- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Наруших си ритъма и сега по никое време вече ми се спи, после пак ще будувам цяла нощ.
Губя си времето, а ваканцята малко по малко си отива
Осъзнавам, че живота ми настана пълен шит в последния месец... осъзнавам какво искам и... нищо не правя по въпроса? Какво по дяволитеСмисъл... казвам си... аре... вече утре почваме и няя братче.. същите работи... явно това съм аз. :\ Според мен хората не можем да се променим, в гените ни е заложено какви точно да бъдем и колко силна да е волята ни, но въпреки, че някои се "променят" всъщност не се променят, а това са всъщност те. Надали някой ще ме разбере
![]()
Може би наистина изпуснах шанса си ,може би трябваше да се постарая.
Но защо винаги за бога,аз трябва да правя всичко,искам веднъж някой да се
постарае и да направи нещо за мен,а не да си заминава толкова бързо.
Жалко,добро момче ,но вече съм свикнала с тези разочарования.
Иначе като цяло съм доволна от себе си напоследък,има още някой
неща за дооправяне.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Тази книга ми влияе толкова много.. със сигурност ще остави отпечатък в мен за много, много дълго време.. Не напразно го наричат Краля!
Как може за една нощ два шибани съня да сънувам?!? Понякога се плаша кви неща ми се въртят в главата, било то и на сън...
Доста натоварени два дни, супер изтощена съм емоционално. Подозирам, че до 30 ще имам язва, ако продължава да ме ядосва така. За момента май стигнахме до някакво... решение, не знам, дано да стане.
Дееба и скапаните шваби. Заради тях вероятно пак няма да можем да вземем първата си титла във волейбола...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Върнахме им гейм, но явно само за толкова ни бяха силите. Браво на нашите, все пак медал и, все пак сребърен.
цяла сесия си ми беше мега чила,взех си днеска последния изпит и ми стана едно такова притеснено,главата ме боли и общо взето нямам идея защо ...fuck logic
уча се на търпение всекидневно
хич не ми е лесно...
и не тряя се нервирам, че нервите те пра'ят грозен
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ne e vqrno tva
az sam super spokoen,ama pak sam si grozen
ama i ne mi puka osobenno ;d
ма си го и отбеляза помежду другото, все едно очакваш нещо, нетипично за теб :д
аз пък казах к** на самосъжалението, пробвам да променя нещо, ако стане - чудесно, ако не, здраве да е, пак съм аз ))
// не, не, по-скоро https://www.youtube.com/watch?v=1wYNFfgrXTI
идеята е да не ставаме по-грозни (в случай че сме)
но аз не ти вярвам че си грозен де. :д
хах.
имам да учаа, да чистя..
duh
изпит в неделя? о.О
аз започвам да изперквам за моя, имам 4 дни да науча 30 теми с наай-детайлните детайлченцета, иначе доцентката ще ме скъса, миналата година 4ма от 15 общо са го взели.. :д но си хапвам мъфинчета и чета уж там, ще видим накрая кво ще излезе :д
da 6to?
na6te vinagi sa v ili subota ili nedelq
pove4eto kolegi rabotqt vse pak i za tva mai taka gi praqt
Последно редактирано от skate : 06-28-2015 на 12:30
Едвам се прибрах до нас, ако не беше тати, да съм припаднала по пътя сигурно. Много тежък ден беше, а това чудо, което се случва със стомаха ми в момента ме довърши напълно. Вече час и половина малко да се мръдна и адски болки и повръщане. Вече съм малко по-добре де, надявам се да не е само моментно както другите 5-6 пъти.
It’s the same with people who say, ‘Whatever doesn’t kill you makes you stronger.’ Even people who say this must realize that the exact opposite is true. What doesn’t kill you maims you, cripples you, leaves you weak, makes you whiny and full of yourself at the same time. The more pain, the more pompous you get. Whatever doesn’t kill you makes you incredibly annoying. ―Rob Sheffield
малко фейсбукчИ.
и бих добавила и "arrogant".
още едно хубаво цитатче.. поствам го тук, че да си го имам:
Sons of Anarchy: "No matter what, you have to find the things that love you. Run to them. There's an old saying - that which doesn't kill you makes you stronger, I don't believe that. I think the things that try to kill you make you angry and sad. Strength comes from the good things, your family, your friends, the satisfaction of hard work. Those are the things that will keep you whole, those are the things to hold onto when you're broken." - Jax Teller
ПП: значи към списъка за днес си пожелавам освен търпение и вътрешен мир. имам нужда, прекалено много мисля
Последно редактирано от jghgh : 06-28-2015 на 15:37 Причина: и другия цитат ми хареса...
Голям мързел ме е обхванал. ;/
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Изтрещявам, чудя се вече какво да захвана само и само да не правя това, което трябва в момента и което има краен срок. (