слушалките ми умряха :с
    Изядох едно прекрасна кифла преди малко. Сега ми се пие сок, а няма :/

Общо взето имах почти 48 часа неспани с някакви промеждутъци от дрямки за по час 3-4 пъти. Сега се наспах, в България съм, пия супер прекрасно капучино и с папагала си пеем и се гушкаме. Ще бъде много готина ваканция от 2 седмици. Даже днес спря да вали.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на babity
    Не деня, а седмицата ми се оправи днеска. Прибирам се три дни по-рано от предвиденото, няма как да ми е зле. И притесненията ми отпаднаха. Остана само още един изпит и се прибирам за заслужена почивка. Е, няколко дни, но дано да са качествени.

Мега фен Аватара на Dagichka
    не знам кое точно ми липсва реално, но ми е много зле душевно отново, сякаш се върнах директно 3 месеца назад :д
    трябва някой да ми набие два шамара, честно :д стягам се и започвам да уча за изпита пък.

Мега фен Аватара на pandabear
    събуждам се, ставам и оглеждам- всичко изглеждаше нормално. дори главата не ме болеше толкова, да живее минералната вода със сол :Д правя си закуска, слагам и на куч да яде, излизам на терасата да си пия кафето и гледам как целия ми конспект от 170 въпроса е полят с бира и разпаднал се. съдбата ми говори.
    Последно редактирано от pandabear : 06-19-2015 на 09:34

Мега фен Аватара на tori
    След снощния разговор определено се чувствам по-спокойна. Свърших малко работа, сега ще хапна, ще почета малко и ще гледам да си приглася багажа. Следобед съм с едната, вероятно и с другата. Повтръсна ми да забивам в едни и същи хора постоянно, почти нямам допир до някого друг. Изведнъж ми се дообщува с човек, с когото не се познавам или не съм се виждала бая, знам и кой ама чак на 10 пътува, а това е далече. За мен е далече. А пък като го видя, ще му се метна на врата и няма да го пусна. Не че ще наваксам една година, но пак е нещо, нали?!

Направих си идЯлно упражненията , май точно 2 грешки за десетките изписани листове. Ии така по никое време не бях очаквала да ме потърсят, ама явно един от ония моменти, в които се редят неочаквани събития едно след друго. Много искам колежката на майка ми да е права, много!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Модата вече премина както си и знаех.Всяко чудо за
    три дни!Вече няма никакъв интерес.
    Той е странен.Прави ми знаци и тъкмо реша,че има нещо и оп,
    той е различен.Не знам,не знам пак аз ще го отнеса накрая.Само си повтарям
    да не взимам нещата на сериозно ама не се получава.Как искам да съм непукистка!
    И се чувствам дебела,а ми се ходи на плаж ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си