.
Затворена тема
Страница 159 от 186 ПървиПърви ... 59109149155156157158159160161162163169 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 951 до 3 975 от общо 4649
    Супер фен Аватара на Vanchhh
    Браво нашите. 1:0. Любимият ми разпределител пък ги побърква нашите, голям е магьосник, но дано да успеем да бием днес и утре.

Eдит: Победа 3:2!!! Големи обрати направиха в тайбрека. Браво на нашите, че им издържаха силите и нервите. Утре дано да е чиста победа.
    Последно редактирано от Vanchhh : 06-21-2015 на 00:09

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    нищо не разбирам от сериали, щото мразя да ми се разтягат локуми и да оставям нещо недовършено, което непременно се случва, щото губя интерес /гот, дъ стрейн/, но този ми изглежда мн обещаващ. дано не стане комерсиален.
    о, и бтв, снощи мярнах за втори път 'с русия в сърцето' и не разбирам какво се прехласват по блонди актьора. другият, дето играе лошата роля /петро май се казваше/ е ееебасии <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    А лол, сега като прочетох твоето мнение, осъзнах, че съм разбрала погрешно на пръв прочит. :Д Тъкмо си мислех, че ще видя нещо интересно деа. ;с

Супер фен Аватара на skate
    The line between real and fake is now paper thin
    And this is sucker free, so at least try to pay attention
    Or pay your dues, and don't make a move
    It's pay-per-view, no cablevision

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    The line between real and fake is now paper thin
    And this is sucker free, so at least try to pay attention
    Or pay your dues, and don't make a move
    It's pay-per-view, no cablevision
    Да не би пак да си объркал темите? ;д

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Виж че нямаш дислексия
    тема отпреди 6 месеца
    WTF tova beshe ot otdavna. I kakvo celish s tez i zaqjdaniq?

Banned Повече от фен
    malchi bve

Мега фен Аватара на Lilanda
    Няма тъпото време да ми развали плановете пък! Ще си сложа един тънък чоропогащник и в чантата една връхна дреха и хич не ми дреме кой как ще ме гледа! :Д Плюс това има още 3 часа до тогава и смятам, че ще се постопли до тогава. Надявам се...

Ще се изям направо aeoijfjesfjiopwskopfkpogviojdhbopfsopkgigs[ofepokefewopkefwpokfklmlkmgrdklmdrg;ldf;l

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.bgnow.eu/news.php?cat=5&4...8908121cecc319 от тия бомби стигнах до единствената заслужаваща си статия в тоя прост сайт
    http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&c...id=37425&rp426

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Мога да кажа само едно. Без значение колко е печен един човек, че дори и колко пари взима или това как се е установил в живота, ако не си държи на едната дума и на обещанията, това автоматично го превръща в пълна путка без значение от пола му...
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-21-2015 на 08:52
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Мога да кажа само едно. Без значение колко е печен един човек, че дори и колко пари взима или това как се е установил в живота, ако не си държи на едната дума и на обещанията, това автоматично го превръща в пълна путка без значение от пола му...
    Кой те отряза?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Dagichka
    навън е толкова прекрасно <3 тъжно е, че днешният ден на йогата няма да се отбележи по парковете, ама :д
    остават ми два дни до изпита, не се чувствам уверена, но пък ще се справя, нямам друг избор :д

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Кой те отряза?
    Знам че на теб човек да ти говори насериозно си е чист мазохизъм, но хайде ще ти отговоря сериозно този път. Мен никой не ме е отрязал в случая. Става въпрос за един приятел вчера дето уж да се събираме, да се събираме на по биричка и вечерта като му се заобаждаха не си вдига телефона, изключва го или обяснява разни приказки от 1001 нощ. Иначе е печен, може да се каже материално осигурен, доста по-добре му е уреден живота от моя например и т.н. И това не му е за първи път да не си удържи на думата. Е, понякога даже си и удържа де, но когато той си реши. Поста ми обаче не беше насочен само към него, а като цяло. Наистина ме дразнят хората, които си нямат дори собствената дадена дума за нищо. Ако не смяташ да изпълняваш нещо или не си сигурен, че можеш да го изпълниш, поради едни или други причини по-добре изобщо не обещавай само да се излагаш и/или да дразниш.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Знам че на теб човек да ти говори насериозно си е чист мазохизъм, но хайде ще ти отговоря сериозно този път. Мен никой не ме е отрязал в случая. Става въпрос за един приятел вчера дето уж да се събираме, да се събираме на по биричка и вечерта като му се заобаждаха не си вдига телефона, изключва го или обяснява разни приказки от 1001 нощ. Иначе е печен, може да се каже материално осигурен, доста по-добре му е уреден живота от моя например и т.н. И това не му е за първи път да не си удържи на думата. Е, понякога даже си и удържа де, но когато той си реши. Поста ми обаче не беше насочен само към него, а като цяло. Наистина ме дразнят хората, които си нямат дори собствената дадена дума за нищо. Ако не смяташ да изпълняваш нещо или не си сигурен, че можеш да го изпълниш, поради едни или други причини по-добре изобщо не обещавай само да се излагаш и/или да дразниш.
    Раз/очарована съм, че имаш толкова ниско мнение за мен.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на babity
    Превъзбудено ми е от снощи. То това е и единственото, което ме държи будна все още де. Макар че е пагубно за псевдообразователния процес, който се опитвам да поддържам. Още един ден само, а ми се струва цяла вечност.
    Осъзнах, че ще ми липсват, колкото и малко да е. И стаята, най-вече тя.
    'ма тоя тип като ме държи на пружина с поведението си, нямам възможност дс изпадна в меланхолия. Адски ще ми е интересно да го видя пак, дано само не ми се изсере на метеното, щото той си заминава сега, а аз искам да консумирам и по-нататък.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Раз/очарована съм, че имаш толкова ниско мнение за мен.
    Напълно със собствен труд и със собствени заслуги си си го постигнала...

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    http://www.bgnow.eu/news.php?cat=5&4...8908121cecc319 от тия бомби стигнах до единствената заслужаваща си статия в тоя прост сайт
    http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&c...id=37425&rp426
    Tук вече ми харесваш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Даде смисъл на живота ми, аз нали за теб живея.

тая с хубавите цици реши да си делне снимката от прикачи, сега ще трябва да ям нещо друго
    Последно редактирано от papugai : 06-21-2015 на 13:39

Супер фен
    Става въпрос за един приятел да се събираме на по биричка и вечерта като му се заобаждаха не си вдига телефона...

Наистина ме дразнят хората, които си нямат дори собствената дадена дума за нищо.
    Ако не смяташ да изпълняваш нещо или не си сигурен, че можеш да го изпълниш, поради едни или други причини по-добре изобщо не обещавай само да се излагаш и/или да дразниш.
    basi dramata

chovek shte reche, che si go chakal da te 4uka toq tvoi 'priqtel'

Цитирай Първоначално написано от kosh tramb Виж мнението
    malchi bve
    Или какво

Мега фен Аватара на babity
    Ако те знам какво искаш... Или аз поне какво искам...

Не разбрах

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Levius fit patientia quiequid corrigere est nefas.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мръъън.
    пак ме боли гърлото. този път дори не мога да говоря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си