- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Искам да е сън. Да се събудя от ш*бания кошмар и да не съм самичка. Липсва ми. Но е твърде късно.
Лагера свърши.. прибрах се преди няколко часа, а вече всички ми липсват.. но се разбрахме утре да се срещнем, но друго си е по цял ден да сте заедно, да спите 10-12 човека в стая за двама.. Но няма какво да се направи..
Ма ще си говоря к'вото и на който си искам бе, кретен къв си ти да ми даваш наклон на чепа?!
Все още ли си мислите, че щом сме ходили значи край не можем да си говорим, даже ся не я заядох, а напротив, щото това, което казах е истина, боклук. ;д
Ебати дебилното детенце си, да не страдаш от силно изразена олигофрения, бе шампион на параолимпиада..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не мога да те разбера честно, тя е написала нещо сополиво просто чиър ъп, да съм й казал отвърни ми с ферман? През кура ми е дали ти или тя или който и да е от тоя форум би ми писал, просто написах е така нещо, ей аман от мазни псевдо-интригантчета в тоя форум...
Мишоци.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Проблем ако имаш заповядай да си го решим, ако не си трай форумен плъх.
Dr. Gregory House
Уж влязох да се оплача, ама ще се изсмея само.
Пикая си аз на ъгъла на блока и изведнъж - една найлонова торба с боклук ми пада на главата!
Е, няма да се оправи тази държава!
Не знам какво да му кажа. Каквото ѝ да е, аз ще изглеждам гадната. А го предупредих. И сега какво очаква :/
А тя е повече от прекрасен човек!
Да видим какво ще стане. Чаровно е.
Изчезна ми организираността, а имаше проблясък. Но ще си я върна.
От утре:
- няма да си лягам след 2.
- няма да ставам след 11. Не, нека е 11 и 30.
- ще отделям повече време за листовките.
- ще отделям повече време и на момичетата.
Също така трябва:
- да остана известно време при баща ми.
- да не се впрягам с негативизма на хората.
- да ида на почивка с майка ми.
- да обиколя разни места с момичетата.
- да взима книжката.
- да уча.
И лятото би било перфектно.
А, трябва и да си оправя режима на хранене, защото огладнявам по никое време и ям по различно време като цяло.
И да.
Така се надявах вчера да завали едно хубаво, че днес да е хладно бе, оф. С местенето на тия гардероби в тая жега ще ми се отели волът. Започвам със серия и закуска, после ще видим.
Вчера почти си избрах всички предмети, ама те ми се подиграват с тия 3 кредита просто...
Ще си почета после малко, бях забравила какъв кеф е. Имам още бая книжки, които чакат на опашка![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-06-2015 на 07:11
приятен начин да разбера, че днес бил денят на целувката :}
а пък утре е последният изпит и си умирам от кеф
очертава се хубаво лято пък да видим
Като прост организъм се чувствам. :S
горещо ми е, мирише/готвят/ ми на пица, яде ми се пица, но имам цяла чиния с нарязани праскови и смятам да ям само тях.
Няква статия четох, че българите надебелявали около корема/нещо с обръчи и дръжките любовни/ защото имало много ГМО-то във всяка една храна, та смятам да мина на диета от нещо, в което няма как да вкарат ГМО.
Има градинки пред и зад входа, ще си посадя нещо, банани сигурно, и портокали, харесвам банани и портокали, само се белят и показват, че идва Коледа.
Някой от село да даде съвет, ако може, ще съм ви благодарен и ще ви черпя с банани.