- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Щом е само за мен направо на Khia - My Neck, My Back ми изпей
щях да редактирам, но нищо не пречи да си поискам, пък дали ще ми дадеш е друг въпрос
Последно редактирано от ДОТА : 07-04-2015 на 11:50
изключително зле и непрятно изненадана.
татко дава под наем апартамента на едно мом4е за без пари (никакви), само щото е син на негови приятели и да им помогне - достатъчно разxоди имат
изри4но е казал 4е апартаментът се ползва за по4ивки и аз го заварвам ... да не казвам в какво състояние. нямам търпение този да се прибере и да го направя на 2 ст.
не е мито от векове, явно от седмици стои някаква локва в банята, запушена канализаця, навсякъде цигари.
правят ти услуга и ти правиш тези лаина?
деба неблагодарните хора, честно.
сега съм в чуденка дали еднолично да го гоня или какво...
не ми се описва но наистина е потресаваща мизерия.
не може по този начин да не уважаваш собствеността на друг човек!
този ще го обезглавя!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чисти се за два часа, не знам какъв ти е проблема, сякаш е изпочупил къщата.
лол не?
да ти снимам ли?
отошението е обидно, живееш за без пари и правиш такива свинщини? подът лепне.
в банята има строителен отпадък (бог знае откъде се взел)
и не сме му оставили ап. в този вид..
в моята стая за която сме се разбрали да не се влиза е влизано, спано и тн.
аре стига.
и наистина е толкова зле, че не става сега да се хвана да го чистя, не е по силите на един парцал и метла, сеш ли се! да не говорим че няма сми' да чистя чужда свинщина
отношението е това, което обижда, подигравката с някои който ти прави доброто. ето това е.
наистина не е приятно, но само счупеното не може да се оправи.
Пък и съм сигурен, че той не е знаел, че ще идваш, иначе щеше да е оправил. Лесно се цапа, би трябвало да го знаеш.
не, напротив.
знае откакто се е нанесъл, че ваканциите си идвам.
знае че началото на този July си идвам.
и повярваи ми, живяла съм с 2 момчета на 1вата ми квартира, свине бяха и те, но НИКОГА не сме оставяли нещо в чак такъв този вид.
има кал по ламината, ходил си е обут вкъщи, канил си е хора вклчително в едничката стая дето не мойе да си кани там хора (понеже се ползва от мен и тн)
банята седи от месеци запушена (явно!, съдеики по вонята), но на някого не му е пукало да извика маистор за 20лв и да оправи проблема.
sorry... не мисля, 4е съм преиграла.
4ух се сега и с него и с баща му и просто.... олекна ми.
има някаква справедливост
не, ама ги насолих яката и двамата...
и сега се замислих за думите ти, че само счупеното не се поправя...
но не е така, татко преди да замине му е казал - hey мом4е, началото на july дъщерите ми си идват.
така че :Д
абе нз..
все тая.
ся ще ям, чувствам се по-добре
дано да имам хубаво лятозасега се очертава Ок
началото на юли за мъжете е от 1 до 15, казах ти, че не е знаел, а и ти можеше да му се обадиш, освен ако не си искала да го хванеш в крачка, или на калъп
брат, няма оправдание да не пази чужда собственост особено при условията при които я е получил
и не е вярно, търсих го няколко пъти, и никои не вдигаше... sorry маика тряя си подготвен.
честно казано ми е банално да се обяснявам.
имаш право на гледище
както и аз имам право на такова, и моето е, че отношението е грубо, и че не може да оставиш ап. в такъв вид
пък и не само - когато ти се прави услуга, пазиш.. не е въпросът да "не те хванат". въпросът е да си човек на мЕсто.
и не, не съм искала да го хващам на калъпи, имам работа да върша и днес трябваше да съм тукда си е вдигал телефона по-рано
хайде стига за мен..
чак съжалих че нещо споделих
хехехе, остава само да кажеш и адреса, вече знам, че цяла година е празен
Оф. Много мразя да прави елементарни неща по уникално тъпия начин и после да го натяква: направих еди кво си. Като не можеш като хората не се захващай. :/
И майка пак няма да ме послуша и после ще се скараме, щото ще се окажа права.
Никога не споря, ако не съм напълно убедена в нещо, така ли никой не го разбра.
И ми омръзна от тия листовки.
И тва приложение се прееба: кога трябва да пропуснеш синия автомобил, а са дадени само зелен и червен. дъ фък.
Бррррр. Гладна съм очевидно.
Отивам да се нахраня и през това време ще си пусна сериала и после продължавам с ученето.
lol, update na situaciata - otkradnato e edno cenno neshto syshto..
vechemi e smeshno, byah qdosana no vechemi e smeshno.
otivam da piq .
prasni mu kan4eto na tui gaze kato go vidish
;dahah basi lekiq
Въпросът не е да го оправи, докато тя се върне, един вид да потули следите. Въпросът е да не се допуска. Още повече, че е казано в нейната стая да не се влиза; лайненцето мн си е позволило,явно си мисли, че като отношенията ви са повече от хазяин - наемодател, ще му се размине.
Аз съм полуумряла след толкова време на жега, не мога да гледам :S
Позволяваш си да обиждаш грубо и хора, които не познаваш.
А ако поне веднъж в живота си беше ходила на свестен купон, щеше да знаеш как за един час може да се осере всичко, но за два часа може същото да бъде изчистено.
Но ти явно отиваш само на събирания с покани, пиете шампанско и си говорите на 'ваше височество' .
Супер динамично е и мe похвалиха, че съм обещаваща млада дама, хаха. Най- хубавото е, че имаше и други, които бяха на моята възраст г/д, но почти нищо не разбираха, можеха само да боравят с някакви дефиниции, които сигурно и балерините ги знаят :facepalm: Доволна.
На нашите са правили подобен номер, също имаше откраднали неща. Ама нищо не направиха в крайна сметка. Бях малка тогава, сега да направи някой същото, определено бих взела мерки.
(Много сте специални, беАз банята сама си я отпушвам, има си препарати)
Защо нов акаунт
Направена му е огромна услуга с ограничение да не се ползва една стая. Да си прави купона в другите помещения. И освен това, ако е имал намерение да изчисти, защо не е бил в апартамента, м? Сигурно препарати за почистване е отишъл да купи?
Не винаги може да се отпуши нещото с препарат, особено ако тръбите са под 90 градуса наклон.
Сипа ли ми да ям ?