.
Затворена тема
Страница 170 от 186 ПървиПърви ... 70120160166167168169170171172173174180 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 226 до 4 250 от общо 4649
    anonymous708973
    Guest
    Длъжен е, когато ми обяснява аз да съм се била информирала.
    И когато си публична личност и постваш неща с адски противоречив характер, ще си търпиш критиките. Аз в началото зададох просто въпрос, наистина без никакво заяждане, защото мислех, че е по-добре осведомена. Сега обаче подозирам, че нейното ниво на осведоменост се постига с половин час четене в гугъл и когато предложих алтернатива - вярно, трудна, ама нали цялата идея е "няма невъзможни неща, когато наистина искаше нещо", бла-бла... явно се оказва, че това се отнася само за трупане на мускули във фитнеса, което е разочароващо.
    Дори и да не е длъжна, е проява на изключителна слабост да блокираш някого, защото е задал въпрос и единственият ти отговор е "I can't even.. Please just stop." Разбирам да я тормозех - и аз съм изключила хора от живота си, щото са ме тормозели. Ако не може или не желае да защити избора си, можеше просто да спре. И да си носи последствията от него, както всички нас

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Длъжен е, когато ми обяснява аз да съм се била информирала.
    И когато си публична личност и постваш неща с адски противоречив характер, ще си търпиш критиките. Аз в началото зададох просто въпрос, наистина без никакво заяждане, защото мислех, че е по-добре осведомена. Сега обаче подозирам, че нейното ниво на осведоменост се постига с половин час четене в гугъл и когато предложих алтернатива - вярно, трудна, ама нали цялата идея е "няма невъзможни неща, когато наистина искаше нещо", бла-бла... явно се оказва, че това се отнася само за трупане на мускули във фитнеса, което е разочароващо.
    Дори и да не е длъжна, е проява на изключителна слабост да блокираш някого, защото е задал въпрос и единственият ти отговор е "I can't even.. Please just stop." Разбирам да я тормозех - и аз съм изключила хора от живота си, щото са ме тормозели. Ако не може или не желае да защити избора си, можеше просто да спре. И да си носи последствията от него, както всички нас
    какво задължава някой да се защитава пред теб?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous708973
    Guest
    Не пред мен, а по принцип, когато аргументацията ти е, че отсрещната страна няма достатъчно информация.
    И не се задължава. Написах всичко горе, ако не ти е станало ясно от първия път, няма и от втория да стане, уотевър.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    И когато си публична личност и постваш неща с адски противоречив характер, ще си търпиш критиките.
    което ме подсеща, че в темата за менюто Dagichka правилно ОТБЕЛЯЗА за ВЕГЕТАРИАНСКИЯ ти ден
    в стремежа си да се изтъкнеш, изпадаш в комични ситуации
    не че е новост ...

anonymous708973
    Guest
    Комични са менютата ви, ама никой не ги коментира, нали?
    /мн удобно си цитирала едно изречение и болднала само втората предпоставка, трудно можеше някой да те обори по-добре отколкото ти сама го направи

В стремежа си да се изтъкна? Кое да изтъкна, бе? Какво съм яла? Честно ли?

Дъгичка не отбеляза, а се заяде, вкарай си понятията в ред. В тоя ред на мисли, и заяжданията ви са комични - сещам се като задаваше въпроси към Тори, по най-заядливия възможен начин. Такова евтино заядливо, тип селската клюкарка. И липсата на точки в края на всичките ти изречения е още по-комична, ква е тая глупост? Ми... няма как да ме грее какво мислиш за правилно.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-30-2015 на 10:59

Град
    системата дегоба
    Не пред мен, а по принцип, когато аргументацията ти е, че отсрещната страна няма достатъчно информация.
    И не се задължава. Написах всичко горе, ако не ти е станало ясно от първия път, няма и от втория да стане, уотевър.
    аз си избирам нещо щото така ми харесва и все ми е тая прав ли съм или не и дали някой знае повече от мен

и никой не може да ме накара да защитавам своя избор най-малко пък ти или целия свят не сте ми никакви и тъй като не сте ми никакви за мен сте никои

пък вие се мислете за каквито си искате
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    аз си избирам нещо щото така ми харесва и все ми е тая прав ли съм или не и дали някой знае повече от мен

и никой не може да ме накара да защитавам своя избор най-малко пък ти или целия свят не сте ми никакви и тъй като не сте ми никакви за мен сте никои

пък вие се мислете за каквито си искате
    Не ти говоря да си защитиш избора на кола, за нещо по-сериозно ставаше въпрос и слава Богу, не съм нито първата, нито последната, която ще зададе неудобни въпроси.

