- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Смятам да се ориентирам към рабалка, да видим дали някой ще посмее да ме последва.
Пък и вярно, че грозните жени по-рядко изневеряват, защото трудно си намират достатъчно закъсали мъже.
![]()
Последно редактирано от papugai : 06-24-2015 на 18:31
Как може да няма напълно нормални черни, официални панталони?
Всичко трябва да е или късо, или с някакви шевове, или с пайети. Като намериш нещо нормално, се чудиш за каква фигура е шито. Като ги изпъна с пръст напред, са ми широки с 10-15 сантиметра (уж моя номер или най-много с номер отгоре), на прасците ще ги пръсна, предвид, че точно те пък са ми суперелегантни и малки. Максимално се издразних просто...
знаеш ли че думата супер ти е паразитна
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^За БГ говорех. Отвратих се от асортимента на Junona.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
как може изобщо да си помислиш да слагаш нещо което рекламират чалгаджиики
това, от което най-много се нуждая в живота си - сигурност - никаква я няма. нито финансова, нито емоционална..
постоянно мисля за бъдещето, за кариерния път дето съм си избрала, връзките, бла-бла.
спирам да мрънкотя де.
животът е да се живее, нали така. и каквото дойде... такова. ще се борим.
просто не обичам НЕИЗВЕСТНОСТТА..
Иначе до края на месеца свършвам с всички изпити и вечемогададишам!
Последно редактирано от jghgh : 06-24-2015 на 21:00 Причина: too much information
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Страшно ми е обидно, наговори ми страшни глупости и чак си позволи сметка да ми държи, защото не съм работела през деня нещо от рода на сервитьорка и да уча през нощта. Може би имам по - различни планове, ддз? Той си прави каквото си иска, не му държа сметка за нищо, но той да взема моите решения под въпрос...
И дано МК10 ми тръгне поне този път.
искам да си излея цялата насъбрана агресия, премълчани истини. без да ми пука. без да изпитвам угризения. веднъж някой да поеме ролята ми на боксова круша.
ебала съм го.
коттакоа.
Странна работа... провален изпит, което уж се очакваше... подигравка с курсовата ми работа... и държавни чак септември (ако сабя покаже...).
Но утре по това време, след по-малко от 24 часа, вече ще пътувам. <3
Нямам търпение вече.
I'm inlove with a criminal...
GM фором!
Днес е четвъртък и ще мине леко, утре е петък, все някак ще мине и после естествено няма да успея да си почина и пак ще дойде понеделник и всичко отначало.
// Абе не съм влюбен (все още), но вече се държа като такъв, което ме притеснява. Ще видим другия месец и аз като се раздвижа дали все така ще вървят нещата.
Снищи се преебах, ама докато не стане така, щях да си мухлясвам сама вкъщи. Поне си подобрявам хамериканския пък и е айляк, тоя си е някъв нарцис и си приказва през цялото време. Забавно, забавно, ама тряа и екшън. Дано рицаря довечера се сети по-навреме, че ще ме е яд за неоползотворената възможност. Пък и днеска е насрано време, не е за поркане, за друго е...
Ужасно неадекватна съм.
Предната сутрин направих нещо мега тъпо и си се смях през целия път.
Тази сутрин пък направих нещо много безотговорно и тъй като ми е рядкост- няма да се учудя ако после ми се види сметката.
Ама както и да е. Свърши се поне. Да видим какво ме очаква това лято.
А, фък. Забравих за правилника.
Тва като да търсиш нормални, абсолютно обикновени сандали със глупави черни каишки, които НЕ крещат, светят, пеят, правят свикни, подскачат, из Русе. :д И когато най-накрая намериш, става... нда.
ПТ: Гладна съм и ми се ходи на плаж. :д Искам вече да се остановяваме и искам плаж, пък ако ще и да мога да стигна само до тоя на Вълнолома. :д Искам плаж. Не че не ми остава още една камара работа преди тва, де - не си мислете. Ама бавно и полека всичко се понарежда (освен стаята ни) и виждам края. Виждам го! След малко го будя да ядем и да налазваме сладоледа, щот поне тва мога да направя от двете в първото изречение.
А, и трябваше да простирам ама съм мързел...
Откровено ме е страх. Тоя тип е меко казано ненормален.
за пореден път преебаха фейса, вече не можеш да следиш някой там, пък дори и да ти е в приятели
^ Какво са променили?
оn: Мина ми като миг денят, сякаш съм станала преди 10 минути и нищо интригуващо не се случи, освен малката случка в метрото. Много раздразнително ми е, тия какички, по- скоро лелички само като си отворят устата, вече ми става лошо на мозъка.