- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
тр да си доста луд за да идеш в Китай и да се върнеш пеша до Германия за 1 година
Много е лошо, влюбването наистина, ама наистина е много лошо... Пак ще се прецакам, ама да видим колко ще го ям тоя път. Обаче почва да показва по-голям интерес. Харесва ми. различно е от началото, да видим....
Много ми се насъбра, много лоши мисли, чувства.. Напрегната бях, още съм. Това не е работа, няма да продължава така.
*сън*
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...f2&oe=561A9A83
Нещо веселко :д
Ям корнфлейкс все едно съм 8-ми клас :д И ще си пусна серийка, после имам няколко домакински дейности. Доволно де, лежерен ден![]()
Смотано
досега чистих и сега лежа и ям, обичам тези моменти
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
оп извинявай, не съм видяла, ами защото не намирам нищо лошо в това, че са снимали парада , не искам да се заяждам
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Тъпанарско ми е. И съм възмутена. Да искаш да си изхарчиш парите, пък да не намериш за какво. Не мога да си открия едни свестни сандалки, пък ако случайно по изключение се загледам в някои, то ще се окаже, че нямат моя номер или са ми големи. Лятото ще свърши преди да се сдобия с нови. Май по поръчка трябва да ми ги изработват.![]()
You are broken, I can fix you...
Тъпо мо е някво... Искам да го видя, ама не искам аз да му звънямного труд за нищо май е хавата... И ми е уморено, а ми се излиза, вижда ми се с някого, ама не знам кого... Голям саклет. Поне равносметката е ясна досега...
Някво ми е криво и самотно, нищо че цял ден бях с едната аверка. Липсва ми, а нямам какво и как да направя, щот си взех вземането за две седмици напред. Ама и аз съм тъпачка - кой ме блъска по главата да вземам човек, който ми е далече?! И то даже не чак толкова далече, просто далече. :д Още много и се мятам. :дддд Звучи по-забавно, отколкото ми е. Давих липсата и празнотията досега със сладолед и праскови, май трябва да ударя едно и да ми мине. Или да продължавам да си слушам тъпата музика и да си кривея.
Да пиеш безалкохолна бира, е като да лижеш сестра си - вкусът е същият, ама не е редно!
#mondayhumor
върна се от Краварна и още на 15-тата минута вече ми се иска да я нахраня много мощно, ще видим дали ще успея да се сдържа, само така бе, от любопитство^^
^тоя аватар просто..
улавям се, че мисля за всевъзможните неща/сценарии доста често, което не е хубаво, трябва да се съсредоточа в четенето просто :д имам нужда да остана сама, ако съм сред дървета - още по-добре
Продължаваме с простотиите... Не знам дали е хубаво или лошо, че взех да посвиквам.
Никога не съм знаела, че имам толкова много обратни познати. Ако още един си сложи 7 цветна снимка на профилът, почвам да трия под ред. То ми писна от дъги и снимки от паради и писане на глупости. Ама то в крайна сметка каквото сам си го направи човек, никой друг не може да му го направи![]()
Може да е в знак на подкрепа, както са моите познати.
Хах, една мацка ме блокира в ИнстаграмБътхърт леко. Жалко де, хубави тренировки пускаше.
Заминавам да чакам по институции, трябваше да си отида в 8 при отварянето, ама ме домързя, сега ще ми се такова таковата от чакане, дано поне е вътре на хладно, имам и книжка, та няма да е зле![]()
леко объркани са ми усещанията и чувстванията, но знам, че е заради пълнолунието след 2 дни тей че съм си айляк
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Не, не, друга е ситуацията. Захапах я мадамата, а тя не успя да си защити избора нещо, та й станах неудобна.
https://www.facebook.com/visqshto.ka...216955/?type=1
Аз си живея в моя розов свят, лишен от лоши хора и наркотици, та това леко ме потресе...
Дали всички са така? Щото в моя квартал в България бая хора просеха едно време, дали е същата мафия като там?