.
Затворена тема
Страница 160 от 186 ПървиПърви ... 60110150156157158159160161162163164170 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 976 до 4 000 от общо 4649
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    basi dramata

chovek shte reche, che si go chakal da te 4uka toq tvoi 'priqtel'
    Нещо да не ми се хвалиш предпазливо случайно?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    тая
    груб си пак
    снимката си беше по темата

по темата:
    не знам какво ми е! искам дъжд и нещо за пиене

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    груб си пак
    снимката си беше по темата
    твоите ли бяха

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    твоите ли бяха
    как да те блокирам

Влезни в писмата, долу в ляво има контакти и ме добави, така автоматично ме блокираш и вече и аз няма да мога да те виждам.
    Бяха страшни циците, дано са твоите, можеш да се гордееш с тях.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не могааааа, просто не мога, толкова да са смешни ..
    Ма може ли да са такива тъпи позьори и да си мислят, че са интересни?
    Забавна история просто ..

Мега фен Аватара на LoadRunner
    тези мангали искали да плащат данъци, молели се на държавата да им позволи да плащат ток и вода
    ама тия прости мангали някак си незнаят че първо трябва да имаш жилище и тогава да плащаш
    а според тях това да си направиш къща с крадени тухли и след 5 години да си я купиш за 200лв им е исконно право
    а тия 2 мангалчета на спирката са ги били толкова малко че направо е срамно

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^
    Това ми напомни за това.

*GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Преядох със шоколад.
    Прекрасникът ми скоро се качва на самолета.
    Трябва да чистя, да се къпя, и да си подредя дрехите, и да измисля какво ще правим утре, и ох, имам много планове, ама накрая просто ще си лежим да си почиваме цяла седмица :д
    Пък днес ми е най-безсмисленият ден от месец насам, с братовчедка ми играхме на телефона ми игра, после играхме мултиплеър ( а аз на служебния, щото личния не е пускан от години и явно мрежовата карта не работи :д ), и преядохме със шоколад.
    Имам незнам си колко изпита, не е реално как нон-стоп уча от 3г. и още не съм научила нещата както ми се иска да ги знам :д Въпреки, че летвата, която си слагам, е завишена като за човек с 10г. опит, ма' пак, колкото по-високо гоня, толкова повече мотивация ще имам да тичам.

Пък, някой уеб дизайнер ако има, да ме посъветва -
    Братчедката е добре с html, html5, css, javascript, c#, c++, ще хване курс по php и mysql, като бързо ще ги понаучи, защото мога да й помагам ( или да я карам да ми довършва мойтa работa ) + ще я запиша на linux курс, с много яката програма, чак ме е яд, че няма да мога да ходя :д
    Също, ще си регистрира домейн с името и фамилията, за да може на CV-то да й изглежда по-професионално имейла, и още някакъв домейн, за да си направи някакво сайтче, което да го играе като портфолио.
    На 19 е, завърши първи курс, и към края на лятото ще си търси първа работа, след като поприключи с гореизброените ^

Таааа , се чудя какво още да подготви преди да започне търсенето.

Мога да й напиша препоръка, че ми е помагала за уеб дизайн, което е истина, и да й предложа да пише блог, но за блога не съм сигурна, че ще остане време.

Ако някой има някакви съвети, да пише, ама все пак за първа работа мисля, че гореизброеното е ок :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    ^
    Това ми напомни за това.

Днес е Лятното слънцестоене.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Днес е Лятното слънцестоене.
    Scio.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Днес не е имало слънце, освен да се е застояло някъде скрито.

https://instagram.com/p/3889xqGlfO/?taken-by=anetoanita хехехе, новите чехли на Аничка са с перушина

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Преядох със шоколад.
    Трябва да чистя, да се къпя, и да си подредя дрехите, и да измисля какво ще правим утре, и ох, имам много планове, ама накрая просто ще си лежим да си почиваме цяла седмица :д
    Пък днес ми е най-безсмисленият ден от месец насам, с братовчедка ми играхме на телефона ми игра, после играхме мултиплеър ( а аз на служебния, щото личния не е пускан от години и явно мрежовата карта не работи :д ), и преядохме със шоколад.
    Имам незнам си колко изпита, не е реално как нон-стоп уча от 3г. и още не съм научила нещата както ми се иска да ги знам :д Въпреки, че летвата, която си слагам, е завишена като за човек с 10г. опит, ма' пак, колкото по-високо гоня, толкова повече мотивация ще имам да тичам.

