- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Дори и да е малко по-топло днес това не бива да те заблуждава,че вече от умерения сме влезли в субтропичния или направо в тропичния климатичен пояс.Демек банани малко трудно ще развъдиш в България.
С портокалите ситуацията е горе долу идентична.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
започвам да рапирам
пред нищо нема да се спирам
цигарките сам ше си завивам
в станиола с любов ше ги увивам
милка лекичко аз да пунктирам
на законите да уринирам
нема нема да се спирам
във веригата да еволюирам
A pretty face can capture my attention but only a beautiful mind can hold it
Аз съм прекрасна. Понякога чак не мога да повярвам колко. Би било хубаво по-често да излизам сред хора и да го чувствам.
//иначесечувстваммнзле, някакво умряло ми е цял ден, стомахът пак ми прави проблеми, но то е разбираемо...
обичамистинатаичестността , сърце за тях <3
Последно редактирано от Ewok : 07-06-2015 на 17:08
хахахахахаха, чакай да направя screenshot, доживях!!!! NEMOGA
// иначе и аз се дразня на моят разстройващ се стомах, писна ми и си взех витамини за имунната система ... са като стане 35 градуса мор няма как да не се удари по една бира след офиса
имам мн кофти клавиатура на работа:/
всички така казват
Последно редактирано от therichbitch : 07-06-2015 на 17:31
гад мръсна
https://www.youtube.com/watch?v=_gBuDGn-wYo Сякаш ми се ходи вече
търся симптоми за слънчев удар в гуглето, след като цял ден имах практика на една полянка, изгорях зверски, носих инструменти по градския и се разправях с пиян момък в 9 сутринта, а после и с един пиян чичка в рейса, просто чудно.
сега главата ме натяга зверски и не знам какво се случва :д
да се оплача и аз от жегата - 15 минути от нас до работа = мин. 40 минути възстановяване -.- Отделно, че цял ден ми е замаяно и спящо.
аххахаха
http://vbox7.com/play:5a7bcd33e2
къв е тоя ве малее![]()
кво ше кажете как е напуснал училище за да стане хамалин и да се развива нагоре и напред и жена му да е с големи цици и малко дупе ама да не е курва hahahaaaaa
тоя селтак направо ме разби
тъп, грозен с диалект и ужасен вкус за дрехи
сигурно може и по-зле
Да не е кифла = да не работи, а да ходи цял ден по фризьори и на маникюр. Мда.
Он: утре ще се видим, забраниха ми всякакви ангажименти.
Мисля, че ще им се развикам ако подхванат темата. Много съм избухлива тези дни.
Тейлър Шилинг. <3
Трябва да ида до Хасково тези дни. Непременно.
Както писах на едно място няма как манекенка да те чака в спалнята а ти най-спокойно до края на живота ти да си пасеш зайците по поляните щото ти харесва и ти е хоби и работа. Затова Селяните да си взимат Селянки а не да се хвърлят на градския медец.
на мен ми направи впечатление, че като доближи крава и тя веднага се обръща, май не смеят да стоят с гръб към него
т'ва предаване е поредната пародия. тъжното е, че тези може би наистина се мислят за преуспяли и заслужават свестна жена до тях. ама то доколкото съм запозната и жените, които им избират не са кой знае какво, така че нека си се заблуждават взаимно. а иначе имам един познат от София, който преди 5-6 години завърши ветеринарна медицина, обаче реши, че иска да срути старата къща на прадядо му на село и да си направи ферма. чудех му се много на акъла. млад, умен, красив и още си няма жена до себе си. странна работа.
пп не е гей
Последно редактирано от pandabear : 07-06-2015 на 21:56
Отново съм болна, като по часовник се разболявам веднъж месечно, до сега май не ми се е случвало да ме прескочи. И ми се иска да си мрънкам и да се оплаквам за положението си, без да ставам дразнеща, но това няма как да стане, за това ще си го запазя за себе си.
Още 20 дни хххх