- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
петица. Сапунджиев искаше 6 да ми пише, но Захариев преди това ми се падна на практичен и ме прецака малко, въпреки че си познах и описах органите ме забута с някакви странични въпроси :/
ДАДАДАДАДАДАДА! Прибра се изненадващо и е толкова яко! В понеделник вероятно ще литвам и сигурно ще го изпратим на летището чак. Щеше ми се да прекарам повече време с него, но и това стига.
надъхано ми е
искам да се осъществя
ще се осъществя
https://www.youtube.com/watch?v=ONsaSQOUCyM
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Носталгично ми е. И за какво само! Слушам си някви прочувствени песни, сещам се кво рев и посвещаване и ала бала е било и не мога да взема решение дали трябва да се радвам, че вече нямам причина за минори или трябва да ми е тъпо, че съм толкова изгнила отвътре.
Романтиката и реализмът в мен са си устроили дуел.![]()
понеже тази седмица ми се е паднало да ми се насълзяват очите от клипчета: https://www.youtube.com/watch?v=-ncIVUXZla8
/искам да идва петък, че не се трае т'ва напрежение вече.
malko neadekvatna, leko prevyzbudena i mnogo osvobodena
silata na orgazma
ebaam sa
https://play.google.com/store/apps/d...bile.pandalive това също помага
не знам дали сънувах или не, силно се надявам да е било само сън..
She wanted to tell him she missed him but she knew it wouldn't change anything so she kept pretending she didn't. —Unknown
#BedtimeStory
и те така те.
Много ме кефи как ми се прави на ударен.Казвам му, че от далеч се вижда как я гледа, дори и да го прави незабелязано и той пак "Аааа, глупости, струва ти се". Голям е сладур. ;3 Абе колегите ми тази година пак са страхотни. <3 Видях се и с колегите от миналата година. Само Д. и П. не съм ги видяла, но ще ги накарам да дойдат на работното място. :Д Много готино се чувствам на работа и часовете минават мнооооого бързо, а миналата година сякаш беше друго яче. Срамът още си е фактор и от моята, и от отсрещната страна, но ще си свикнем един с друг и всичко ще е по вода, сигурна съм. ;3
Не съм я виждал една седмица,не вярвах,че ще се чувствам така ако не я виждам....
Искам да я прегърна така,че да разбере,че не мога да живея без нея...и утре точно това възнамерявам да направя,не ми дреме дали някой ще ни види.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
^ Тя подозира ли за тези ти намерения? Да не си някой крийпър?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Отдавна не се бях отрязвала така у нас, даже си спомням не особено лицеприятния повод последния път. Дано утре не страдам твърде много. Май лятните ми авантюри поприключиха. Скоро трябва да се отдам на учебниците отново. Тая книга ме изненада много, очаквах да е много тегава, а тя не е. То се тва ще ми е... А така искам да разбера какво аджеба се е случило, ама няма откъде...
Отново си заслужаваха 12-те часа по влаковете... Много ми е кеф да си я гледам ухилена и щастлива.
Кофти ми е, че пак успяхме да се сдъвчем баш накрая, ама като продължава с тъпотиите, кво да направя.
Иначе, поне сесията върви доста добре. Дори неочаквано добре и тея дни се прибирам най-накрая.
Апатично ми е. Или не, не знам какво чувствам.
Чудя се дали е временно, или наистина е дошъл моментът...
Страх ме е.
... но някак си чувствам, че така трябва да стане
ах, защо трябва да е толкова трудно
Ще с/ и дам още.малко време, трябва.
Искам да се получи....... май?
пфф, нямаше как просто да не се скараме преди да замине нали, типично по сестрински.. :д
утре ще е интересно, мотивирам се, че ще го взема тоя изпит, но с наближаването му става все по-тегаво..
едит: и още един човек, който не можа да победи рака.. кофти ми е много, макар да не я бях виждала, толкова готино семейство бяха..(
Последно редактирано от Dagichka : 07-02-2015 на 10:38
Тегава работа, дано времето се задържи айляк и довечера не съм капитан дроб сърма, че малко дс мръдна на разходчица
Тия рускини са ненормални, до такава степен да си безотговорен и егоистичен... не знам, радвам се, че всякакви контакти с тях бяха прекъснати.
Взех си "Малкият принц" на немски като мотивация да уча, искам да го науча този език, сложно ми е, но все от някъде трябва да започна.
Връзката ни не знам дали ще продължи, безчувствено ми е в момента.
Добре. Изядох ги тази сесия, ей така, помежду ходенията напред-назад...
Имам и нови "бизнес" идеи, по които да си действам и така. И утре се махам от тая дупка за два месеца и половина.![]()
Днес е по-добре. Може би просто още не съм се отърсила, но някой ден като... не мога да кажа като ми мине, така че нека е превъзмогна, нещата ще се наредят.
Лошото е, че все пак не съм сигурна. Хем искам едното, хем и другото, а няма как и двете. Не обичам да рискувам чак толкова, а връщане назад няма да има...
Не знам. Ще го измисля.
/мразя да съм несигурна -.-/