- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Браво нашите. 1:0. Любимият ми разпределител пък ги побърква нашите, голям е магьосник, но дано да успеем да бием днес и утре.
Eдит: Победа 3:2!!! Големи обрати направиха в тайбрека. Браво на нашите, че им издържаха силите и нервите. Утре дано да е чиста победа.
Последно редактирано от Vanchhh : 06-21-2015 на 00:09
нищо не разбирам от сериали, щото мразя да ми се разтягат локуми и да оставям нещо недовършено, което непременно се случва, щото губя интерес /гот, дъ стрейн/, но този ми изглежда мн обещаващ. дано не стане комерсиален.
о, и бтв, снощи мярнах за втори път 'с русия в сърцето' и не разбирам какво се прехласват по блонди актьора. другият, дето играе лошата роля /петро май се казваше/ е ееебасии <3
The line between real and fake is now paper thin
And this is sucker free, so at least try to pay attention
Or pay your dues, and don't make a move
It's pay-per-view, no cablevision
malchi bve
Няма тъпото време да ми развали плановете пък! Ще си сложа един тънък чоропогащник и в чантата една връхна дреха и хич не ми дреме кой как ще ме гледа! :Д Плюс това има още 3 часа до тогава и смятам, че ще се постопли до тогава. Надявам се...
Ще се изям направо aeoijfjesfjiopwskopfkpogviojdhbopfsopkgigs[ofepokefewopkefwpokfklmlkmgrdklmdrg;ldf;l
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=5&4...8908121cecc319 от тия бомби стигнах до единствената заслужаваща си статия в тоя прост сайт
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&c...id=37425&rp426
Мога да кажа само едно. Без значение колко е печен един човек, че дори и колко пари взима или това как се е установил в живота, ако не си държи на едната дума и на обещанията, това автоматично го превръща в пълна путка без значение от пола му...
Последно редактирано от Niakoitam : 06-21-2015 на 08:52
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
навън е толкова прекрасно <3 тъжно е, че днешният ден на йогата няма да се отбележи по парковете, ама :д
остават ми два дни до изпита, не се чувствам уверена, но пък ще се справя, нямам друг избор :д
Знам че на теб човек да ти говори насериозно си е чист мазохизъм, но хайде ще ти отговоря сериозно този път. Мен никой не ме е отрязал в случая. Става въпрос за един приятел вчера дето уж да се събираме, да се събираме на по биричка и вечерта като му се заобаждаха не си вдига телефона, изключва го или обяснява разни приказки от 1001 нощ. Иначе е печен, може да се каже материално осигурен, доста по-добре му е уреден живота от моя например и т.н. И това не му е за първи път да не си удържи на думата. Е, понякога даже си и удържа де, но когато той си реши. Поста ми обаче не беше насочен само към него, а като цяло. Наистина ме дразнят хората, които си нямат дори собствената дадена дума за нищо. Ако не смяташ да изпълняваш нещо или не си сигурен, че можеш да го изпълниш, поради едни или други причини по-добре изобщо не обещавай само да се излагаш и/или да дразниш.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Превъзбудено ми е от снощи. То това е и единственото, което ме държи будна все още де. Макар че е пагубно за псевдообразователния процес, който се опитвам да поддържам. Още един ден само, а ми се струва цяла вечност.
Осъзнах, че ще ми липсват, колкото и малко да е. И стаята, най-вече тя.
'ма тоя тип като ме държи на пружина с поведението си, нямам възможност дс изпадна в меланхолия. Адски ще ми е интересно да го видя пак, дано само не ми се изсере на метеното, щото той си заминава сега, а аз искам да консумирам и по-нататък.![]()
Даде смисъл на живота ми, аз нали за теб живея.
тая с хубавите цици реши да си делне снимката от прикачи, сега ще трябва да ям нещо друго
Последно редактирано от papugai : 06-21-2015 на 13:39
Ако те знам какво искаш... Или аз поне какво искам...![]()
мръъън.
пак ме боли гърлото. този път дори не мога да говоря.