- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Много мразя да ми правят чалъми. И кво като не иска да се събира с тях? Аз да не съм медиум да знам кво иска и не иска... Бахти чудото. Ще кажеш, че ще я изядат... Нито един път не е излизала с тях и вече големия страх, никой не била харесвала, после пък щяло сме да бъдем по женски... направо не знам. НАкрая аз ще си изпия рома, и без това съм се подкарала вече с него, ще ми се правят. Аз да не съм длъжна да ги чакам 2 часа, да се началастрят с приятелите си и чак тогава да дойдат при мене. И после, на всичкото отгоре, да ми се оплакват от приятелите си. Ем аз искам забавно да ми е, да говоря простотии, да съм свободна от тежки мисли, точно сега като ми е толкова напрегнато и като не знам какво се случва с живота ми и има само едно нещо дето върви добре.... И не могат да го разберат...
*сън*
Jurassic world гледах /между впрочем още снощи го видях като торент, но едва ли е бил с хубаво качество/. Ще уточня защо казвам, че е много по-добър отколкото очаквах - очаквах единственото хубаво да са ефектите /и главния герой хех/, но филмът си имаше няколко напрегнати момента, имаше и някакъв сюжет, пък и имаше няколко добри хумористични момента. ;д
ПТ та да не е съвсем спам: Не очаквах да ми звънне въобще, дори му бях изтрила номера. :Д Всъщност първоначално дори не се сетих кой ми звъни, та чак към края на разговора /дори ако не се лъжа, като затворих/ осъзнах кой ми звъни и каква е целта на това "Хайде да излезем". Не е като да не ми стана забавно после. :Д Запознахме се преди 1 година и от тогава ни вест, ни кост и сега изведнъж ми звъни. :ДДДДДДДДД
ясно, трудно е да се надмине по тъпотия някоя от предните му серии. Предполагам, че ефектите са много по-зле, отколкото бяха в първата част, защото сега са основно визуални, а преди си бяха нормалните спец и почти всичко си беше реално.
И по темата
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Гледам как и се качват харесванията, тя би стояла идеално до мен, за съжаление е омъжена
хехехе, намерих си треньорката по плуване във фейса, на 60 години изглежда като на 30
https://soundcloud.com/siriusxmenter...hantom-karaoke
Повечето тук сте млади и не знаете, че Джени е най-добрата водеща, която някога е имало по MTV, мацката беше в състояние да убие човек от смях, а има и страхотно тяло
Последно редактирано от papugai : 06-23-2015 на 20:17
Отвратена съм. От себе си, може би. Отворих си устата и ѝ казах шибани неща, които нямаха връзка с възникналия спор. И сега ще се гледаме накриво няколко дни. :/ Ама най- ме дразнят битовите неща. Не мога да понасям да се спори за тъпи неща. Ден след ден. И не мога все на нея да ѝ мълча, щото си има странични проблеми. Тъжно ми е.
А той... Защо ми го каза?! Знае как ще му отвърна. Защо си проси да го нараня и него... Усещам, че му взех душичката, ама много късно. Защо не се усети, когато трябваше. Казах му, че ще се постарая, той не го направи. Ем.
Омръзна ми все да съм супер добричка с всички и накрая като застана на другата позиция да изглежда все едно съм мега злодей.
И като цяло днешният ден е отрицателен.
Последно редактирано от sl1nceetoo : 06-23-2015 на 21:38
Как се чувствате? - Зле, мнол зле. Твърде зле, чуек. Кат' изследовател без карта и компас. Кат' Беър Грилс без урината си. Кат' Бойко Борисов без да обвинява Станишев. Нинам ко да праа...
Втори пореден ден работя от 7 сутринта, до 8:30 вечерта. Ако и утре ми се наложи да го направя това, ще имам нужда от седмица почивка. В търсене съм на нова работа все пак, ако остана още малко тук и сигурно никога няма да искам деца.
Днес се прибрах и седнах на леглото и поне 20 минути съм гледала в празната стена, чак сега малко преди лягане се освестих.
Колко е яко да имаш не една, ами цели две котки! Едната повръща топка косми, понеже освен себе си, ближе и другата. Малката се вълнува от този факт и веднага уотива да си хапне от повръщаното. След 5 минути няма и помен от случката.
Доволна съм. От това, което се случва; от начина, по който се случва; от пътя, по който вървя. Щастието е в ръцете ми.![]()
Днес е Еньовден
булките ходят голи по чужди ниви, но не за билки
================================================== ====
За първи път през живота си съжалявам, че не съм селянин и нямам моя нива.
Йес, нашите биха турците. Как им взеха първия гейм из под носа. После естествено стояха като пионки на полето, имаше спадове, но бяха за кратко. Мачкай здраво!!!
papugai Toва, което ще ти представя, ще ти отговори на въпроса: "Коя е тази с този потник и тези гърди?", за да сложиш точка на търсенето. Ако вече не си разбрал де.
Последно редактирано от Vanchhh : 06-24-2015 на 13:11
Знам, че е тя, обаче не харесвам малки дупета, също и големи гърди, а двете заедно са лоша комбинация
На кого да звънна?![]()
За 3 дена си поръчах 8 книги на Кинг.. Ще бъде много хубаво лято! Само набързо да изчета тия от задължителната литература за 8-ми клас и започвам с Краля!
Звънни на мен, по-приятно ще ми е да те чуя, отколкото тоя навлек. Хората още след "не ме интересуваш" се осъзнават, тоя пич след вече пети или шести отказ в продължение на два дена продължава да ме занимава, че и за секс ми говори. Дори като спрях да му отговарям на обажданията и на СМС-ите, пак продължава да ме занимава. >.< Наистина ли е малоумен и си мисли, че на 10-тия опит ще му тръгна по свирката или си няма и на идея какво върши? Бясна съм, а аз като съм бясна, не е на добре. Чакам М. да си види съобщението и съм убедена, че и той ще побеснее. Пуууу д*ба малоумника...
Последно редактирано от Lilanda : 06-24-2015 на 15:45
алл, компромат
нямам спомен къде съм го писала ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Гледан една ю-тюбърка Изобщо не я чувах какво говори(Все едно ушите ми бяха заглъхнали)
Само гледах как дълбоките и синьо-сиви очи се движат наляво-надясно![]()
Последно редактирано от Bomber : 06-25-2015 на 09:56
заповядай :
http://www.teenproblem.net/forum/sho...2#post11228542
Рафа, бравос!