Братчедката е добре с html, html5, css, javascript, c#, c++, ще хване курс по php и mysql, като бързо ще ги понаучи, защото мога да й помагам ( или да я карам да ми довършва мойтa работa ) + ще я запиша на linux курс, с много яката програма, чак ме е яд, че няма да мога да ходя :д
    Също, ще си регистрира домейн с името и фамилията, за да може на CV-то да й изглежда по-професионално имейла, и още някакъв домейн, за да си направи някакво сайтче, което да го играе като портфолио.
    На 19 е, завърши първи курс, и към края на лятото ще си търси първа работа, след като поприключи с гореизброените ^

Мога да й напиша препоръка, че ми е помагала за уеб дизайн, което е истина, и да й предложа да пише блог, но за блога не съм сигурна, че ще остане време.

Ако някой има някакви съвети, да пише, ама все пак за първа работа мисля, че гореизброеното е ок :д
    Идеята за сайт, който да играе портфолио е много добра, това ще покаже че е старателна, че не и липсват амбиции и мотивация да си гони целите.

Бих я посъветвай да си поиграе с дизайна на CV-то, представи си една Яйчарка, която на ден преглежда по 50-60 CV-та.
    Ако трябваше да преглеждаш всеки ден CV-то изглеждащи по един и същи начин(не говорим за съдържание, а визия), би ти писнало в един момент, нали? Ето за това е, добра идея да измисли/намери различен дизайн за CV-то, който ще привлече вниманието към точно тази Автобиография и съответно тя да бъде прочетена.

В интернет има доста материал по въпроса. Посъветвай я да разгледа.

Супер фен Аватара на skate
    ! pure meditation !

Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Идеята за сайт, който да играе портфолио е много добра, това ще покаже че е старателна, че не и липсват амбиции и мотивация да си гони целите.

Бих я посъветвай да си поиграе с дизайна на CV-то, представи си една Яйчарка, която на ден преглежда по 50-60 CV-та.
    Ако трябваше да преглеждаш всеки ден CV-то изглеждащи по един и същи начин(не говорим за съдържание, а визия), би ти писнало в един момент, нали? Ето за това е, добра идея да измисли/намери различен дизайн за CV-то, който ще привлече вниманието към точно тази Автобиография и съответно тя да бъде прочетена.

В интернет има доста материал по въпроса. Посъветвай я да разгледа.
    Един от създателите на Enhancv ни е другарче и сигурно ще си купим от него, или cvmkr, което аз ползвам, защото много лесно добавяш каквото пожелаеш (+ не се занимавам с дизайн, съответно не си правя шарени цв-та ).
    Иначе, преглеждала съм цв-та, не всеки ден, ама винаги гледам за това, което ми трябва.
    Тейнкс !
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-21-2015 на 17:54
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    (+ не се занимавам с дизайн, съответно не си правя шарени цв-та ).
    Иначе, преглеждала съм цв-та
    цивитата като ги трансформираш на бг поне им викай кивита
    по-коректно е

кивитаа <3
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

lol доядоха ми се кивита, мамка ви

Кажете ми как се пускат теми в този Форум ?

не се пускат, те просто са си там :/
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Преядох със шоколад.

Номи, съвсем изключих как се казваше програмата, с която аз си направих CV-то, изскочи ми от главата, но ще ти пиша после, като я погледна. Малко тип програмиране е, ама щом аз се оправих, братовчедка ти насън ще го направи.
    Eдит: LaTex се казва

Съхнат ми ноктите, мръвката се маринова в хладилника, чакам си прекрасника и аз. Една камара неща си е накупил, ще го изям^^
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-22-2015 на 06:42

hehehhe

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    .
    ^ напиши я тук, като се сетиш

Пак си дремя и пак ще дойде последният момент, и пак ще подскачам от притеснение. Damn
    Трябва да си удрям всеки път шамари, та да се науча най- сетне да си правя нещата от рано.

Супер фен Аватара на tireheb
    Един от създателите на Enhancv ни е другарче и сигурно ще си купим от него
    сега като ги погледнах, единият и на мен ми е съученик от гимназията :О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си