.
Затворена тема
Страница 169 от 186 ПървиПърви ... 69119159165166167168169170171172173179 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 201 до 4 225 от общо 4649
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    тр да си доста луд за да идеш в Китай и да се върнеш пеша до Германия за 1 година

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    People of Sofia тотално ме разочароваха днес ... доста са им силни снимките, но днес просто си плюха на добрите впечатления от 'средната класа'
    Чудя се как да ги блокирам.
    Изобщо една огромна част от интернет е заприличала на задника на Nyan cat.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Много е лошо, влюбването наистина, ама наистина е много лошо... Пак ще се прецакам, ама да видим колко ще го ям тоя път. Обаче почва да показва по-голям интерес. Харесва ми. различно е от началото, да видим....

Много ми се насъбра, много лоши мисли, чувства.. Напрегната бях, още съм. Това не е работа, няма да продължава така.
    *сън*

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Не знам гени ли ги определят тези неща/по-скоро не/, звезди ли, средата, в която сме израстнали ли, но знам, че няма такива константи в живота, определящи слабостта на волята ни през целия ни живот :Д Това са извинения на слабата ти воля - стЕгай се
    Така е, братле. По принцип имам силна воля, но последните 2-3 месеца нещо се случи с мен, правя всичко, което не искам. Взимам се в ръце!

anonymous708973
    Guest
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...f2&oe=561A9A83

Нещо веселко :д

Ям корнфлейкс все едно съм 8-ми клас :д И ще си пусна серийка, после имам няколко домакински дейности. Доволно де, лежерен ден

Смотано

Голям фен Аватара на bubaduc
    досега чистих и сега лежа и ям, обичам тези моменти
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    Не е добре, нищо, че и аз това правя в момента.

Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    не ми отговори.

иначе отваря ли ви фейсбук?

//днес си имаше доста работа, но не съм уморен, странно... да видим сега като хвана мопа и гъбата как изведнъж ще ми стане уморено сигурно

Голям фен Аватара на bubaduc
    оп извинявай, не съм видяла, ами защото не намирам нищо лошо в това, че са снимали парада , не искам да се заяждам
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Тъпанарско ми е. И съм възмутена. Да искаш да си изхарчиш парите, пък да не намериш за какво. Не мога да си открия едни свестни сандалки, пък ако случайно по изключение се загледам в някои, то ще се окаже, че нямат моя номер или са ми големи. Лятото ще свърши преди да се сдобия с нови. Май по поръчка трябва да ми ги изработват.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на babity
    Тъпо мо е някво... Искам да го видя, ама не искам аз да му звъня много труд за нищо май е хавата... И ми е уморено, а ми се излиза, вижда ми се с някого, ама не знам кого... Голям саклет. Поне равносметката е ясна досега...

Мега фен Аватара на tori
    Някво ми е криво и самотно, нищо че цял ден бях с едната аверка. Липсва ми, а нямам какво и как да направя, щот си взех вземането за две седмици напред. Ама и аз съм тъпачка - кой ме блъска по главата да вземам човек, който ми е далече?! И то даже не чак толкова далече, просто далече. :д Още много и се мятам. :дддд Звучи по-забавно, отколкото ми е. Давих липсата и празнотията досега със сладолед и праскови, май трябва да ударя едно и да ми мине. Или да продължавам да си слушам тъпата музика и да си кривея.

Да пиеш безалкохолна бира, е като да лижеш сестра си - вкусът е същият, ама не е редно!

#mondayhumor

върна се от Краварна и още на 15-тата минута вече ми се иска да я нахраня много мощно, ще видим дали ще успея да се сдържа, само така бе, от любопитство^^

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^тоя аватар просто..

улавям се, че мисля за всевъзможните неща/сценарии доста често, което не е хубаво, трябва да се съсредоточа в четенето просто :д имам нужда да остана сама, ако съм сред дървета - още по-добре

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    имам нужда да остана сама, ако съм сред дървета - още по-добре
    Безкрайна нощ.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на an7raks
    Продължаваме с простотиите... Не знам дали е хубаво или лошо, че взех да посвиквам.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    im done

Никога не съм знаела, че имам толкова много обратни познати. Ако още един си сложи 7 цветна снимка на профилът, почвам да трия под ред. То ми писна от дъги и снимки от паради и писане на глупости. Ама то в крайна сметка каквото сам си го направи човек, никой друг не може да му го направи

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Никога не съм знаела, че имам толкова много обратни познати.
    #GayPride

Въпреки че не виждам причина да се гордеят.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Никога не съм знаела, че имам толкова много обратни познати. Ако още един си сложи 7 цветна снимка на профилът, почвам да трия под ред. То ми писна от дъги и снимки от паради и писане на глупости. Ама то в крайна сметка каквото сам си го направи човек, никой друг не може да му го направи
    Може да е в знак на подкрепа, както са моите познати.

Хах, една мацка ме блокира в Инстаграм Бътхърт леко. Жалко де, хубави тренировки пускаше.
    Заминавам да чакам по институции, трябваше да си отида в 8 при отварянето, ама ме домързя, сега ще ми се такова таковата от чакане, дано поне е вътре на хладно, имам и книжка, та няма да е зле

Мега фен Аватара на skatew
    леко объркани са ми усещанията и чувстванията, но знам, че е заради пълнолунието след 2 дни тей че съм си айляк
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хах, една мацка ме блокира в Инстаграм Бътхърт леко. Жалко де, хубави тренировки пускаше.
    Редовно искат да те follow-нат и като им върнеш, след 2-3 седмици те unfollow, че да трупат followers. Редовен номер, но и аз съм куче, намирам ги кои са и аз ги unfollow.

Поне от сутринта не вали, ще видим каква ще я върша.

anonymous708973
    Guest
    Не, не, друга е ситуацията. Захапах я мадамата, а тя не успя да си защити избора нещо, та й станах неудобна.

https://www.facebook.com/visqshto.ka...216955/?type=1
    Аз си живея в моя розов свят, лишен от лоши хора и наркотици, та това леко ме потресе...
    Дали всички са така? Щото в моя квартал в България бая хора просеха едно време, дали е същата мафия като там?

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, не, друга е ситуацията. Захапах я мадамата, а тя не успя да си защити избора нещо, та й станах неудобна.
    Никой не е длъжен да защитава избора си пред теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си