.
Затворена тема
Страница 167 от 186 ПървиПърви ... 67117157163164165166167168169170171177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 151 до 4 175 от общо 4649
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Да.. The truth has been spoken...
    внимавай защото има навика да ходи с шлифер

Наруших си ритъма и сега по никое време вече ми се спи, после пак ще будувам цяла нощ.
    Губя си времето, а ваканцята малко по малко си отива

Супер фен Аватара на RiB
    Осъзнавам, че живота ми настана пълен шит в последния месец... осъзнавам какво искам и... нищо не правя по въпроса? Какво по дяволите Смисъл... казвам си... аре... вече утре почваме и няя братче.. същите работи... явно това съм аз. :\ Според мен хората не можем да се променим, в гените ни е заложено какви точно да бъдем и колко силна да е волята ни, но въпреки, че някои се "променят" всъщност не се променят, а това са всъщност те. Надали някой ще ме разбере

Супер фен Аватара на weheartiit
    Може би наистина изпуснах шанса си ,може би трябваше да се постарая.
    Но защо винаги за бога,аз трябва да правя всичко,искам веднъж някой да се
    постарае и да направи нещо за мен,а не да си заминава толкова бързо.
    Жалко,добро момче ,но вече съм свикнала с тези разочарования.
    Иначе като цяло съм доволна от себе си напоследък,има още някой
    неща за дооправяне.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Кажи го на 6-годишното ми аз, което за първия учебен ден от къдрици до кръста бе остригано на паница под давление на жена, която не ми е никаква.
    А, мойта коса беше до дупето и баба ме подстрига като момченце на 4. До първи клас имаше мегдан да си играе да ми върже кордели.

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Осъзнавам, че живота ми настана пълен шит в последния месец... осъзнавам какво искам и... нищо не правя по въпроса? Какво по дяволите Смисъл... казвам си... аре... вече утре почваме и няя братче.. същите работи... явно това съм аз. :\ Според мен хората не можем да се променим, в гените ни е заложено какви точно да бъдем и колко силна да е волята ни, но въпреки, че някои се "променят" всъщност не се променят, а това са всъщност те. Надали някой ще ме разбере
    Не знам гени ли ги определят тези неща/по-скоро не/, звезди ли, средата, в която сме израстнали ли, но знам, че няма такива константи в живота, определящи слабостта на волята ни през целия ни живот :Д Това са извинения на слабата ти воля - стЕгай се
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Тази книга ми влияе толкова много.. със сигурност ще остави отпечатък в мен за много, много дълго време.. Не напразно го наричат Краля!

Мега фен Аватара на anonymous908491

хихихи, тва малкото

Мега фен Аватара на an7raks
    Как може за една нощ два шибани съня да сънувам?!? Понякога се плаша кви неща ми се въртят в главата, било то и на сън...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Доста натоварени два дни, супер изтощена съм емоционално. Подозирам, че до 30 ще имам язва, ако продължава да ме ядосва така. За момента май стигнахме до някакво... решение, не знам, дано да стане.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Дееба и скапаните шваби. Заради тях вероятно пак няма да можем да вземем първата си титла във волейбола...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Върнахме им гейм, но явно само за толкова ни бяха силите. Браво на нашите, все пак медал и, все пак сребърен.

Супер фен Аватара на skate
    цяла сесия си ми беше мега чила,взех си днеска последния изпит и ми стана едно такова притеснено,главата ме боли и общо взето нямам идея защо ...fuck logic

уча се на търпение всекидневно
    хич не ми е лесно...

и не тряя се нервирам, че нервите те пра'ят грозен
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ne e vqrno tva
    az sam super spokoen,ama pak sam si grozen
    ama i ne mi puka osobenno ;d

ма си го и отбеляза помежду другото, все едно очакваш нещо, нетипично за теб :д

аз пък казах к** на самосъжалението, пробвам да променя нещо, ако стане - чудесно, ако не, здраве да е, пак съм аз ))

// не, не, по-скоро https://www.youtube.com/watch?v=1wYNFfgrXTI

идеята е да не ставаме по-грозни (в случай че сме)

но аз не ти вярвам че си грозен де. :д
    хах.

имам да учаа, да чистя..
    duh

Мега фен Аватара на Dagichka
    изпит в неделя? о.О

аз започвам да изперквам за моя, имам 4 дни да науча 30 теми с наай-детайлните детайлченцета, иначе доцентката ще ме скъса, миналата година 4ма от 15 общо са го взели.. :д но си хапвам мъфинчета и чета уж там, ще видим накрая кво ще излезе :д

da 6to?
    na6te vinagi sa v ili subota ili nedelq
    pove4eto kolegi rabotqt vse pak i za tva mai taka gi praqt
    Последно редактирано от skate : 06-28-2015 на 12:30

Мега фен Аватара на Lilanda
    Едвам се прибрах до нас, ако не беше тати, да съм припаднала по пътя сигурно. Много тежък ден беше, а това чудо, което се случва със стомаха ми в момента ме довърши напълно. Вече час и половина малко да се мръдна и адски болки и повръщане. Вече съм малко по-добре де, надявам се да не е само моментно както другите 5-6 пъти.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    да не пишеш от тоалетната сега ?

It’s the same with people who say, ‘Whatever doesn’t kill you makes you stronger.’ Even people who say this must realize that the exact opposite is true. What doesn’t kill you maims you, cripples you, leaves you weak, makes you whiny and full of yourself at the same time. The more pain, the more pompous you get. Whatever doesn’t kill you makes you incredibly annoying. ―Rob Sheffield

малко фейсбукчИ.
    и бих добавила и "arrogant".

още едно хубаво цитатче.. поствам го тук, че да си го имам:
    Sons of Anarchy: "No matter what, you have to find the things that love you. Run to them. There's an old saying - that which doesn't kill you makes you stronger, I don't believe that. I think the things that try to kill you make you angry and sad. Strength comes from the good things, your family, your friends, the satisfaction of hard work. Those are the things that will keep you whole, those are the things to hold onto when you're broken." - Jax Teller

ПП: значи към списъка за днес си пожелавам освен търпение и вътрешен мир. имам нужда, прекалено много мисля
    Последно редактирано от jghgh : 06-28-2015 на 15:37 Причина: и другия цитат ми хареса...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Голям мързел ме е обхванал. ;/

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Изтрещявам, чудя се вече какво да захвана само и само да не правя това, което трябва в момента и което има краен срок. (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си