- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Влезни в писмата, долу в ляво има контакти и ме добави, така автоматично ме блокираш и вече и аз няма да мога да те виждам.
Бяха страшни циците, дано са твоите, можеш да се гордееш с тях.
Не могааааа, просто не мога, толкова да са смешни..
Ма може ли да са такива тъпи позьори и да си мислят, че са интересни?
Забавна история просто..
тези мангали искали да плащат данъци, молели се на държавата да им позволи да плащат ток и вода
ама тия прости мангали някак си незнаят че първо трябва да имаш жилище и тогава да плащаш
а според тях това да си направиш къща с крадени тухли и след 5 години да си я купиш за 200лв им е исконно право
а тия 2 мангалчета на спирката са ги били толкова малко че направо е срамно
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Преядох със шоколад.
Прекрасникът ми скоро се качва на самолета.
Трябва да чистя, да се къпя, и да си подредя дрехите, и да измисля какво ще правим утре, и ох, имам много планове, ама накрая просто ще си лежим да си почиваме цяла седмица :д
Пък днес ми е най-безсмисленият ден от месец насам, с братовчедка ми играхме на телефона ми игра, после играхме мултиплеър ( а аз на служебния, щото личния не е пускан от години и явно мрежовата карта не работи :д ), и преядохме със шоколад.
Имам незнам си колко изпита, не е реално как нон-стоп уча от 3г. и още не съм научила нещата както ми се иска да ги знам :д Въпреки, че летвата, която си слагам, е завишена като за човек с 10г. опит, ма' пак, колкото по-високо гоня, толкова повече мотивация ще имам да тичам.
Пък, някой уеб дизайнер ако има, да ме посъветва -
Братчедката е добре с html, html5, css, javascript, c#, c++, ще хване курс по php и mysql, като бързо ще ги понаучи, защото мога да й помагам ( или да я карам да ми довършва мойтa работa) + ще я запиша на linux курс, с много яката програма, чак ме е яд, че няма да мога да ходя :д
Също, ще си регистрира домейн с името и фамилията, за да може на CV-то да й изглежда по-професионално имейла, и още някакъв домейн, за да си направи някакво сайтче, което да го играе като портфолио.
На 19 е, завърши първи курс, и към края на лятото ще си търси първа работа, след като поприключи с гореизброените ^
Таааа , се чудя какво още да подготви преди да започне търсенето.
Мога да й напиша препоръка, че ми е помагала за уеб дизайн, което е истина, и да й предложа да пише блог, но за блога не съм сигурна, че ще остане време.
Ако някой има някакви съвети, да пише, ама все пак за първа работа мисля, че гореизброеното е ок :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Днес не е имало слънце, освен да се е застояло някъде скрито.
https://instagram.com/p/3889xqGlfO/?taken-by=anetoanita хехехе, новите чехли на Аничка са с перушина
Идеята за сайт, който да играе портфолио е много добра, това ще покаже че е старателна, че не и липсват амбиции и мотивация да си гони целите.
Бих я посъветвай да си поиграе с дизайна на CV-то, представи си една Яйчарка, която на ден преглежда по 50-60 CV-та.
Ако трябваше да преглеждаш всеки ден CV-то изглеждащи по един и същи начин(не говорим за съдържание, а визия), би ти писнало в един момент, нали? Ето за това е, добра идея да измисли/намери различен дизайн за CV-то, който ще привлече вниманието към точно тази Автобиография и съответно тя да бъде прочетена.
В интернет има доста материал по въпроса. Посъветвай я да разгледа.
Един от създателите на Enhancv ни е другарче и сигурно ще си купим от него, или cvmkr, което аз ползвам, защото много лесно добавяш каквото пожелаеш (+ не се занимавам с дизайн, съответно не си правя шарени цв-та ).
Иначе, преглеждала съм цв-та, не всеки ден, ама винаги гледам за това, което ми трябва.
Тейнкс !
Последно редактирано от NomNomNom : 06-21-2015 на 17:54
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
кивитаа <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Кажете ми как се пускат теми в този Форум ?
не се пускат, те просто са си там :/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Номи, съвсем изключих как се казваше програмата, с която аз си направих CV-то, изскочи ми от главата, но ще ти пиша после, като я погледна. Малко тип програмиране е, ама щом аз се оправих, братовчедка ти насън ще го направи.
Eдит: LaTex се казва
Съхнат ми ноктите, мръвката се маринова в хладилника, чакам си прекрасника и аз. Една камара неща си е накупил, ще го изям^^
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-22-2015 на 06:42