- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Аз тия неща не ѝ ги казвам, държа се с нея както се държа с всички момичета в компанията.
Тя не е такава, че да тича по "по-големите батковци с бмв-тата", кротко момиче си е, от устата ѝ няма да чуеш никакви излишни думи, не си пада по дискотеките, алкохола и цигарите. Обикновено момичетата с качествата, които посочих по-горе са с огромно самочувствие и его, но тя не е такава. Запознахме се на лагера, като в началото си мислех от момичетата с голямо его, но не! Държи се много добре с мен.
Преди малко разбрах, че сме родени на една и съща дата, т.е. е с точно 2 години по-голяма.![]()
Дечко, дръж я под око тая мадама, че много стават пълни олигофрени и келеши, като станат 8-ми класи решат да се доказват в нова компанияУспех иначе
)
Да, ама са и нагли. Народопсихология им е. Научени са да им падат пари от небето и им трябва един урок сега, за да се научат какво да правят.
Уж са ни съседи, ама сме много различни. Българинът няма проблем да бачка; може да го помързява и на въпроса "какво правиш", да отговаря с "нищо, работя", може да се оплаква от всичко, което види, обаче не е нагъл, не те гледа в очите и не се опитва да те измами с ясното съзнание, че му виждаш мръсните номерца.
Така че ето им сега урокът, да си помислят следващия път, преди да обявят криза, защото не могат да си позволят домашна помощница или трябва да си продадат яхтата.
И още нещо: Защо германците да опростяват толкова данъци вместо да си приберат парите, да си ги използват за държавата, за да не се налага тук да се смъкват 10 кожи от гърба на данъкоплатеца? И не преувеличавам, данъците в действителност са кошмар.
За да може наглият грък да се бие в гърдите как с увъртане и сучене е постигнал своето и едно благодаря да не каже? Стигаме до горната точка - не е здравословно да им се опрощава този дълг, ще си извадят грешни изводи.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-07-2015 на 13:48
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Розовата пантера учи икономика, защо не ни разясни подробно колко са нагли гърците в контекста на събитията.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Beep, beep, papugai detected! Само той е говорил за тях и накрая винаги той пише "хехехехе".
Иначе сега сериозно.. С т.н. "Д. и Т." аз не съм общувал от месеци, това, че те преди се държаха педалски, не означава, че и аз съм обратен. Не че и те са, просто толкова много са се държали така, че сякаш вече това държание за тях е нормално. За това стига си говорил за тях, не съм виновен, че са педали.
дрисло тъпа, стига обикаля темите да се заяждаш с хората. Направо ми е непонятно как може да си такава мангуста.
Корб, пич, като им е 26% безработицата освен да им налеят 400 милиарда, че пак да ги наемат като държавни служители и да си клатят краката по цял ден освен, а ?
Ти видя ли условията на сделката, която отхвърлиха последно ? Ми аре на нас да ни дадат там 2-30 милиарда и сделка с подобни условия. Аз направо ще съм във възторг.
По държание са педали, по наклонност не са, не се изразих правилно накрая.
Интересувал съм се от тях, щото две години сме били постоянно заедно, но преди да се скараме започнаха да се държат като педали и реших, че е по-добре да спра контактите с тях. Ако става да не коментираме повече тази тема, защото не ми е приятна.![]()
нарочно я започнах темата, за нея си по-наясно, отколкото за приятелството между момиче и момче, ако въобще е възможно такова
Според мен е възможно и без да е задължително един от двамата да е с обратна наклонност. Аз съм имал такова приятелство, но пак продължи 2 години, защото компанията ни се разпадна, т.н. Д. и Т. останаха заедно, едното момиче отиде в друга компания, другото момиче в друга и аз в друга.![]()
толкова съм изморена и неадекватна вече, че си написах мнението в грешната тема :ддд
изгорях отново, умрях(ме) от жега, но всичко е измерено! злобни коментарчета пак не липсваха, не знам къв й е проблемът на тая мацка, ама явно не напразно момчетата от началото й лепнаха прякора злоби (вместо зори) :дд
Добрутро
Btw той даде доводи за гледната си точка и визира информация, която 50% вероятно не знаят.
Auriss може да е краен като цяло, но също има представа от ситуацията и бая изписа в темата за демокрацията.
Пантерата е направила изказвания, те са в малко по- друга посока- за начина им на разсъждение и ако не в момента, до довечера ще е откликнала на поне един от въпросите, зададени от другите.
Нека видим ти какво мислиш по въпроса, след като изискваш. Би ми било интересно