- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
хахахха нееее, просто понякога ми идва да ти казвам ричи бичи, и го съкращавам на бичи :д
ричи препочитам, ако не ти пречи.
Та, видях семейството, всички са ок, да са ми живи и здрави.
Утре през нощта ( нед. срещу пон. ) идва прекрасникът ми, нямам търпение, утре ще направя един бърз пазар.
Пък на мен ми се спи, и като цял днес също няма да правя нищо смислено и ще сдухам екзистенциално ... Или пък ще седна да уча за изпит, не, че нямам в момента насрочени дати за 3, и скоро ще имам approval за 4ти, ама хич не знам от къде да започна :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пожелайте ми успех , днес се явих на изпит проверка на способностите
pozjelaite mi uzbeh dnez biah na pobravka po balgarski
Мда, знам в ква посока ще карам тия дни. Вече разбирам хората със страст към велосипеди.
Последно редактирано от paradosou : 06-20-2015 на 15:43
Живнах малко следобеда, болят ме яйцата, ама то нормално. Нетърпелива съм, любопитно ми е, вълнувам се, а знам че стане ли така, нищо не излиза от тая работа.
2 шоколада и 1 пакет чипс
пържени хапки
сандвич с риба тон
чилвам си днеска;д
опа тва беше за какво яде днеска
Последно редактирано от skate : 06-20-2015 на 16:12
Видях прадядо ми и вече ми липсва. ;с Цял ден прекарах с него, говорихме си, разказа ми някои неща. Радвам се, че отидохме, чувствам се....презаредена? Наистина много живот вдъхва тоя човек, всеки път като го видя, се прибирам изпълнена с много, много надежда. Дай боже, юли месец ще го видя пак. ;3
защо нямам вана еееееееееееееееееееееееее ееее
баси;д
Според теб страдам ли...може би да...а може би просто чувствам...чувствам,че съм жив за разлика от теб...чувствам се тъжен и щастлив едновременно...чувствам нещо истинско...чувствам,че горя...
А ти...ти какво чувстваш ...освен самотата в сърцето си ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Все си мислех, че аз се лакирам на невъзможно странни места, но асфалтът пред сградата не ми беше хрумвал като идея
Супергладна съм, ще умра, хапвам и продължавам с подреждането на гардероба. Преборих се с хладилника, по-чист хладилник никога не е имало.
О.О
Покажи, ако имаш снимки.
ПТ: Оркестърчето, или там както се води, на ресторанта пред нас са просто отвратителни. Вече от 2 часа ми надуват главата и едвам ги трая, а са едва за първа вечер. Не знам цяло лято дали ще ги изтърпя.
Надявам се утре да се получи добре и да не си разваля изненадата точно в последния момент, че ще е доста кофти.
Eй, избеснявам. Цял (пореден) ден съм принудена да слушам музикалното оформление, което огласява целия квартал, любезно предоставено от елементи с вродена кафява пигментация на кожата. Изгубих стабилно количество мозъчни клетки под въздействие на тия гнусни джипси ритми, смущават ми образователния процес. Добре че се изнасям скоро, не се издържа.![]()
You are broken, I can fix you...
Аз не заеквам!! Просто имам дислексия исе обърквам!!!!!!!