- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Голям ми е сладур. Пу-пу-пу да не го урочасам, че нямам какво да правя без него.Утре се надявам да имаме повече време заедно и да останем за малко насаме.
Извън това съм изморена. Нямам време за никакви поддръжки тип лак, гримове, прически, а той все ми повтаря колко съм красива естествена. Плюс това тия дъждове ме съсипват, понеже трябва да седя постоянно права, а освен това и съм като мокра кокошка. Колко съм красива не знам, надявам се да е искрен, иначе положението е лошо.Ако не е, ще се бием и така хаха. :Д Някаква доза неувереност има в мен като става въпрос за него, дори имам чувството че напоследък звуча очудващо по-различно от преди. Но все пак взеха да ми се сбъдват нещицата, което в момента не съм сигурна дали е хубаво. Все тая де, и да не е, веднъж се живее, а човек греши. Това не трябва да ме събаря. Обещавам повече позитивизъм да струи от мен /и на вас, и на себе си/! И нарочно го правя писмено, защото миналите пъти си го обещавах наум и после не го изпълнявах, а е време и това да се случи. ;д
едит: Като не го изпълнявам, ме скастряйте! :Д
Отмених си пътуването за другата седмица.
Сега няколко дни няма да правя нищо.
Лежерно ми е. И любовно едно такова.
Утре започвам да уча.
Густо ми е. Днес свърших една работа за 10 минути, направо да ти е кеф да се занимаваш с бюрократщина, не повярвах, че ми мина номерът; ще имам нов телефон, който си избрах за 5 минути, хаха; с мъж ми сглобихме един гардероб от ония от плат с тръби и нещица - мн сладка занимавка; наклепах се с муса утре да съм с тен и сега ще си сипем по едно вино и ще гледаме филм. Може и по един хумус със зеленчуци![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-02-2015 на 21:30
пааак навлизам в онзи период. тъжно ми е. колкото и да се опитвам да се усмихвам и да се радвам.. не става. няма значение колко динамичен и привидно забавен да ми е организиран престоеца /;д/, когато отвътре ти е празно...
*сама се учудвам на себе си доколко съм им отпуснала юздите. омг, защо ме кара да се чувствам гузна/виновна за нещо, което не ме засяга по никакъв начин и в което няма нищо егоистично да не ме засяга.
**колко е трудно да ме накараш да ида на дискотека ;д
***накрая верно ше ме помислят за лесбийка
по случай изпита ми днес: http://www.slavishow.com/%D0%B8%D1%8...7%D0%BE%D0%BE/
чувствам се чудесно ;д
Последен работен ден за седмицата. 3 Дни почивка ми предстоят, които ше ги прекарам предимно в боядисване и сглобяване на шкафове и рафтчета. С нетърпение очаквам да видя крайния резултат![]()
Jaya the motherf*ucking Cat .... след цял ден тегав махмурлук в офиса и свит стомах така се отпуснах, че чак забравих, че и утре е работен ден![]()
Влюбчиво ми е. Ама да имаше накъде да го насоча. Липсва ми. Дано скоро си дойде.
Не ми се иска, но нямам намерение да имам второ лято като миналото, и май ще се наложи дс се видим с чичко доктор. Така не се живее.
Ако още някой ми каже как в Германия нямало лято, ще го прасна с нещо тежко. 40 градуса бе, ще изпукам, не е човешко това. Отивам да се пека и да чета книжка, дано там някъде да има чадър.
Утре пък трябва да прекарам 10 часа в някаква палатка, доколкото разбрах, там сигурно ще е 50 градуса.
ти не си наред да излизаш; събота го дават 37 градуса при вас - буквално няма да можеш да дишаш ;д
Снощи пак се изподърлихме, що да не?! Утре е деня на страшния съд, а в неделя заминавам. Сега съм гладна и сънена, но чета, щот ми е интересно. Адски много се надявам да се получи. Всъщност, и двете работи да се получат. Успях да си видя аверчето за 3-4 дни и съм щастлива. Имах нужда от това да изляза и да се виждам с хора, с които се познавам и съм близка, но не съм се виждала скоро. Чувствам, че разбих порочния кръг поне в някаква степен.
Това беше най-добрият развой на събитията за мен, а дори не го очаквах. Надявам се да е искрен и утре да няма правежни истории, че ще ме е яд, не на себе си, а на него. Снощи го сънувах в една доста необичайна за него ситуация и си казах, че това никога няма да се случи с такъв човек, но се оказа, че още по-необичайно нещо му се случи. Надявам се да е доволен и той, а да не е само моя ползата, понеже го заслужава. Радвам се, че му казах истината, а не я премълчах, защото щеше да стане много объркана ситуация, от която главният потърпевш щеше да излезе той, макар и да не ми се искаше да доноснича. Заслужаваше си риска де. Усещам, че още едно приятелство е на път да стане реалност. Или може би вече е станало реалност? За тези няколко дена толкова неща му споделих, а и той на мен също. Особено след вчерашните и днешните нещица, няма как да не си станем близки. :Д Тоест зависи от реакцията му утре. Макар че не е тъп и знае целта на начинанието, а днес видя и резултата от него. Все тая, утре ще го запозная с любовта, но ако е решил да се сърди, няма какво да направя.
ПС: Не, няма да е Той, ако не ме ядоса точно сега.
Пак съм крива. Малко ми е замаяно, както обикновено, ама поне нямам махмурлук. Днеска цял ден само ще чета книжка. Не ми се мисли/прави нищо друго.
Нда, събирам си багажчето, че утре сцепвам вятъра. Иначе мина добре, дано. Беше глупаво и недомислено и като цяло се надявам на положителен отговор. Още малко повече от 24 часа и съм си при него. За малко повече от седмица, много малко. :ддддд Хем ми се тръгва, хем ми се остава. Когато наближи време разделно, ми се дръпна фъша бързо-бързо и станах мааалко по-несмела. :дд Забавно е.
не мога да открия темата "форумното караоке", а ми се пее...
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D0%BA%D0%B5
Казах ти да ползваш гугъл, а не търсачката тук.
Не очаквам да ми благодариш
Благодаря : )))))))
edit: отказах се. в главата си звуча по-добре ;д
Последно редактирано от pandabear : 07-04-2015 на 11:10
Избери подходяща песен
https://www.youtube.com/watch?v=JSsaMLDYbks
и две калинки да избера ще звуча по същия начин :Д
на лично ще ти пратя резултата, ей сега ще пробвам.