- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Липсват опциите да видиш някой, какво е коментирал, харесвал, новите му приятели и сигурно още нещо, не съм се задълбавал, цял ден се чудя как да задам да не ми праща смс за всяко влизане
бх тоя Слави
продал 32000 билета...
малко по- малко от 2 милиона лв оборот
няма нищо
ама малко завиждам
Ти акъл имаш ли, че му завиждаш. Той е сляп, куц и плешив.
И кво, всичко можеш да си купиш, само здраве няма как.
и здраве се купува вече, само да не е рак..
други проблеми няма освен че няма деца
горките му пари няма кой да ги ополозотвори
Той няма много пари, има хора, които за година хвърлят по кръчмите повече, отколкото той за цял живот е изкарал.
Здраве не се купува, иначе нямаше да е сляп и куц.
http://www.viralnova.com/alex-garant/?mb=sga тва пък кво е гадно, заболяха ме очите
хаха това колко пръскаш и колко имаш няма нищо общо
ама да май е само милионер горкия :/
милиардер никога няма да бъде
аз пък си поръчах билет![]()
На миналия не отидох, но на този си обещах, че няма как да не бъда.
още 3 часа и половина... can't wait......![]()
I'm inlove with a criminal...
За пореден път: ебахти обрата!!! Това официално е най-красивият, сантиментален и скъп спомен, който имам от мъж. И не мисля, че скоро някой ще успее да го надскочи. Толковя много емоции, толкова силни не съм изпитвала никога през живота си, дори и с мърсоли, които са ме мотали с години наред, а тоя човек ми обърна всички представи за мъжете само в рамките на няколкото часа, в които сме били заедно. Разбира се, бутилирах си тъгата по това, че повече никога няма да го видя и чуя, но ми е болно, че нещата приключиха не особено лицеприятно, както и че той няма да има толкова добри спомени и ще се притеснява доста дълго и то за пълни глупости. Така или иначе не мога да променя това, което е главата му. Ще ми се обаче само още веднъж да го видя, за минута. Искам да оставя нещо, което да му напомня, че ме е имало, да му дам да разбере колко голям сантимент е всичко това за мен. Майко, никога не съм разсъждавала така, плаша се от себе си чак.
Ще излизам с една съфорумка, а съм изтощеееееена. 3 часа сън имам пак, но поне утре мога да спя до колкото си искам. :Д Отивам да се оправям, че както от 14:30 отлагам лакиране, ако го отложа още малко, наистина ще закъснея.
гей браковете вече са легални, какъв огромен скок напред в борбата за равноправие
мн добре
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...