Град
    системата дегоба
    Не ти говоря да си защитиш избора на кола, за нещо по-сериозно ставаше въпрос и слава Богу, не съм нито първата, нито последната, която ще зададе неудобни въпроси.
    все ми е тая колко е сериозно

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Кака ви е на конференция, но след като мине и това, нааай- сетне ще вкуси малко свобода. Да! Юху

anonymous708973
    Guest
    Кака ми, вика. Стига бе, ще дойде време, когато ще се опитваш да минеш за по-млада

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Е, аз и сега се опитвам ;Д

Кое да изтъкна, бе? Какво съм яла? .
    hah

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Сега обаче подозирам, че нейното ниво на осведоменост се постига с половин час четене в гугъл
    xD xD xD

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ и аз малко се засмях на това ;d

бивам, но може и по-добре.

Мега фен Аватара на babity
    А аз на ''публична личност''.

Женско е времето, женски са ми и настроенията. Мисля, че се възстанових след петъчното фиаско вече. Вече съм готова за още, кофтито е, че просто няма.
    А в тва насрано време май довечера ще си пийкам няколко бири и отново ще легна рано, пропускайки разходката.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Пф, то да не пита нещо човек, ще се намесят още 12412451231309567 човеци. За к'во се заяждате за всяка дума бе..

Мега фен Аватара на Dagichka
    Andjyy остави, няма смисъл :*

за пръв път пуснах обява в олх, досега все подарявах в една група каквото ми се пречкаше, но трябва да събирам пари за билета и няма как :дд в главата ми вече е пълна каша от цялата информация, но поне един колега ми е обеща мъфини преди изпита, така че чакам с нетърпение :д

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    но поне един колега ми е обеща мъфини преди изпита, така че чакам с нетърпение :д
    а аз се хабя да ги каня на вечеря ...

Мега фен Аватара на babity
    Нервна съм!!! Барем една книжка да имах, да си сипна винце и да се разплуя да айляча, а аз пак старите чиклити ще тътразя, нямам желание за вино чак.
    Срам ме е да си го помисля даже, ама в тва днескашното време, ми трябва само едно изпълнение ала петък вечер и направо ще умиргна от кеф. Но важното е, че няма.
    А, щеше да е мило, ако ми беше отговорено на въпроса. Не мога да взема решение дали дс се обиждам или да пропусна цялостната картинка и да дам на душата когато му дойде времето

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Сладко е как всички съседи ме разпитват по това време на годината, защото съм единствено момиче в квартала, но е и малко дразнещо.
    А оная... леле, колко рядко някой може да ме вбеси и тя успя, мамка ѝ.
    Знам, че всичко едва сега започва.
    Orphan black доста ми допадна. Засега.

Навивам часовника за 4:30, ставам, качвам се на покрива (ще видим на кой покрив обаче, че на този блок май е заключен), затварям очи и чакам изгрева. Звукът от морето ще си го произведа мисловно: )
    Секс в Хаити, френски кибрити

Голям фен Аватара на bubaduc
    взех си листовките днес
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Мега фен Аватара на skatew
    бахти кви са тия теми по хирургия по 20 страници всяка... цял ден уча и минах 5 теми , общо са 33 от теорията и още толков аот практичен, а изпита ми е на 7ми, като до тогава 3 от дните съм на работа.. нз как ще стане ;д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ ще се справиш, ти си машинка. изпитът по ЦХЕ ми беше на 25ти и бях оставила за последните 5 дни да мина 120 теми теоретичен и 40 органа практичен, хахаха. като бях освободила май около 40 въпроса ембриология през семестъра ;д

ходихме на разходка с куч до сега, тоя дъжд ми разказа играта, на него разбира се хич не му пречеше, даже беше изключително щастлив от мърсотията и калта :Д сега се чудя дали да си пусна някакъв филм преди да продължа да чета по зоология и кинология. много мина мъничко остана.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    а аз се хабя да ги каня на вечеря ...
    на мен.. леле, като се замисля 10 души от курса ми са ми давали/подарявали шоколади и тн. сладки работи, просто защото ме знаят каква съм зарибена :д

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ^ ще се справиш, ти си машинка. изпитът по ЦХЕ ми беше на 25ти и бях оставила за последните 5 дни да мина 120 теми теоретичен и 40 органа практичен, хахаха. като бях освободила май около 40 въпроса ембриология през семестъра ;д
    с колко си го взе? :Д аз за тоя изпит за 1 ден учих прекарати от клипчета в ютуб и за 2 дни изядох учебника :Д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си